Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.9.2009 20:04:30
|
|
|
|
Verus
|
Ja ozbiljno razmisljam o ovome....ali mm se nesto nije odusevio, kao zasto da slutimo zlo bzvz moram ga obraditi....Koje su cene tu toga guppy jel znas?
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.9.2009 20:19:45
|
|
|
|
guppy RR
|
Koliko sam saznala, cene su različite, u zavisnosti od firme koja to nudi. Kreću se od 1500€ na gore (ako imam prave informacije).
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.9.2009 20:20:43
|
|
|
|
Verus
|
Da, i ovde je dosta skupo..moram saznati tacno koliko....Ja bih to volela da uradim, za ne daj boze...
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.9.2009 20:45:06
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Koliko sam saznala, cene su različite, u zavisnosti od firme koja to nudi. Kreću se od 1500€ na gore (ako imam prave informacije). Guppyka jel to za slo ili za srbiju?
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.9.2009 21:01:43
|
|
|
|
guppy RR
|
To su informacije za Srbiju, za čuvanje u trajanju 20 godina.
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.9.2009 21:43:32
|
|
|
|
guppy RR
|
malo se raspitaj i da li je procedura vađenja ista... kuda to šalju itd., pa uporedi
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 22.9.2009 8:14:01
|
|
|
|
Vesna 1975
|
Ja sam upravo dobila obavestenje od life, Cryo-safe da su nam maticne celije odlicnog kvaliteta i da ima 2.000000 maticnih celija sto je odlican rezultat i da je kvalitet 98% potrebna suma za uplatu je 1781,80eura sa PDV-om, eto sad imate informaciju iz prve ruke.
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 22.9.2009 8:17:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Vesna
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 22.9.2009 8:19:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Pretpostavljam da to može na rate?
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 22.9.2009 13:31:26
|
|
|
|
Vesna 1975
|
Trcosava, pravo da ti kazem ja nisam ni pitala, a ova druga kuca, sto nam je dolazila u skolicu oni su rekli da moze na rate u pitanju je Neavita.
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 14.10.2009 17:43:40
|
|
|
|
nadine
|
da li neko zna koliko iznose troskovi slanja i analize ispravnosti poslatog uzorka u slucaju da uzorak nije odgovarajuceg kvaliteta za maticenje?
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 16.10.2009 19:52:45
|
|
|
|
kasiopeja
|
Da li vredi ostavljati matične ćelije ako je CMV IgG pozitivan (47) i ako je uzorak manji od 50ml?
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 17.10.2009 9:01:12
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: nadine da li neko zna koliko iznose troskovi slanja i analize ispravnosti poslatog uzorka u slucaju da uzorak nije odgovarajuceg kvaliteta za maticenje? Mislim da je oko 300evra analiza i slanje
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 17.10.2009 9:58:34
|
|
|
|
nadine
|
hvala
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.3.2010 14:44:49
|
|
|
|
Anoniman
|
zanima me da li je moguce u svim bolnicama i u svim gradovima uraditi to? jel treba da budu doktori posebno obuceni? ja sam zainteresovana i zelim da se mom detetu uzmu maticne celije,ali ne znam da li je to svugde moguce(ja sam u provinciji),a ako nije tesko bih izvela da,posto zelim prirodno da se porodim,stignem do bg-a(iako je samo sat vremena voznje) a da se mozda ne porodim u automobilu
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 15.3.2010 15:19:49
|
|
|
|
Anna79
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe zanima me da li je moguce u svim bolnicama i u svim gradovima uraditi to? jel treba da budu doktori posebno obuceni? ja sam zainteresovana i zelim da se mom detetu uzmu maticne celije,ali ne znam da li je to svugde moguce(ja sam u provinciji),a ako nije tesko bih izvela da,posto zelim prirodno da se porodim,stignem do bg-a(iako je samo sat vremena voznje) a da se mozda ne porodim u automobilu lenaJe, evo i ja se raspitujem u vezi sa tim, posto se ne radi u svim porodilistima u Srbiji, vec samo u onima koja imaju neku posebnu licencu. Znam da od skoro sva porodilista u Beogradu imaju licencu, a u unutrasnjosti zavisi od grada... Konkretno, znam da u Kraljevu jos uvek ne rade, posto sam rodjena u Kv-u i roditelji mi zive tamo, mm je takodje iz Kraljeva, ali ja vec 13 godina zivim u Bgd-u, ovde mi je i knjizica... Mislim da ce me maticne celije opredeliti za porodjaj u Bgd-u, iako bi mi iskreno bilo lakse u KV-u, i ginekolog i anesteziolog su mi kucni prijatelji.. Sve u svemu, najbolje da proveris u porodilistu u svom gradu, evo ja cekam da mi moj ginekolog iz KV-a javi da li ce dobiti licencu do avgusta, kad mi je termin
|
|
|
|
RE: Procedura uzimanja uzorka krvi iz pupčane... 16.3.2010 21:41:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ja zivim u Sapcu i bas cu se raspitati kod mog ginija da li rade kod nas...a tebi je lako,ti zivis u bg-u i nemoj ni da razmisljas da se u Kraljevu porodis,jos zivis tu a tu uzimaju i maticne celije... ma ti samo uzivaj meni je problem ako ne rade u Sapcu i krenu bolovi..joj dok stignem do bg-a....?!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.