gagana215 -> Recept napitka za ''čišćenje'' ženskih organa (10.1.2014 5:29:18)
|
Malo sam u gužvi, pa ću biti kratak koliko mogu ali odgovoraću vam na sva pitanja ako ih imate jer znam kroz šta prolazite. Ukratko, problemi vezani za suprugu. Dijagnoza: Jednoroga materica (manja od normalne i spojen samo jedan jajovod sa matericom , drugi jajovod nefunkcionalan) Jako nizak nivo AMH (0,13) - čak u Konzilijumu bio 0,037 (ispod svih minimuma) Loše psihičko iskustvo sa klinikom Ivanović, jer su bukvalno rekli kod vas skoro da treba donacija jajnih ćelija. Užasno loš pristup pacijentu sa tolikim problemima. Posle klinika KAALI i divan Dr Zadori iz Segedina, smiren i staložen, pozitivno iskustvo. Ali kod njega posle našeg trećeg susreta se pojavljuje cista i sve je stopirano tj. nije krenuo u program uopšte. Dao je supruzi vitamine za pripremu. I kontraceptive 2 meseca. Supruga posle kontraceptiva pije ovaj prirodni napitak i ostaje u drugom stanju PRIRODNO :) Dečak je stigao na svet pre 10 dana posle velikeee borbe, bitke smo gubili ali na kraju ne i ''rat''. [sm=bravo.gif] Moja moralna dužnost posle svega i čitanja ovog foruma za vreme najvećih problema je da podelim ovo sa vama. Ne znam da li će nekom pomoći, ali nama jeste. Mi smo se hvatali za svaku slamku...i na kraju uspeli. Delim sa vama sve što je supruga pila u datom trenutku. Skoro smo imali i medicinski dokaz da je delovalo, jer suprugina sestra pri stimulaciji hormonima za vantelesnu nikad nije imala više od 2 folikula, a sa ovim napitkom imala je 4 folikula (bez uzimanja hormona) ZA ČIŠĆENJE ŽENSKIH ORGANA 250 grama rena oprati i izrendati na sitniju rendu. (što ljući bude to je bolje) Izrendan ren dodati u 1/2 litre domaćeg belog vina. Staviti na šporet, da proključa 5 minuta i skloniti. Ostaviti da prenoći i ujutru procediti kroz gazu. Piti svako jutro po jednu čašicu od rakije na prazan stomak. (promućkati pre sipanja!!) Piti od prvog dana s prestankom krvarenja. Samo izmedju ciklusa (dok ''nemate'') Otprilike imate napitka za 14-15 dana. ČUVATI U FRIŽIDERU!! VAŽNO: PITI DVA CIKLUSA PA NAPRAVITI PAUZU (2 ciklusa)!!! Pila je još čaj od virka, jedna šolja dnevno, gutljaj po gutljaj. Možete ga piti svaki dan bez obzira na ciklus. (3 meseca pa pauza) Imate ga u biljnoj apoteci Djurišić u Njegoševoj 79b ( Kalenić pijaca) I vitaminsku terapiju doktora iz Segedina za pripremu organizma i bolji kvalitet jajnih ćelija: Svaki dan po jednu: - Femibion 1, - Omega 3 masne kiseline - riblje ulje od 1000 mg (doppel herz) -Cetebe tablete ( vitamin C retard kapsule). (samo ga ima u Mađarskoj) Uglavnom...ne verujte previše lekarima i nivou AMH. Imajte više vere u sebe i to će se isplatiti. Veliki pozdrav od nas sada TROJE :)
|
|
|
|