Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 7.1.2014 9:46:59
|
|
|
|
doktorkakristal
|
JOKO bice ovaj put videces ,svi navijamo iz sveg srca
|
|
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 7.1.2014 15:53:03
|
|
|
|
17 joka
|
Trco, DR. hvala puno
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 7.1.2014 20:57:49
|
|
|
|
nata11
|
Bas mi je drago Joko sto procitah ovo. Svaka cast na hrabrosti i navijam da ovog puta uspe.
|
|
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 7.1.2014 21:16:30
|
|
|
|
17 joka
|
Nato , hvala puno ja sam nekako svoju hrabrost izgubila, placem svaki dan, razmisljam o tome da nemam novac za ono dalje a ipak se nadam da ce mo se snaci, ima tu i raznih strahova opravdanih naravno, a ima i one lude glave koja zna da ne bih ponela ono sto sam dozivela dva puta
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 7.1.2014 22:25:41
|
|
|
|
tamaricapn
|
Joko puno puno srece uspece ovaj put hrabra zeno
|
|
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 7.1.2014 22:30:03
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 7.1.2014 22:55:02
|
|
|
|
Torbica
|
Joko, navijam od sveg srca!
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 7.1.2014 23:04:20
|
|
|
|
17 joka
|
Torbi, jao kako se lepo osecam kad imam ovoliku divnu podrsku i divne drugarice kraj sebe
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 7.1.2014 23:42:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Joko,isčitala sam celu temu i baš mi je drago da ti se pružila ovakva prilika.Od sveg srca ti želim i kao i većina na forumu sigurna sam da ćeš na kraju ostvariti svoj san i postati majka
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 7.1.2014 23:43:54
|
|
|
|
17 joka
|
Viki, nadam se da ce sve ici kako treba
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 8.1.2014 15:17:19
|
|
|
|
Lepterija
|
Jao Joko i ja sad slucajno naletih na ovu temu. Tako sam srecna zbog tebe i sve vreme mislim da mozes sa svojim jc. Znam sve sta si prosla, iscitala sam tvoje postove od samog pocetka i bas verujem u uspeh u tvom slucaju, kao sto sam oduvek znala da cu ja imati decu
|
|
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 8.1.2014 15:54:15
|
|
|
|
17 joka
|
Iskrenio se nadam da ce ici onako kako treba
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 8.1.2014 16:35:28
|
|
|
|
Jole84
|
Joko nek vam je sa srećom! Baš mi je drago. Ne verujem da bi Jevremova rizikovala,zbog dobrog glasa,naročito dr Ljubić,a novac naravno da nije zanemarljiv,uz sve to,tvoje jć,biće to pun pogodak
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 8.1.2014 16:40:14
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo, ja sa nestrpljenjem cekam taj sastanak,da sve saznam
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 8.1.2014 16:43:51
|
|
|
|
daca77
|
Joko, zelim vam punoo srece
|
|
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 8.1.2014 16:45:10
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala sreca mi jedino treba
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 9.1.2014 17:37:11
|
|
|
|
bubili023
|
Draga Joko, puno srece ti zelim i da docekas svoju
|
|
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 17.1.2014 16:47:28
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala vam puno na podrsci Danas smo se culi saJevremovom i DR. Ljubic ima puno obaveza pa ce nas pozivati od 22 januara do tada nam trebaju jos 2-3 zenice ne bih volela da odustanu od ovoga samo zato sto nas je manje nego što treba mnogima ovo puno znači kao i meni pa ako bilo koga znate ko bi zeleo da se prijavi prenesite
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 17.1.2014 17:00:22
|
|
|
|
Klarita
|
Joko, je l' zainteresovane da se jave na broj tel iz prvog posta? Pozvala bih veceras moju veoma dobru drugaricu i prijateljicu, koja bi mozda bila zainteresovana... Dace dragi Bog da sve bude kako treba, ljubim te!
|
|
|
|
RE: "Besplatna studija za VTO, prijavite... 17.1.2014 17:12:28
|
|
|
|
17 joka
|
Klarice da taj broj Svetlana Mitrović hvala puno znaci zene do 40 god
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Anketa
DarialelaigorDa ili ne?da (
58%)
ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 53Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!