Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 9.1.2014 22:55:25
|
|
|
|
degu
|
Mika dobro nam došla Jako sam srećna zbog tebe i Blesavka I ja paničim za svaku sitnicu, vljda tako mora iako nam strah i panika ni za šta ne trebaju. Često nos krvari u trudnoći, T je svakako povišena, meni su i desni krvarile dosta, sve je to normalno
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 8:41:33
|
|
|
|
mika79
|
Degu ako je to simptom ma neka bude stalno zapušen, samo da sve bude uredu. Ja sam se zabrinula da nije prehlada jer sam sklona da pokupim sve živo. Malo mi je lakše kad čujem da i drugi imaju tih "Simptoma"
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 9:42:27
|
|
|
|
Jole84
|
Miko dobrodošla,neka ti je laka trudnoća Ko što reče Degu,lepo vas je videti ovde Sve smo pomalo paranoične i u strahu,ali sve prođe. Bitno da je mrvica konačno tu Ako vam je za utehu,u drugom tromesečju većina nas kad kine,malo se i upiški
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 10:54:00
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobro nam dosle da vam trudnoce budu lake Mene drzi mucnina skoro pa stalno... odvalicu vise. Tako je bilo i sa prvom bebom...
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 10:55:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Genije naš IZVORNA PORUKA: Jole84 Ako vam je za utehu,u drugom tromesečju većina nas kad kine,malo se i upiški
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 10:56:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Dobrodošle drage devojke, zaista su sve lepša ova tromesečja, ova godina sluti na dobro, daj Bože svima
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 11:22:39
|
|
|
|
blesavko
|
Vala Jole84 i mene si slatko nasmejala
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 12:35:25
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ako vam je za utehu,u drugom tromesečju većina nas kad kine,malo se i upiški Ne odavaj naše sramotne tajne! Čestitke novim trudnicama!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 13:14:13
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobar dan drage moje. Gledam malopre Meninu radosnicu i vidim da sa njom cula srcane radnje sa osam punih nedelja. To mu dodje da bi sad trebalo da odem do dr 28-og januara, ali mi je to bas sad nekako daleko. Ja bi pre Da li da cekam do tad ili da odem malko ranije?
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 13:42:28
|
|
|
|
mika79
|
Jole , hvala na dobrodošlici ili preseljenju. Sosa ja kad sam juče videla ja sam odmah zakazala kod dr. Idem danas u 17:00, ali ću morati čekati jer sam sestrama iskukala da me prime, prepun raspored. Čućeš šta će meni reći.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 13:49:51
|
|
|
|
madre
|
soso, pretpostavljam da bi cula i ranije, nego ti je tada verovatno bio zakazan pregled ja bih otisla sa punih 7
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 13:51:19
|
|
|
|
madre
|
miko, tebi verovatno nece nista reci osim, mozda, saveta, kako da se cuvas i mozda ti da neki progesteron, posto si dugo cekalica
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 13:55:59
|
|
|
|
mika79
|
Madre znam ja da je rano i da se još ništa nevidi ali moji "crvi" mi ne daju mira pa mi je lakše da odem da popričam sa dr.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 14:00:36
|
|
|
|
madre
|
najbolje bi bilo da te crve eliminises, jer ti to sada nikako ne treba... sada treba samo da se radujes verujem da ces i posle pregleda i dalje brinuti i razmisljati sta i kako, ali to nam je verovatno u prirodi
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 14:09:08
|
|
|
|
mika79
|
Madre
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 14:12:15
|
|
|
|
17 joka
|
Mika, divno je videti te ovde, razumem tvoju brigu i strah i sve... ali pokusaj da uzivas malo pozitivnost je ono sto prija toj mrvici u trbi i veruj sve ce biti dobro
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 14:52:50
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mika rano je za pregled ali idi cisto da budes malo mirnija. Ja sam tek usla u sestu i ne bi jos da se ne bi dva puta cimala jer mislim da jos uvek ne moze nista da se vidi.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 16:07:28
|
|
|
|
Jole84
|
Ne odavaj naše sramotne tajne! Mora da znaju šta ih čeka slatke trudničke muke
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 16:34:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja samo da čestitam novim trudničicama
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 10.1.2014 17:36:57
|
|
|
|
Mille
|
Wow, koliko nas je..i broj se samo povecava..to je divno :) Zelim dobrodoslicu svim novim trudnicama.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.1.2014 8:46:48
|
|
|
|
tillia
|
pozdrav za nove trudnice! bice ovo bogata godina sto se beba tice. Mi smo bili na novoj konroli,bebice su super,razlika po ultrazvuku izmedju njih 3 dana.sad vec ulazimo u 11.nedelju.uskoro expertni.Dr.je zadovoljna,a i mi naravno. Samo,jos uvek trebam mirovati i paziti se.Kucu odrzava mm,usisava i ostalo...mozete da zamislite kako je.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.1.2014 12:58:47
|
|
|
|
mika79
|
Evo mene sa izveštajem od dr. juče me je bolela glava i plakali smo od sreće pa nisam stigla da javim. Dr. je utvrdila da je sve uredu, 12mm, videla se i srčana radnja, prema dr. ja sam 7 nedelja, kontrola za dve nedelje. Dobila sam da pijem femibion, utrogestan ujutru i uveče. Sad mi je mnogo lakše kad je dr. potrvdila trudnoću
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.1.2014 13:20:26
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Tilia, Mika Onda ja mogu sledece nedelje kod dr tad cu biti sedma nedelja.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.1.2014 13:23:08
|
|
|
|
mika79
|
Možeš SM meni mnogo lakše od kad sam se vratila od dr., uradila sam i briseve pošto nisam dugo radila, i pošto ja hoću da idem na bolovanje sve sam dogovorila sa dr. i ako sve bude ok. od 15 sam na bolovanju.
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 11.1.2014 13:24:13
|
|
|
|
Sosa Mena
|
I ja treba da radim sve moguce briseve Uh sto to ne volem. Al dobro sve za nase bebirone. Sad samo da se ukomponujem sa mm da vidim kad je on slobodan da skoknemo do Zr.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?