RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (Puna verzija)

Forum >> [C kuhinja] >> C kuhinja

Poruka

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (20.8.2014 11:05:33)

[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 15:32:25)

Drage naše, ko je postavio recept KLIK?
Pukao je net verovatno dok je postavljan recept, pa nije unet nick autora.

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 15:36:53)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Eno, ja u kuhinju od srca stavljam recepte, bas sam pogledala, ima ih preko 140. Nisam dobila glavnu nagradu nijednom, jedan mesec jesam dodatnu i hvala RR na tome sto je uvela da se gleda i broj objavljenih receptica.
Ali ja stvarno ne mogu da vrbujem glasove i da lovim, sramota me je. I stavljacu ih i dalje, dok god bude aktivno. Nista mi sladje nije nego kad neko isproba i bude zadovoljan. [sm=smiley1.gif]

Torbi je zaslužila mnogo više od glavne nagrade, tu mislim da se svi slažemo. Pravila su takva, što reče Torbi, i dogovorena sa sponzorom. Pokušali smo da vas motivišmo da što više glasate, tako da i onaj ko da najviše glasova dobija nagradu. A od septembra smo još pre neki dan odlučili da glavnu nagradu dobija onaj ko postavi najviše recepata. Žao mi je što tako nije bilo od početka, ali trudićemo se da prilagođavamo pravila i nagradimo one koji najviše doprinose.

Olga75 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 15:40:26)

[sm=bravo.gif]

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 15:51:59)

Eto vidite, pravda je spora ali dostizna! [sm=smiley36.gif]
Svaka cast! Poljubac veliki svima! [sm=bravo.gif]
Dunja [sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 15:58:46)

bravo[sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 16:03:50)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tako je najpoštenije

World -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 16:10:09)

Bravo Torbice.. [sm=bravo.gif]
Da znas da ti se divim sto imas strpljenja da isklikces sve ovo dok postavis recept... [sm=smiley36.gif]

Cakana84 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 16:20:56)

Torbice, hvala ti na divnim receptima. [sm=bravo.gif]
Necu da ponavljam Dunjine reci sto se nagrade tice. [sm=bravo.gif]

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 16:45:30)

Hvala vama svima na divnim rečima [sm=smiley31.gif] Zadovoljstvo je moje!
World,to je par minuta,ne uzme puno vremena.[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 17:39:53)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

A od septembra smo još pre neki dan odlučili da glavnu nagradu dobija onaj ko postavi najviše recepata.

[sm=bravo.gif] Torbi[sm=smiley31.gif] eto zaslužene nagrade [sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 19:24:17)

[sm=bravo.gif] za Ringeraju....ja baš nešto razmišljala pre neki dan kada sam videla koliko je Torbica postavila novih recepata da na kraju ciklusa nju nagrade sa glavnom nagradom za ceo ciklus jer ima ubedljivo najviše recepata i zaslužuje neku specijalnu nagradu[sm=bravo.gif]
Baš me raduje što če od sada glavna nagrada ići u prave ruke.[sm=smiley20.gif]

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 19:44:41)

Hvala ti Viviveki! [sm=smiley31.gif]
Ici ce u ruke najvrednijima svakako, ima tu jos zenica koje objave vise recepata osim mene, bas ovog meseca se pojavila jedna! [sm=bravo.gif] Imam par recepata u steku, onda cu ih od 1-og staviti!

vikiveki -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (22.8.2014 20:05:46)

Da, videla sam da je ovaj mesec melika bila aktivna....a ja ovog meseca nisam ništa pisala zato što klikćem ovo za nagradnu igru

ivaMark -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (24.8.2014 15:49:58)

Evo i moje nagrade, izvinjavam se Dunji zbog promene mog broja telefona [sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0824/fdm-DSCN39.jpg[/img]

branki* -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (24.8.2014 18:32:42)

ja objavih recept,ali sam pogresila nesto.moze li naslovna fotografija da mi se promeni,pa da ona koja je druga u nizu bude naslovna,ako moze,ako ne,nema veze.

Cakana84 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (26.8.2014 10:48:51)

IZVORNA PORUKA: branki

ja objavih recept,ali sam pogresila nesto.moze li naslovna fotografija da mi se promeni,pa da ona koja je druga u nizu bude naslovna,ako moze,ako ne,nema veze.

Branki, ti si objavila ovaj recept KLIK?

Sredjeno je sve samo da ubacimo tvoje ime.

branki* -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (26.8.2014 10:54:11)

nisam ja objavila taj.ja sam objavila danasnji recept-brankin kolac i mekane kiflice[sm=smiley4.gif]
posto vec ide recept danas,nema veze ako ne moze ili je kasno[sm=smiley1.gif]

Cakana84 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (26.8.2014 10:58:36)

Recept je danas na nasoj FB stranici, ona druga slika. Ovde nema veze, vide se sve slike lepo. :)

Cakana84 -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (26.8.2014 11:01:35)

Drage, ko je objavio sledeci recept KLIK ?

Treba nam ime autora. [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (28.8.2014 14:41:46)

Javnite čiji je recept KLIK [sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (31.8.2014 23:43:03)

Drage moje,

Od 1.9.2014. biranje pobednika će se vršiti na sledeći način.

"Glavna nagrada:

Dobitnik glavne nagrade svakog meseca je korisnik koji u aktuelnom mesecu postavi najveći broj recepata. U slučaju izjednačenog broja recepata, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio prvi recept u aktuelnom mesecu.

Dodatne nagrade:

Prvi dobitnik dodatne nagrade je korisnik koji osvoji najveći broj bodova u tekućem mesecu. U slučaju izjednačenih bodova, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio pobednički recept.

Drugi dobitnik dodatne nagrade je korisnik, koji je nakon glavnog dobitnika osvojio najveći broj bodova u tekućem mesecu. U slučaju izjednačenog broja bodova, pobeđuje učesnik koji je ranije objavio pobednički recept.

Treći dobitnik dodatne nagrade je korisnik koji je u aktuelnom mesecu bio najaktivniji što se tiče glasanja u rubrici "C kuhinja", tj. korisnik koji je najviše puta glasao. U slučaju izjednačenog broja glasova, pobeđuje učesnik koji ima više objava u okviru foruma Ringeraja.rs tokom aktuelnog meseca."

Odnosno, Pročitajte više >>>

Torbica -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.9.2014 0:07:21)

Moja omiljena rubrika![sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.9.2014 0:08:55)

Moja omiljena domaćica [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]

Torbi, Lelaigor, ima vas još .. [sm=smiley32.gif]

17 joka -> RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept meseca!!! (1.9.2014 0:12:40)

Torbi [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>