stevajela -> RE: Cena dadilje (15.9.2009 21:17:54)
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR ... ali meni je zgranulo da si dozvolila nekoj zeni, ma koliko je dobro poznajes, da vodi tvoju bebu u svoj dom, gde nikada ne mozes znati koliko je cisto i kako se ophodi prema njemu. Ipak je drugacije kad ga zena cuva u tvojoj kuci ili kad ga vodi u svoju kucu. Da i meni je to bilo grozno,pa sam dadilju trazila 3 meseca i to iskljucivo po preporuci.Prva opcija mi je bila med sestra,rodjaka mog poznanika, ali nije mogla da se uklopi u termin.Druga opcija je bila mama moje drugarice,ali je ona vec cuvala neku decu.I vec kada sam mislila da necu naci zenu,ona mi se javila i rekla da se izorganizovala i da moze u tom terminu da cuva Matiju.Zivi jednu stanicu od nas, u novom stanu,koji je mnogo cistiji od mog,tako da sam bila skroz bezbrizna.Opet kada sam razmisljala o slanju deteta iz stana,ako ja npr radim i ostavim dete samo sa dadiljom,ne mogu znati nikada kako ce se ona ponasati prema njemu,bez obzira gde dete bilo,u svojoj ili tudjoj kuci.Za mene jedina svrha dadilje je bila da ga vodi kod sebe,jer samo tako sam mogla da sviram.Kada je on kuci to nikako nije moglo da se izvede.
|
|
|
|