doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (28.8.2014 15:15:37)
|
isla danas da platim racune od stana,posl ja i muz sa Dorom,u posti haos guva i odemo do banke,udjem unutra uzmem br 16 kazem ok nije strasno sacekacu ,necu da ulazim na foru sa detetom,hocu ja da budem postena i sacekam red,cekala sam jeb... 45 min,samo je jedna od 8 saltera radila uplatu i ustajala na svakih pet minuta i odlazila negde ,taman dodjem ja na red ona ladno ustane i ode,e tu mi pukne film,odem do portira pa tako pocnem da vicem da je cela banka u mene gledala,kaze covek jao sad cu da odem do koleginice da vas ona primi,kazem ja neka ja cu da odem ,pa lepo odem za drugi salter pa ospem,kakav je to nacin da doticna gospodja ustaje naq svakih pet minuta,cekam vec 45 minuta,kakav je to nacin,jel ona radi ili se zajebava ovde sa narodom,mozda jeste seljacki sto sam tako vikala ali brate toliko su me ispizdeli da mi je doslo glavu da im otkinem,SALTERUSE grrrrrrrrrr poseban krug pakla za njih,za koji krasni prima platu [sm=zz_timebomb.gif]
|
|
|
|