Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.7.2014 12:46:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Moram reći da sam zapanjena! Neko nađe recept na RR, napiše ga kao svoj u C recepte a ne potrudi se da barem promeni naziv iako svi znamo zašto se ova torta zove tako kako se zove klik
< Poruku je uredio Ana RR -- 2.7.2014 12:49:34 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.7.2014 14:35:02
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Moram reći da sam zapanjena! Neko nađe recept na RR, napiše ga kao svoj u C recepte a ne potrudi se da barem promeni naziv iako svi znamo zašto se ova torta zove tako kako se zove klik Ni po jada što je neko prepisao recept, nego što se taj neko nije potrudio ni da napravi tortu, nego kopirao sliku od Lu!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.7.2014 14:39:26
|
|
|
|
branki*
|
gle stvarno,ja sad vidim,znala sam da ima rokova torta u c receptima,ali sve mi logicno da je lu to postavila,a ono vidis..boze,boze,svasta!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 2.7.2014 15:00:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa barem sliku da je promenila.. strašno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.7.2014 10:39:31
|
|
|
|
Cakana84
|
Zdravo devojke. Moram da se ogradim odmah, imamo malih tehničkih problema pa je slika sa Dijaninog RR recepta završila u mom receptu. Programeri rade na otklanjanju greške. Samo da se zna, da ne ispadne da sam uzela sliku bataka i to za pečurke.
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.7.2014 14:22:59
|
|
|
|
branki*
|
e,cakana,dobro sto si objasnila,vidis da smo se naostrile
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.7.2014 15:19:53
|
|
|
|
Mariya
|
Jupi!!! Osvojila sam nagradicu!!! Hvala Vam puno!!!
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.7.2014 15:48:57
|
|
|
|
Cakana84
|
Postalo je opasno, mora sve crno na belo. IZVORNA PORUKA: branki e,cakana,dobro sto si objasnila,vidis da smo se naostrile
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.7.2014 21:09:53
|
|
|
|
Torbica
|
Cestitaaaam! Mi smo jos na moru, treca nedelja, ali znate da mislim na vas, odavde doduse imam dva receptica, luda li sam, okacicu, poljubac svima!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.7.2014 21:11:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Torbiii, uživajteee! A da nam nedostaju tvoji recepti, vala nedostaju i to mnogo
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.7.2014 21:23:03
|
|
|
|
Torbica
|
Dunjice draga, hvala ti puno Nadoknadicu, nema mi druge
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 3.7.2014 22:38:37
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Postalo je opasno, mora sve crno na belo. IZVORNA PORUKA: branki e,cakana,dobro sto si objasnila,vidis da smo se naostrile Zavrsi moj batak kod Cakane
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 3.7.2014 22:41:41 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 4.7.2014 8:56:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja se ubih od kucanja recepta i kada sam stisnula da ga objavim ono piše neka greška,zato sam nekoliko puta pokušavala i kada sam ušla da vidim da li ima recepta a ono se objavilo nekoliko puta i to bez mog nicka nego piše da je Admin autor....ako možete ispravite...nemam pojma šta se desilo.Moj recept je ,,Kolač sa makom preliven čokoladom" Usput videla sam i da mi pola teksta nije objavljeno, onaj deo gde piše recept za koru,baš mi krivo.
< Poruku je uredio vikiveki -- 4.7.2014 9:00:28 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 4.7.2014 11:39:53
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja se ubih od kucanja recepta i kada sam stisnula da ga objavim ono piše neka greška,zato sam nekoliko puta pokušavala i kada sam ušla da vidim da li ima recepta a ono se objavilo nekoliko puta i to bez mog nicka nego piše da je Admin autor....ako možete ispravite...nemam pojma šta se desilo.Moj recept je ,,Kolač sa makom preliven čokoladom" Usput videla sam i da mi pola teksta nije objavljeno, onaj deo gde piše recept za koru,baš mi krivo. Draga vikiveki, programerima šaljem zadatak da izbrišu sve recepte sa greškom, a vas molim da ponovo objavite vaš recept. Hvala
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 4.7.2014 11:42:43 >
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 4.7.2014 11:49:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Usput videla sam i da mi pola teksta nije objavljeno, onaj deo gde piše recept za koru,baš mi krivo. Viki, pošalji Cakani na pp taj deo koji fali za koru, pa će ona reći programerima da dodaju.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 4.7.2014 16:34:26
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja se ubih od kucanja recepta i kada sam stisnula da ga objavim ono piše neka greška,zato sam nekoliko puta pokušavala i kada sam ušla da vidim da li ima recepta a ono se objavilo nekoliko puta i to bez mog nicka nego piše da je Admin autor....ako možete ispravite...nemam pojma šta se desilo.Moj recept je ,,Kolač sa makom preliven čokoladom" Usput videla sam i da mi pola teksta nije objavljeno, onaj deo gde piše recept za koru,baš mi krivo. Postavljen je vaš nick i dodati bodovi na sliku. Samo nam fali ostatak teksta. Pošaljite i to pa da kompletiramo recept.
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 4.7.2014 23:36:27
|
|
|
|
vikiveki
|
Poslala sam ostatak na pp Cakani
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 7.7.2014 11:36:53
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Poslala sam ostatak na pp Cakani Vaš resept je kompletiran.
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 7.7.2014 14:15:45
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: vikiveki Poslala sam ostatak na pp Cakani Vaš resept je kompletiran. Hvala
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.7.2014 9:28:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Imam jednu nedoumicu,ako može neka mi neko objasni. Naime u pravilniku sam videla da piše da se svaka objavljena slika recepta boduje sa 3 boda,da se upotreba začina C sa ukusom piletine boduje sa 20 bodova,C Ideje sa 10,a običnog C začina sa 10 bodova.Ja sam u receptu imala 5 slika,začin C sa ukusom piletine, C Ideju i običan C začin,a dobila sam 25 bodova.Šta se tu sad nije uračunalo i zašto?
< Poruku je uredio vikiveki -- 9.7.2014 9:30:48 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.7.2014 9:34:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Viki, ne znam kako si upotrebila te C dodatke. Koliko ja znam, ti bdovi se dobijaju ako upotrebiš C dodatak (odnosno tu C ideju) na način koji nije naveden na kesici. Mžda je u tome caka?
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.7.2014 9:41:06
|
|
|
|
vikiveki
|
Trco ako ti nije problem pročitaj recept,ali ja mislim da sam sve uradila po P.S.u tj kako pravila nalažu,neznam stvarno nije mi ništa sad jasno
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 9.7.2014 9:55:18
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Trco ako ti nije problem pročitaj recept,ali ja mislim da sam sve uradila po P.S.u tj kako pravila nalažu,neznam stvarno nije mi ništa sad jasno Ne brinite, moguće da je došlo do greške, dešava se. proveriću sve i obavestiti. Ubuduće mi šaljite ovakav tip problema na pp, ne zato što je tajna za ostale, nego da bi brže rešili problem.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 9.7.2014 10:04:18 >
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 10.7.2014 9:57:46
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Imam jednu nedoumicu,ako može neka mi neko objasni. Naime u pravilniku sam videla da piše da se svaka objavljena slika recepta boduje sa 3 boda,da se upotreba začina C sa ukusom piletine boduje sa 20 bodova,C Ideje sa 10,a običnog C začina sa 10 bodova.Ja sam u receptu imala 5 slika,začin C sa ukusom piletine, C Ideju i običan C začin,a dobila sam 25 bodova.Šta se tu sad nije uračunalo i zašto? Sređeno je sve. Dodati su vam osnovni bodovi koje ste i zaslužili.
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 10.7.2014 15:23:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Ok, hvala vam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?