|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 2/14 [chat]
11.2.2014 7:14:01   
mama micki
Dobro jutro mameuser posted image
Ja i Sara kao po običaju same, ona ustala malopre i upravo je naumila da polomi krevetac, uništava ga trenutno, a ja pijem kafu. Danas imam gomilu obaveza da završim tako da me neće biti kući ceo dan.
Doocoo, gdeee siii? Čeka te kafauser posted image
Sve vasuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 301
11.2.2014 7:47:45   
Modessty
helou i od mene! Ja sinoć završih sa gostima. više nikog ne primam! user posted image

Nikola juče primio konačno prvu vakcinu, onu za hepatit. Sa 5 meseci ima 7.1kg i 66cm. Reče dr da krenemo sa kašicama lagano. I juče pitam u jednoj apoteci kolko je Milupa i kad mi reče 400 i nešto kinti, padoh u nesvest! Ne seam se da je tot toliko skupo bilo user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 302
11.2.2014 7:56:22   
doktorkakristal
dobro jutro
MM Moze kafa user posted image
Uzasno me juce bolela glava ,rano sam i legla oko 10 mada nisam odmah zaspala
MOD bravo za malisu ,Milupa su preskupe ,u stvari sta za decu nije skupo danas

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 303
11.2.2014 7:59:44   
Modessty
dr ja sam njih koristila za Danila. U stvari ja i neznam kojih još mlečnih ili kako se već zovu kašica ima?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 304
11.2.2014 8:23:35   
doktorkakristal
MOD i ja jedino znam za te mlecne,ali verujem da ima i drugih samo manje poznatih

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 305
11.2.2014 8:39:48   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Cele noci naravno nisam spavala. Deca su bila mirna, nego sam se non stop budila zbog muza. On se nije ni cuo. Nego, bojala sam se da ga necu cuti.
Teodora odvela u vrtic. Pita me: "Ko ce da me vozi" ? Ceo put sam drobila neke price samo da ne bi plakala. Naravno tamo nije uspela da se suzdrzi.
Da znate da mi je nedostajala voznja. Sad sam uzela da peglam pelene. Kad Sofija jede i zaspi odoh da spavam. Bas sam premorena.
Mod imas hipp, baby king...

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 306
11.2.2014 9:31:43   
dijana1*
Dobro jutro mamiceuser posted image
Mod masala veliki deckonjauser posted image
Sanjice bas te je stislo:-(, da sto pre prodje
Kod nas u 8h 17C, pravo prolece. Ako bude ovako lepo posle cemo ici u setnjicu.

Direktna veza do poruke: 307
11.2.2014 9:46:48   
Sanjica26 RR
Mi smo bili mrvica kad smo se rodili, a sad smo debeljuca.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 308
11.2.2014 11:50:34   
little_one
Pozdrav mame!

Sto kaze Dijana, kod nas bas toplo, al vjetar ne popusta pa nije bas ni za setnju...Andrea mi je malo bolje, donje trojke samo sto nisu izletile, al je jos zacepljena pa stalno izvlaci sline i bori se sa njom...uf ne znam sta je vise muci, ja sa pumpicom i sprejem za nos ili to sto ona ne moze da dise kad se zacepi..jos ona spava sa palcem i nekad jutros oko 4 je cujem kako se probudila i ne moze da zaspi, pa cuca palac, pa prestane da dise dok malo pocuca pa hvata vazduh....dok joj nismo sve izvukli nije mogla da zaspi kako treba...a onda ja nisam mogla da zaspim...zadnja tri-cetiri dana skoro uopste ne spavam....a treba mi....ufff...

Direktna veza do poruke: 309
11.2.2014 11:54:05   
emicaa
Sanjica cure ti imaju divna imena....moja Teodora je i noćas završila kraj mene,od 11 do 1 sam je sedam puta uspavljivala,spava deset minuta i opet budna tako da više nisam imala snage da podignem glavuuser posted image

Direktna veza do poruke: 310
11.2.2014 12:01:33   
Misha i Ljisha
Emice sta vas muci?

Kod nas sve standardno, malo smo setale napolju ali je vetar bas dosadan i u naletima je bas jak pa nisam htela da cackam mecku i da se duze setamo stavila sam je onda u kolica pa je tako i zaspala, prebacila sam je u krevetac sad. Ja kuvam.MM opet nece doci do kasno. Dunji bas fali, a i juce kad ga je videla na kratko kao da ga se boji ne znam. Suvise smo same. Zvacu danas da nam neko dodje. Ispada ko da je Dunji komsija tata tog mog druga Dunja bas jako voli. (on je jadan kao i ja nezaposlen pa dzedzi kuci pa ga gnjavim da nam dodje na kafuuser posted image )

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 311
11.2.2014 13:47:11   
doktorkakristal
mi bili u setnji bas je toplo,duva po malo ali nije strasno
EMICE sta sad muci bebu user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 312
11.2.2014 14:17:32   
anci kv
mod,gde si ženo!?momak je po kilaži i visini kao dijana
Imaš u aksi milupu,oko 340dinara,čini mi se da ima još hipp,nestle mlečne kašice,mi koristimo nemlečne pa sam slabije upućena
Vreme kao da je kraj aprila...

Direktna veza do poruke: 313
11.2.2014 14:31:47   
adulence
Dobar dan mame,mi ceo dan u nrkoj akciji,Iva bila u vrticu,mm i ja podigli celu kucu i sredili,on je kuvao,a ja prala i slagala ves,u tom je dosla i Iva,zajedno smo rucali i ona sada spava,a mm i ja kuliramo..lep dan svima zelim...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 314
11.2.2014 14:53:05   
emicaa
i mi smo setale,vrijeme je krasno...a sta li bebu muci pojma nemam,grceve nema,nije gladna ni mokra,nema ni temperaturu,u sobi nije pretoplo,svaki dan setamo,ne place ali jednostavno stalno se budi,samo sto sklopim oci ona je vec budna i tako cijelu noc i ujutru ustaje vesela kao da je spavala tri dana u komadu..sledeci ponedeljak idemo u savjetovaliste za mame i tate ali treba do tad izdrzati...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 315
11.2.2014 16:06:05   
anci kv
Emice,jel ti spava preko dana?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 316
11.2.2014 16:11:53   
emicaa
juce i danas je prespavala u komadu po dva sata i jos mozda dva puta po 15 minuta a do juce je spavala svako dva sata po 15 minuta

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 317
11.2.2014 16:18:07   
anci kv
možda ako noću spava pod svetlom,poremeti ritam kad je noć a kad dan. Pokušaj što više da je preko dana održiš budnom,igraj se sa njom,zanimaj je nečim tako da preko dana odspava dobro 2 do 3 puta. Meni je dijana tako preko dana dremkala po malo pa smo ustalili 2 puta dnevno kad se leže u krevetac,pa makar to bila dremka i od 15 minuta

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 318
11.2.2014 16:31:58   
emicaa
nocu gasimo svjetlo,samo dok ne zaspi palimo lamu ali i nju prekrivam da je svjetlost sto slabija...uh posao mame je mame je bas naporan ali je ipak najljepsi [sm=zz_wink.png

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 319
11.2.2014 16:43:11   
emicaa
ja se izvinjavam na greskicama pri pisanju malo sam pogubljena user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 320
11.2.2014 17:31:44   
anci kv
Nema lepšeg zanimanja nego biti mama. Emice,moguće da joj je to faza koju će proći

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 321
11.2.2014 18:08:33   
emicaa
da,koliko god da ne spavam kad me pogleda i nasmije se osjecam se kao nova user posted image nadam se da je opet neka faza,ako ne prodje u skorije vrijeme onda cemo nazvati pedijatra pa da vidimo sta ona misli,iako nam je pedijatar neki cudan,kod njega je sve normalno user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 322
11.2.2014 18:51:52   
doktorkakristal
EMICE pisala je SERPI da je to nespavanje resila homeopatskim lekom koji se kupuje u apotekama i namenjen je bebama,pa vidi da to probas,ne uzdaj se mnogo u pedijatra njima je sve normalno ,ber je vecina takva

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 323
11.2.2014 19:26:16   
emicaa
Danas sam bila u apoteci i pitala imaju li bilo šta i imaju samo čaj ali ne smije ga Dora piti jer još premala a tablete za bebe nemaju,živim u Ch i ovde su čudni po tom pitanju,kad je non stop povraćala rekli su mi da čekam da prodje jer ne daju ništa za to.,,

Direktna veza do poruke: 324
11.2.2014 21:06:02   
anci kv
izgleda da je svaki doktor priča za sebe,100 doktora i 101 mišljenje,da ne poveruješuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here