Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] (18.2.2014 11:15:05)
|
Dobro jutro ženske,ko je za kaficu [sm=kava.gif] Saro dobrodošla u trudničke teme [sm=bravo.gif] možda sam ti već i poželela dobrodošlicu,više ne znam šta pišem ili samo pomislim da napišem [sm=smiley36.gif] Nimfa joj pa gde baš sada,krkaj puno limunada i čajeva,meni to uglavnom pomogne,a što se tiče kašlja,zagrej mleko da bude vrelo i onda stavi kašičicu meda i kašičicu margarina,to piješ onako vruće i udišeš,baš smiri kašalj. Da prođe što pre [sm=smiley31.gif] Jelt,Bubo da znate da nisu nimalo prijatne iako su lažne. Meni se javljaju i kad ležim,mada zadnjih dana malo manje pu pu pu,a šetala sam puno. Al zato su mi noge ko medveđe,baš otekle [sm=smiley36.gif] Maro,Mile i vas dve da ozdravite brzo [sm=smiley31.gif] Baš smo se skoro sve razbolele,valjda ove promene vremena loše utiču na nas bucike. Klarita jedva čekam da vidim zavesice [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif] Uštipak tebi verovatno još veća frka oko kontrakcija zbog prve trudnoće,biće sve ok,samo leškari [sm=smiley31.gif] Pari javni za tripl,al ja mislim da je kod tebe devojčurak [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|