Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.3.2011 16:10:58
|
|
|
|
Dada81
|
Strelci su super ,ima u tom horoskopu neke istine ,bar što se tiče nečega vezanog za ličnosti,uopšteno.
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.3.2011 16:27:38
|
|
|
|
bojana86
|
Mateja je dupla Skorpija i bome ce biti teske naravi,a vec to i sada pokazuje...
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.3.2011 16:31:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iva je vaga kao tata... samo neka bude dobar čovek kao on i mama prezadovoljna
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.3.2011 16:52:27
|
|
|
|
morena
|
Moj maleni je ribica. Taj znak baš i ne poznajem dobro. Vidjet ćemo.
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.3.2011 18:58:29
|
|
|
|
azdajica75
|
Obe moje curice su strelci!I mm je strelac!A po novom horoskopu su svo troje u novom znaku zmijonoša. Kako li će ovaj rak emotivac sa njima???
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.3.2011 22:14:54
|
|
|
|
isidora88
|
mateja je srelac ne znam nista o ovm znaku
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 29.3.2011 13:18:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Mateja-skorpija.
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 29.3.2011 13:32:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Pavlence je Vaga/ Rak (mislim da ce da ga levate u zivotu samo tako smrc )
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 29.3.2011 13:33:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ko ima duplu skorpiju taj je nadrljo. Ja sam dupla skorpija nema lepse A ovo moje cudeso ili ce da bude devica ili vaga
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 29.3.2011 14:10:55
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: azdajica75 Obe moje curice su strelci!I mm je strelac!A po novom horoskopu su svo troje u novom znaku zmijonoša. Kako li će ovaj rak emotivac sa njima??? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja i moja mala strelci a muz rak, izgleda kod vas isti trend meni je super sa rakom, a kako je njemu sa nama mogu da ga pitam
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 29.3.2011 15:32:03
|
|
|
|
azdajica75
|
Meni je strelac super znak,bar sudeći po mm i starijoj ćerkici.Nekako mi se čini da sa njima uvek možeš da nađeš rešenje za sve,kompromis,odnosno da nisu tako tvrdoglavi i bandoglavi kao neki drugi znaci. A mi rakovi...emotivci,dobre duše...
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 29.3.2011 15:40:45
|
|
|
|
jovicaa
|
strelac, svidja mi se taj znak vidim da ima dosta strelceva ovde
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 29.3.2011 15:50:09
|
|
|
|
bojana86
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara Ko ima duplu skorpiju taj je nadrljo. Ja sam dupla skorpija nema lepse A ovo moje cudeso ili ce da bude devica ili vaga moj sin je dupla skorpija,doduse prislina jer je rodjen ranije,al ima bas karakter skorpija.......... al neka kroz ovaj zivot i treba biti takav!!!!
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 1.4.2011 9:10:26
|
|
|
|
AndreaK
|
Dupla vaga ...doduse prema terminu trebao je biti devica, sto mene nije radovalo... a kada sam saopstila mm da cemo imati bebu, bilo je nesto tipa "ipak ce biti devica" i nije...fala bogu
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 1.4.2011 9:12:44
|
|
|
|
NadaR
|
M je takodje vaga .
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 7.4.2011 11:42:18
|
|
|
|
eni26
|
Posto mi je termin bio 2 april ,mislili smo da ce Ema biti ovan I nisam nikako mogla da zamislim :"Cuj moje dete ovan,tvrdoglavo..." I nije mi bas bilo milo... al posto je scera resila da me iznenadi ,i stigla je 20.marta , ja sam presrecna sto je ona sad jeee,zivele ribe !
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 7.4.2011 11:46:50
|
|
|
|
AndreaK
|
Meni ne gine ovan sa drugim ...jos kako je astrolog racunala...bice dupli...ali videcemo kad se rodi
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 7.4.2011 12:07:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bojana86 IZVORNA PORUKA: popadija Mara Ko ima duplu skorpiju taj je nadrljo. Ja sam dupla skorpija nema lepse A ovo moje cudeso ili ce da bude devica ili vaga moj sin je dupla skorpija,doduse prislina jer je rodjen ranije,al ima bas karakter skorpija.......... al neka kroz ovaj zivot i treba biti takav!!!! I ja sam prisilna skorpija Mozda smo takvi jer su nas izvadili ranije
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.12.2011 1:58:36
|
|
|
|
bratzz
|
Milica je rak a mm i ja ribe, valjda cemo se lepo slagati.
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.12.2011 7:25:47
|
|
|
|
mama kukunka
|
J je strelac kao i tata, a ovo drugo, ako se ne rodi danas ( a nece valjda) ce da bude jarac*pa smo nadrljali ..ja sam vaga
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 22.12.2011 8:23:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: azdajica75 Meni je strelac super znak...Nekako mi se čini da sa njima uvek možeš da nađeš rešenje za sve,kompromis,odnosno da nisu tako tvrdoglavi i bandoglavi kao neki drugi znaci. Hmmm, pa moja mama je strelac, ja riba.... Mislim da ni meni s njom ni njoj samnom baš i nije (bilo) lako Jako smo različite i mimoilazimo se u svemu, a od moje 22. do 24.godine smo živele same!!! To je bio pakao! A i moj deda je bio strelac i njega sam obožavala Kasnije sam kroz život upoznala još ljudi u ovom znaku i sa ženama strelcima jako loše funkcionišem Moj sin je jarac-ima jako tešku narav, užasno je tvrdoglav, ali i uporan, težak je za saradnju, ali kad jednom usvoji "pravila" strogo ih se pridržava (recimo mesecima nije hteo da obuje šuše, ali nakon konstantnog ubeđivanja sad sa kreveta neće da siđe ako ga ne obujem ). To je ono što se dosad ispoljilo. Volela bih samo da bude pametan, pa makar i bandoglav
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 31.12.2011 23:26:54
|
|
|
|
dejana007
|
ja sam ovan, moj sin ovan, muz lav gori vatraaa sad u namaaa
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 31.12.2011 23:38:00
|
|
|
|
ivaj
|
Ja zivim sa dve male skorpije
|
|
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 1.1.2012 0:40:39
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: ivaj Ja zivim sa dve male skorpije majko mila
|
|
RE: Horoskopski znak vašeg deteta 1.1.2012 18:54:35
|
|
|
|
madre
|
bogdan je blizanac (kao i mm)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?