Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (22.2.2014 18:06:06)
|
Drugarke, bre...a, [sm=kava.gif]? Jole, Mila je preslatko ime i prelepo i moja baka se zvala Mila [sm=smiley31.gif] A, negde sam pisala, ponavljam se...kad se Boze zdravlje uda, svekrva koliko god je ne volela, morace je zvati Mila[sm=jezicek.gif] U dilemi sam oko trudnickog porodiljskog...ne zna se za 35% kad i kako, a kako je moj posao extra mega giga , prof strucnih predmeta 4.godini (i jedno odeljenje 2.) ja bih radila 4 dana nedeljno po par sati popodne, a onda bi dosla praksa (dve nedelje) pa prolecni raspust, pa matura...pa, razumete...ne bih se preradila a, primala bih platu sto mi nije presudno, vec da izadjem iz kuce, jer sam freek po tom pitanju. Vodim se i u privatnoj apoteci neki postotak, ali tamo "radim samo na papiru". E, sad, ne razumem zasto ne biste zeznule sistem ako vam odgovara da otvorite porodiljsko kasnije [sm=zmeden.gif] Ja sam u prvoj trudnoci otvorila porodiljsko 20.decembra,a termin mi bio 25. porodila se 22. Onda mi odgovaralo sto kasnije [sm=smiley36.gif] Znam da dr-u u DZ nije bilo bas pravo, ali mm se pojavio s papirima i sta je mogao... Vidim ima novih ovde, dobrodosle drage..izvolite [sm=kava.gif] Ciklama, obratila sam ti se i naonoj temi tamo, pa izvoli, draga, ti si na potezu[sm=smiley1.gif] Dete mi zaspalo u ovo "nijedno" vreme...idem da je budim, pa se kuckamo...
|
|
|
|