mali_mis -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (18.5.2014 9:16:42)
|
Dusa me boli. Ne mogu vise da gledam niti slusam o poplavama. Plakala bih a ne mogu zbog deteta, da ga ne uznemirim. Zao mi je ljudi koji su ostali bez svojih domova, kad vidim malu decu prilikom evakuacije, srce mi se cepa. A ja ne mogu da pomognem [sm=smiley19.gif] Nemam nista ni od pelena, mleka da odnesem, jer ni za svoju bebu nemam. Jer zivim u u[sm=smiley35.gif] drzavi. Jer imam muza idiota, koji je opstu frku napravio pre nedelju dana sto mora da za svoje dete posalje pare da ima za pelene i mleko, i sad ce poslati ko zna kad. A ja se jos brinem za budalu da mu se nesto ne desi jer mu je citav grad bio pod vodom, a on somina ide da slika, da bi posle mogao da kaci na fejs [sm=zz_stomp.gif] Pi**m i od ove glupe selidbe, i glupe uzasno spore administracije, i od neodgovornih ljudi, koji u procesu selidbe kad treba da se potpise kupoprodajni ugovor zapale u Evropu na godisnji, a ti zivi okruzen stvarima popakovanim po kartonskim kutijama svuda po stanu. Toliko sam besna da bih neke vrlo rado nabila na kolac.
|
|
|
|