Ushtipak -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (20.2.2014 14:30:14)
|
Bravo za Uz i za devojcicu od 300 grama! Ja danas odoh da kupim kolica, polovna ali nekoriscena, potpuno nova, upola cene u odnosu na radnju. Morala sam na kraju da se odlucim na kupovinu. Nasa su ukrali iz hodnika zgrade i pokusavala sam da pozajmim vec mesecima, ali niko u okolini nema. Ajde ako uspem, javicu se pa cu da vam pravim neke kolace [sm=wink.gif] Trebalo bi da idem ovih dana na UZ i ja, bila sam 24. januara i za mesec dana mi je kontrola, znaci ovih dana. Jao kako to brzo prolazi... Sto se strija tice, cekaj da se porodis i da ti se vrati stomak na svoju velicinu, pa tek onda procenjuj stetu. Evo, ja vidim sad kad mi je jako veliki stomak, pa su se te strije sto sam dobila oko pupka posle rpethodne trudnoce razvukle, deluju veliko, a kad nisam bila trudna, bile su tanke i duzine dva, tri cm. Stvarno neprimetne. Za razliku od onih koje sam dobila na svojim fantasticnim dojiljskim grudima, koje su primetne iz vasione! Stvarno, mislim, iz rakete mozes da uocis kineski zid i strije na mojim grudima [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|