Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (13.6.2014 20:00:45)
|
Ja sam sad odlepila. Zove me keva i place. Sutra je svadba mog burazera i naravno da ne moze da bude bez problema. On je pozvao strica i njegovu drugu zenu, kao i njegovu decu iz prvog braka, jer su nam oni braca i sestre. Medjutim, moja draga strina je vec pre par dana naturila svoju cerku iz prvog braka, nepozvanu, da ide sa njima, verovatno da bi je udala, posto joj to ne polazi za rukom, a na svadbi ima podosta "plateznih" pa da se 'dusica" udomi. I danas ladno ta ista moja strina kaze kevi kako ce da idu i njen sin i snaja i unuka sa njima. Eeeeeeeeeeeeeeej, pa brat i ja tog coveka i zenu nikada u zivotu nismo ni videli. I mama joj kaze da mora prvo da pita brata. I zove me i place, jer zna da ce ovaj da popi*di[sm=hudicek1.gif] Ja sam uzela broj telefona, dobar dan, dobar dan, strina, V. je,i mislim da imamo problem. Zao mi je, ali ne mozes da vodis na svadbu sina, snaju i unuce jer moj brat i snajka zovu samo ljude sa kojima su bliski i sa kojima se druze. Jako mi je neprijatno, ali ne zelim da njima na tako poseban dan bude neugodno i da na svadbi gledaju NEPOZNATE ljude. I moja ti se strina naljuti, ali mene savrseno zabole d*pe[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|