Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 16.9.2009 13:48:26
|
|
|
|
buhla
|
moja drugarica je koristila dormeo dusek za prenosivi krevetic i bila je zadovoljna.
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 16.9.2009 13:50:21
|
|
|
|
oliveradj
|
Jel znaš gde ima da se kupi ta prostirka? treba mi hitno!
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 16.9.2009 13:53:02
|
|
|
|
mikanica
|
I ja imamprenosivi krevetac, i sad cu pogledati na Dormeo sajtu za taj dusek, Bas ti hvala
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 16.9.2009 13:54:01
|
|
|
|
buhla
|
ima njihov sajt http://www.dormeo.tv pa pogledaj dal imaju prodavnicu u tvojoj okolini, a moze i da se naruci telefonski ili preko interneta.
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 16.9.2009 14:00:26
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Ja imam ogradicu i krevetac transporter.U ogradici dole posto je tvrdo stavila sam cebe, pa onda jedan sareni jorgan ali je tanak i onda je monici super.A ovaj krevetac nosila sam kada smo bili na odmoru kod babe u makedoniji i u grckoj i odlican je i on ima podlogu ali i to je tvrdo pa tako da i na njega sam stavljala prvo cebence pa letnji jorgancic pa odozgo carsav i Monika je odlicno spavala u njemu.
|
|
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 16.9.2009 14:01:25
|
|
|
|
buhla
|
ona je kupila prostirku i to je sasvim dovoljno! mislim da posto nisu bile te dimenzije, ona je kupila ovu standardnu pa je isekla i jednu drzala u tom prenosivom, a drugi u obicnom krevecu
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 16.9.2009 14:30:56
|
|
|
|
mikanica
|
IZVORNA PORUKA: buhla ona je kupila prostirku i to je sasvim dovoljno! mislim da posto nisu bile te dimenzije, ona je kupila ovu standardnu pa je isekla i jednu drzala u tom prenosivom, a drugi u obicnom krevecu E sad mi je jasnije, jer sam sad bila na njihovom sajtu i nisam nasla odgovarajucu dimenziju. Znaci isekla i napravila dve prostirke, nije losa ideja.
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 16.9.2009 14:33:21
|
|
|
|
Lu
|
Kod tebe je Olivera,četvrtasta ogradica a ne putni krevetić Najbolje je da uradiš po mjeri,debljinu,širinu,dužinu od materijala koji imaju u ponudi,nadam se da imaš gdje naručiti,kažeš za što ti je namjena znači ako nije za spavanje nego za igranje treba mnogo tvrđe da bude.
|
|
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 16.9.2009 14:37:03
|
|
|
|
Anoniman
|
I Nesa se bacao kao poblentavio, i jako je bila tvrda ogradica, pa smo ubacili prekrivac presavijen na pola i malo ga "upasali" sa strane da ne klizi, dovoljno tvrdo da hoda, dovoljno mekano da ne boli kad se udari:
|
|
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 16.9.2009 14:43:15
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
joj Nedja kolko lepo spava.I ja sam ovako uradila, a i meni se desilo da jedan put Monika zaspe u ogradici.
|
|
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 16.9.2009 14:45:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala,joj, tu je dusha imao temperaturu pa je zaspao, inace je spavao tu samo kad je bio mali, 4-5 meseci, a tu je imao 6-7
|
|
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 16.9.2009 15:37:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam isto stavljala ćebe u ogradicu na dno, ali sam shvatila da mnogo češće pada kada to uradim nego kada nema ništa, pa sam izvadila. Mislim da dno ogradice uopšte nije toliko tvrdo, uostalom, pada dete i po parketu, hoćemo i tamo podmetati ćebe?. Mislim da je samo zvuk takav da mi mame imamo utisak da se dete udarilo, jer moj Luka ni jednom nije zaplakao kada je zvučalo kao da je vrat slomio u ogradici. Možeš da odeš na Telep, neka od slepih ulica koje ne izbijaju na Subotički bulevar, ne znam koja (dakle moraš iz one paralelne ulice sa Subtoičkim bulevarom, jel to Vršačka, ili ima neka između?). Ima "prodavnica" (dvorište kuće) sunđera. Možeš kupiti tanak tvrd sunđer, iseku ti ga po meri.
|
|
|
|
RE: Dno ogradice je tvrdo 16.9.2009 15:40:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Preimenovala sam temu. Tebi treba nešto na čemu ona može stajati, a poenta je da je dno ogradice tvrdo. Nadam se da ti ne smeta. Molim da na dalje odgovarate na moj post pošto je tu nov naziv teme, ili pak da ga ručno prekucavate.
|
|
|
|
RE: Dno ogradice je tvrdo 17.9.2009 8:16:33
|
|
|
|
oliveradj
|
Hvala Tasho, jel možda slučajno znaš ime prodavnice?
|
|
RE: Dno ogradice je tvrdo 17.9.2009 8:26:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Posala sam sms najboljem drugu, rano je da ga zovem, on bi trebao da zna detalje.
|
|
|
|
RE: Dno ogradice je tvrdo 17.9.2009 8:38:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Kaže drugar da ne zna kako se zove firma, a ulica je ako se ne vara Dalmatinska.
|
|
|
|
RE: Dno ogradice je tvrdo 17.9.2009 10:10:36
|
|
|
|
oliveradj
|
Hvala puno!
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 12.1.2011 0:14:46
|
|
|
|
dudunja
|
Pogledajte KIKEBU, specialno za ogradicu.. debeli su ali ne pre-debeli i imaju dobre dimenzije i meni su boje i dezene prelepe! p.s. moderator obrisao link jer je ovakav vid reklamiranja na forumu nedozvoljen. Mozete preko privatnih poruka razmeniti informacije ukoliko je neko zainteresovan ili se obratite nasem marketing menadzeru Dunji RR. Hvala na razumevanju
< Poruku je uredio Jeca RR -- 20.1.2011 11:53:44 >
|
|
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 26.10.2016 17:47:31
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mi smo uzeli za prenosivi krevetac dusek , debljine nekih 5 cm , ima svoji torbu , lako se spakuje , u Aksi nekih 750 di bio
|
|
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 8.3.2018 11:11:50
|
|
|
|
Dora89
|
Pošto imamo prenosivi krevetac kod babe i dede, pa ga ne prenosimo, uzeli smo obični dušek.
|
|
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 8.3.2018 11:23:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Imamo prenosni krevetac koji uopste nismo koristili... nekako mi uvek to izgledalo neudobno za bebu...
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 8.3.2018 11:48:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Prenosivi krevetic je dobar za putovanja, lako se sklapa a ko bi koristio samo u kuci, onda dusek u ogradici je bolja varijanta pa vaditi po potrebi da se dete igra.
|
|
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 29.4.2018 7:52:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja nisam kupovala.drveni vec samo ovaj prenosivi . Cinilo mi se kao bolja opcija i bilo je tako. Dusek smo uzeli onaj mali i super.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 29.4.2018 7:53:14 >
|
|
|
|
RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić 29.4.2018 9:35:29
|
|
|
|
MimaKos
|
Menw ogradica spasila, stavila je u trpezariju, ona se igra a ja zavrsavam po kuci.. a spavala u klasicnom drvenom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?