RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

isidora88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (16.4.2014 8:37:50)

*ebeni jedan dan u mesecu oni zakazuju preglede u klinickom centru i naravno tad cela vojvodina nagrne da zove, ima da odlepim ne bude li termina kad dobijem vezu, ako uopste i dobijem[sm=zz_banghead.gif]

isidora88 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (16.4.2014 8:51:08)

dobih vezu, zakazano mi je za 11.avgust, mislim nek se nose u tri lepe, em tad necu biti tu, em mi je bas super da sam silnim problemima cekam 4 meseca[sm=zz_banghead.gif]

Adriana83 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (16.4.2014 15:36:05)

Mrzim nase zdravstvo i nase nazovi lekare i njihov odnos prema pacijentima i roditeljima malih pacijenata [sm=smiley35.gif][sm=smiley7.gif] Grozni su i uvek nadju nacin da zastite svoju guzicu!

tijatija -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (16.4.2014 20:27:20)

danas sam s****la moj omiljeni rucaki bas sam [sm=hudicek1.gif] . Naravno, ne bi davali dzabe da sto valja i da im prolazi . Pravila sam makarone u rerni i stavila sam onaj zacin sto se reklamira stalno na rr u gornjem desnom uglu. [sm=hudicek1.gif]

anci kv -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (16.4.2014 20:31:32)

izašla sam iz kola i ugazila u baru[sm=zz_banghead.gif]

Zena Majka Kraljica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (17.4.2014 15:23:09)

Ja sam baš besna. Jer mi je muka više da me porede sa sestrom, mešaju sa njom i pričaju neistine o njoj. Mrzim to, mrzim što je ikada imal želju da bude poznata, sada svi plaćaju tu cenu. Besna sam kad odem u prodavnicu i svi misle da sam ona, da je samo smanjila grudi ili nešto slično....[sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (17.4.2014 15:45:36)

Zmk drzi se[sm=smiley31.gif] jednog dana ces prestati da obracas paznju na te konstatacije.

A jeste li sestre bliznakinje?

Zena Majka Kraljica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (17.4.2014 15:56:54)

Nismo bliznakinje ali jako ličimo. I drugu boju kose sam imala i isto mi je bilo. Ne znam uzasno je osećanje.

jole82 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (17.4.2014 19:39:48)

A ko je tvoja sestra, ako nije tajna [sm=smiley1.gif]
Ili nam postavi svoju sliku, pa da pogadjamo [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (17.4.2014 21:32:08)

daaa[sm=smiley1.gif]kviz...

Zena Majka Kraljica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (17.4.2014 23:21:47)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nema sanse. Bar ovde to ne zelim.Jako mi se svidja forum. Odavno ja citam, ali tek sad sam se prijavila i bas mi se svidja, ne zelim da budem poznata ovako mi je lepo [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.4.2014 14:57:15)

Nemamo vodu od jutros [sm=zz_stomp.gif][sm=zz_timebomb.gif] Dodje mi da skupim zene na ulici pa lepo svi pred opstinu da kamenujemo zgradu, a onda i vodovod, nesposobne stoke [img]http://www.cosgan.de/images/midi/boese/u010.gif[/img] prica se po gradu da vode nece biti dva dana [img]http://www.cosgan.de/images/midi/boese/u030.gif[/img]

mika79 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.4.2014 15:05:27)

Joj Klarita[sm=smiley13.gif]

adulence -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.4.2014 15:06:02)

Da bio bi to dobar kviz...heheheh...jao klarita mogu misliti kako vam je...

Jole84 -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.4.2014 15:13:54)

Strašno [sm=smiley13.gif]
pokupi mi ti zeta i Klaru i dođite kod nas [sm=smiley31.gif]

doktorkakristal -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.4.2014 15:40:39)

KLARITA uzas,ovo samo u nasoj drzavi ima [sm=hudicek1.gif]

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (19.4.2014 21:05:28)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Nemamo vodu od jutros [sm=zz_stomp.gif][sm=zz_timebomb.gif] Dodje mi da skupim zene na ulici pa lepo svi pred opstinu da kamenujemo zgradu, a onda i vodovod, nesposobne stoke [img]http://www.cosgan.de/images/midi/boese/u010.gif[/img] prica se po gradu da vode nece biti dva dana [img]http://www.cosgan.de/images/midi/boese/u030.gif[/img]

E potpuno te razumem... kod nas je do pre par godina svakih pet dana nestajala voda na po dan ili dva.. non stop su pucale cevi. Onda se desilo da je pukla cev pa kad su kopali probili su i cevi za kanalizaciju pa se sve to lepo izmešalo [sm=zmeden.gif] nedelju dana nismo imali vode a ja 7. mesec... malo je reči da sam bila besna, dva puta dnevno smo išli negde na tuširanje a hranili se u restoranu (živeo restoran Srbija [sm=smiley36.gif]). Užas.

lesica -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.4.2014 21:55:15)

Samlevena sam i umorna... i nadam se da će boleštine kojekakve da krenu da nas zaobilaze [sm=smiley13.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (20.4.2014 23:47:02)

Mom muzu su ukrali dve tocilice za pivo[sm=hudicek1.gif]

Ana RR -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.4.2014 10:17:24)

Noćas temperatura preko 39, povraćanje, kukanje, nespavanje... samlevena sam. Ono što je dobro je što je mnogo razumniji pa bez problema popije sirup a kada mu se povraća sam traži da ide u kupatilo ili da donesem lavor. Duša moja [sm=smiley13.gif]

Verolina -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (21.4.2014 10:20:10)

[sm=smiley13.gif]

dijana1* -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.4.2014 6:01:59)

Aaaaaaaaaaàaaaaaaaaaaaaaaaaaa [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif]
Nesto me je ugrizlo i organizam reaguje. Izlaze mi plikovi po nogama i svrbi kao djavo a trudim se da ne cesem. Dodje mi da vristim[sm=smiley19.gif]

vonavoj -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.4.2014 10:52:48)

rasirila ves na terasu i pukne zica i sve padne na donju terasu..e treba biti baksuz! a jedva sam ga rasirila![sm=lev.gif]

wivern -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.4.2014 15:18:57)

e neke zenturace ni samari ne opamete....grrrrrr, dokone babetine koje mrze ceo svet, nista gore [sm=zz_furious.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=smiley35.gif]

superm -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (23.4.2014 15:21:37)

Besna sam vec danima, u poslednje vreme mi se desavaju takve nepravde i to od ljudi od kojih najmanje ocekujem. Sad pocinjem da verujem u- Nista me ne moze iznenaditi. Vala, bas!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>