RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

17 joka -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (5.1.2014 22:58:12)

udji na temu koju sad otvorih, samo nisam lepo nego treba neko da promeni u grupu u koju se ubraja tema , pa ces videti sta radim

zato obavezno čuvaj te bebece stvari [sm=smiley1.gif]

marijana22 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (6.1.2014 13:12:40)

Pozdrav svima

Mi jutros spavali do pola 10, ne pamtim kad se to desilo poslednji put. posle smo izasli malo u setnju, napolju je grozno. neka magla, smog....... uzas.
Aleksa sad spava, a ja pijem kaficu. Mislili smo predvece da odemo do crkve da palimo badnjake, ali ako bude bila ovakva maglustina cisto sumnjam[sm=smiley13.gif]

Srna svaka tebi cast, ja se vec pomalo brinem kako cu kad dodje beba, kako ce A. da prihvati........

Ostale trudnice kako ste mi?

Dani.kv -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (6.1.2014 14:42:52)

Evo i nas. Jos uvek u paketu. Danas isla po pelene i benke kad cvrc, radnja ne radi dva dana.
Sad nesto kao pomazem oko spremanja al ne mogu dugo da stojim pa malo sedim, malo stojim.
Ima li vesti od mirkam?

kkris -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (6.1.2014 16:31:44)

Drage trudnice, evo da se i ja prijavim u malo i odabrano drustvo :). Nemam mnogo iskustva sa forumima i ucestvovanju na istim, pa se nadam da cete zanemariti moje eventualne greskice, dok se ne uhodam. Termin mi je 29 Mart, kada bi trebalo da vidim svoju princezu. Za sada je sve manje- vise ok, samo je mala mirnija i ne voli da luduje po stomaku, a posto mi je prva trudnoca, to ponekad izaziva paniku u meni. Da li ste imale problema sa konstatnim probadanjima i slabijim bolovima u predelu prepona?
Toliko dugo je to prisutno (valjda zbog cinjenice da je beba vrlo nisko) da cu na kraju da pomislim da ce tako biti sve do kraja [sm=smiley13.gif]

marijana22 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 12:10:22)

Hristos se rodi! Srecan Bozic svima koji slave[sm=bravo.gif]

Kkris dobrodosla[sm=smiley31.gif] mene su bolele prepone u 7. mesecu, pogotovo cim duze sedim, a pre 20-ak dana su mi se pojavile vene na preponama, ali bar me ne bole vise. Dr kaze to je zbog trudnoce......

viking -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 12:52:10)

Sestro slatka, svaka čast kad možeš da vidiš svoje prepone! [sm=smiley36.gif]

kkris, dobro nam došla, sad ću da te ubacim na spisak! [sm=smiley1.gif]

Dani.kv -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 13:21:52)

Hristos se rodi
Trudnjace kako se?
Vik mozes li? Ja nikako. Noge su pocele da oticu, ne mogu da hodam, stomak pritiska dole a vrhunac je sto mi se i nos zapusio. Sutra zovem lekara pa odo u bolnicu. Jedva cekam

Milica cica -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 15:05:29)

Srećan Božić svima koji slave [sm=smiley1.gif]
Dani držimo fige, uskoro stižu drugari[sm=bravo.gif]

Milica cica -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 15:06:36)

IZVORNA PORUKA: viking RR

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

viking -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 15:21:58)

Noge mi otiču već više od mesec ipodana, nos mi je zapušen svakodnevno bukvalno od početka, možda od 2. meseca (plus astma), stomak je kao kuća jer imam 25 kg viška a skoro ništa u rukama i nogama, desna ruka mi je utrnula pre 7 nedelja i ne pušta (zato retko i pišem), a ja ceo dan razmišljam da idem da pravi palačinke [sm=smiley36.gif] Iskreno, grozno mi je, ali ne vredi mi da kukam, srećna sam zbog svakog dodatnog dana koji oni provedu u stomaku. Ali će zato kad se rode prvo dobiti batine što su me ovoliko namučili [sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: Dani.kv
Vik mozes li? Ja nikako. Noge su pocele da oticu, ne mogu da hodam, stomak pritiska dole a vrhunac je sto mi se i nos zapusio. Sutra zovem lekara pa odo u bolnicu. Jedva cekam

17 joka -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 16:02:27)

Dani, javljaj se obavezno[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Dani.kv -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 16:13:51)

Vik i ja im cesto spominjem batine [sm=smiley36.gif]

marijana22 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 20:06:10)

IZVORNA PORUKA: viking RR

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mogu sa ogledalom, mada su mi vene iskocile ma mogu i da ih napipam..........

Dani jel imas neciji br. telefona da mozes da nam javis lepe vesti?

viking -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 20:17:02)

Marijana, sad ću ja kao drveni advokat [sm=smiley36.gif] Dani ima moj broj a znam da ima i Jokin.

Milice, šta ima kod tebe?

Inače, mm se razboleo, juče je bio normalan, jutros nije mogao da ustane iz kreveta. A pošto je trebalo da idemo kod mm-ovog brata na božićni ručak, ništa nismo imali spremljeno kod kuće. Onda sam ja na brzinu spremila neke batake što sam ih našla u frižideru i salatu od rukole, ali mi đavo nije dao mira pa sam morala da ispečem palačinke. Mrtva sam. [sm=smiley36.gif]

Dani.kv -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 20:31:25)

Uh. I moj muz se razboleo. Kako ce da krene kad bude vreme, nemam pojma. Javicu se uredno cim krene porodjaj. Vise detalja znacemo sutra kad se budem cula sa lekarom

marijana22 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 20:52:46)

Ne spominjite mi hranu, samo jedem. Bolje da ne pricam sta sam sve danas pojela, ne znam kako cu da spavam veceras

Dani srecno sutra i javljaj cim nesto saznas

Milica cica -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 21:06:18)

Meni je još rano da kukam[sm=smiley36.gif] Inače i meni su počele da otiču noge i setila sam se Vik kada si spominjala Kim Kardašijan[sm=smiley36.gif] Inače devojčica obožava da mi se igra sa rebrima i tako (a rekoh neću da kukam)[sm=smiley36.gif] Ali neka izdržaćemo, što duže to bolje[sm=smiley1.gif]

Milica cica -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 21:08:37)

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Uh. I moj muz se razboleo. Kako ce da krene kad bude vreme, nemam pojma. Javicu se uredno cim krene porodjaj. Vise detalja znacemo sutra kad se budem cula sa lekarom

Ti ideš na CR jel da?

17 joka -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (7.1.2014 21:09:54)

Dani, jedva cekam sutra da mi javis kad i sta [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

trudnice drage [sm=smiley31.gif]

little_one -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (8.1.2014 10:09:27)

Jutro i ovdje! Sretni vam svi praznici drage moje, da docekamo termine u zdravlju i da se sto lakse sve porodimo!

Dani sretno! Jos malo pa se mazis sa svojim bebicama!

Mico, sve ce to biti kako treba, ubijedjena sam! Samo nemoj puno da se nerviras, misli na bebice...znam da je tesko docekati pregled, al vidjeces da ce sve biti ok na pregledu!

Bebelice veliki poljubac za sve!

marijana22 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (8.1.2014 11:12:51)

Dobro jutro trudnicice [sm=smiley31.gif]

Ja danas usla u 9.
Odvela A. u vrtic, doruckovala, popila caj sad sam spremna za posao.
Dobila sam od rodjake neke stvari za bebu pa sad treba da pregledam i razvrstam, trebalo bi i A. stvari da sredim ima stvari koje su mu omalile, a i neke koje uopste ne nosi pa cu to da povadim i sredim njegov plakar. Spakovacu i stvari za izlazak iz porodilista, a za bolnicu nisam jos kupila sve sto mi treba, to cu ovih dana.

Jole84 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (8.1.2014 11:37:27)

Dani još samo malo pa stižu druškani [sm=smiley31.gif][sm=bravo.gif]
Mico kako si,kad beše kontrola,10? Sigurna sam da je sve u redu [sm=smiley20.gif]
Marijana bravo za 9 [sm=bravo.gif] pretpostavljam da uliva neki osećaj sigurnosti [sm=smiley1.gif]

little_one -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (8.1.2014 13:48:39)

Marijana cestitam...evo pregurala si i drugu trudnocu skoro...sad stize jos jedna bebica...jel te frka kako ces s njima dvoma? Mene tu i tamo uhvati da razmisljam sta ako ja to ne budem mogla, al moracu ko i sve...[sm=smiley36.gif] Jel imas neki plan za dojenje (ako planiras dojiti) i kako balansirati s njima dvoma...to je meni najveca briga oko svega...[sm=smiley36.gif]

marijana22 -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (8.1.2014 15:06:02)

Nema Dani da se javi...........

Izgurah nekako do 9. meseca, sad je lakse cak i da se porodim ranije, beba je dovoljno zrela i ne mora u inkubator (bar tako kazu)

E a kako cemo kad dodje beba...... ne znam
Nadam se da ce A. lepo da prihvati jer je jos mali, pa i ne konta sta se desava. Kad izadjemo iz porodilista mm ce uzeti slobodne dane, pa ce biti sa nama prvo vreme. Kad krene na posao odvede A. u vrtic pa ce mi biti lakse. Ja vise strahujem kako cu kad beba malo poraste pa krene da trazi vise paznje........... Ali sanci cemo se nekako.

LO vidim da je kod tebe slicna razlika, nisam u toku jel ocekujete decaka ili devojcicu?

buba m -> RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedelje) 1/14 [chat] (8.1.2014 15:25:59)

Zdravo svima!Jeste preživele krkanluk ovih dana? [sm=smiley36.gif]
Kod mene oči gladne a ne mogu da dišem. beba sve veća pa ni prostora da se želudac malo raširi.
Sutra idem na uz! Jedva čekam da vidim moju bebanu.[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>