Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 5.12.2009 23:51:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR ........ uči ih tajnama "Kamasutre" i tantričkog seksa eugi draga jesi za malo tandare mandare......?. koji joj ovo sex dođe?
|
|
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 5.12.2009 23:52:14
|
|
|
|
eugenija
|
Verovatno te žene od tih njenih pacijanata nemaju problema nikakvih, jer imaju dobre ljubavnike.. Niti šta plaćaju, niti kome plaćaju.. Ebee se ženama
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 5.12.2009 23:54:57
|
|
|
|
eugenija
|
Tantrički seks uključuje dodirivanje, meditaciju, disanje i, naravno, orgazme. Teoretski, doista vješti tantrički ljubavnici mogu dovesti jedno drugo do orgazma samo gledajući se s druge strane prostorije, a čak i početnici u umijeću tantričkog vođenja ljubavi otkrivaju da jednostavne stvari poput masaže, laganog dodira i ritmičkog disanja pojačavaju uzbuđenje i izoštravaju čula. Ova vrsta seksa kombinira principe joge i meditacije kako bi spojio seks i duhovnost. izvor Ali ne zanima me.. Sve što može da se iskomplikuje u seksu, izbegavam.. Mnogo je meni tu, popni se, siđi, uzmi, prihvati, obuhvati, diši.. Baš me boli tuki kako dišem.. Dišem da se čuje, i to je to
< Poruku je uredio eugenija -- 5.12.2009 23:56:05 >
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 5.12.2009 23:56:22
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: magnetic Ocekivala sam da je ''macka'' malo mrsavija i zategnutija od silnog sex-a,a ono sva mlitava i viseca Jes vala, sa ove sve nesto visi!
|
|
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 5.12.2009 23:59:21
|
|
|
|
Anoniman
|
ja se svaki put osećam produhovljeno ... jbg nismo svi isti, nekima se da nekima ne.... alo bre žena živi punim plućima - uživa u životu..........
|
|
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 6.12.2009 0:01:52
|
|
|
|
Modessty
|
šta to beše seks? Jel to neki slatkiš?
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 6.12.2009 0:01:53
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ja se svaki put osećam produhovljeno ... To je ta reč! Da, da
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 6.12.2009 0:03:48
|
|
|
|
Iva979
|
IZVORNA PORUKA: Modessty šta to beše seks? Jel to neki slatkiš?
|
|
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 6.12.2009 0:05:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Mnogo je meni tu, popni se, siđi, uzmi, prihvati, obuhvati, diši.. Baš me boli tuki kako dišem.. Dišem da se čuje, i to je to ja nešto preterujem u poslednje vreme.........ne da se čuje, nego...... *bem ti ja taj tartarski sex, nije to za mene...
|
|
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 6.12.2009 0:08:08
|
|
|
|
eugenija
|
Tartarski Pa samo ti skiči, oslobađaj se stresa
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 6.12.2009 0:12:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Tartarski Pa samo ti skiči, oslobađaj se stresa "..on je tol*ko skič*o, on je tol*ko vrišt*o ... da smo ga moralo.... ba, zbog komš*ja"
|
|
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 6.12.2009 0:14:01
|
|
|
|
eugenija
|
Aaaaahahhahaha, gde se toga seti, ajde na party bjeeee
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 6.12.2009 1:19:33
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Tasha RR "Ja, između ostalog, zarađujem za život tako što spavam sa supruzima i partnerima drugih žena. A žene ko ebe Iju Tasho,sram te bilo,nisam to od tebe ocekivala Tako zaradjujes za zivot
< Poruku je uredio gagana83 -- 6.12.2009 1:20:17 >
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 6.12.2009 1:21:59
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 6.12.2009 1:25:33
|
|
|
|
Anoniman
|
.... a grtal*ca se zaglaaaaaaaav*la !!!!!!!
|
|
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 8.7.2010 17:53:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Najiskrenije, meni izgleda prljavo.
|
|
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 8.7.2010 18:03:39
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Bljak..
|
|
|
|
RE: Spavala sa 1.500 muškaraca 8.7.2010 18:07:53
|
|
|
|
bebironcic
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: