dunja RR -> RE: Dušek za ogradicu ili prenosni krevetić (7.8.2019 18:11:12)
|
Naručila sam rasklopivi jer su obični u BIH dosta skuplji nego u Srbiji, tj. duplo (i za prenosive), a nama treba za 2,3 eventualno 4 x 15 dana godišnje, noću. Drugo, ako kupim obični, nemamo ga gde posle ostaviti u BIH, tako kabastog, kada se vratimo za BG,. Jer krevet sklapamo, on je mali kada se sklopi (kao maloveći ruksak) a i ovaj sklopivi dušek ipak zauzme manje prostora, rekla bih? Stavićemo ćebe ispod, pa dušek. Ili ću dole staviti one stare jorgane, teške, sećate se. U BIH ih imamo puno. A kasnije može da joj koristi za igru. Ovaj što sam naručila je 45km, i to je bio jedini rasklopivi sa ova dva pouzdana sajta za bebi opremu u BIH (za koje sam dobila preporuku, ostale da zaobiđem), kažu da je antialergijski i sa licencom, šta god to značilo, I deluje mi da je malo kvalitetniji od Aksinih, ne znam .. ovako sa slike. A opet duplo je skuplji od Aksinih kod nas, pa valjda je iole bolji, jači, udobniji, nadam se. A Aksa u BIH nema online prodaju, samo se u radnji može kupiti, a neću odmah ići za Sarajevo. Sutra nam stiže. [img]https://i.ibb.co/NjqSsFV/du.jpg[/img]
|
|
|
|