Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:00:12
|
|
|
|
anajid
|
Meni se bas svidja ovaj Lesicin menU
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:09:48
|
|
|
|
majared
|
Posebno ovaj dezert
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:10:19
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark A ujedno i da castim, meni i mm doneo Deda Mraz ivaMark pa čestitam draga nek ti je lepa i laka trudnoća....eeee baš mi je drago
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:10:34
|
|
|
|
Moiraina
|
Dobro veče, žene! Uh, kod mene je k''o na ratištu, ali pošto je tako već danima, izgleda da smo svi oguglali, eno bebac spava ko top, stariji je u krevetu i peva Deda Blaze, deda Blaze.... Mene uhvatila neka euforija, uvek sam volela novu godinu. Mi smo počeli još u firmi da slavimo, uz šampanjac, prskalice i tamburaše sa jutjuba Naravno ne idemo nigde, nema niš'' na TV-u, ali nema veze.... imamo klopu, vince i šampanjac, meni dovoljno Ivamark, čestitam!
< Poruku je uredio Moiraina -- 31.12.2013 21:11:18 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:14:58
|
|
|
|
jovicaa
|
nasi klinci drobe perece po parketu.. mi smo sad jeli nasu gala vecericu i sad cemo polako da ih smestimo u krevet, pa moze neki film...
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:17:11
|
|
|
|
ivaMark
|
Hvala vam
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:30:47
|
|
|
|
World
|
ivamark jupiiiiiiiiiiii evo, da upotrijebim i novi smajl hehehhehehe
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:32:04
|
|
|
|
isidora88
|
cestitam ivamark, divan poklon za novu godinu
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:35:36
|
|
|
|
Torbica
|
Ijao Lesice, jedno parce krompiruse, mnjaaam! Smajlici su vauuuu, ima gi raznih! Ja pijem caj, i krojim sebi jaknu, divnu, sivi velur, a mm kuka kad ce njegov sako da dodje na red Paaa, definitivno posle jakne, nek se strpi, ako bude imao srece ja cu ovo moje zavrsiti za dan-dva. Kod nas pucaju petarde na sve strane ali smo bar u tisini, prednost kuce. Ljuuuubim vas sve Cestitam IvaMark!
< Poruku je uredio Torbica -- 31.12.2013 21:36:21 >
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:57:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IvaMark
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:13:59
|
|
|
|
lesica
|
IvaMark, pa gde ćete lepšeg poklona
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:23:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao divne vesti IvaMark Meni se vec oci sklapaju, malo odem do spavace pa se vratim , a i curice su jos budne...povremeno pratimo vatromet kroz prozor! Inace oko nas sve neka burzujska naselja pa u ponoc za NG uvek predivan vatromet
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 31.12.2013 22:24:42 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:26:01
|
|
|
|
dijana1*
|
I ja se pridruzujem slavlju Ivamark cestitam, divan poklon za ng
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:38:49
|
|
|
|
doktorkakristal
|
LESICE dobar ti ovaj deda mraz mogla bi da ga posaljes bravo i za smajlice
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:42:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovaj mi se sajli svidZa posebno, hehe Koristiću ga kada mi pukne film
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:44:34
|
|
|
|
New Mom
|
Oho, ovde zurka ima. Mi klince odveli kod svekijevaca predvece, tamo ce spavati. Sredjivali stan, vecerali, sad cemo malo do trga. I kod nas okolo petarde, al je ovaj kvart bas miran pa nece dugo (ni previse bucno). I IvaMark, sve cestitke!
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:59:19
|
|
|
|
mati
|
Jao dekice dekice... Ovde se uveliko slavi, da vam se pridruzim. I mi vecerali, tj jos mezuckamo, deca spavaju, zato ce zurka biti tek nocas, posebno ovaj mladji. ivamark cestitam
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 23:10:11
|
|
|
|
Olga75
|
cure , dok sam jos trezna i dok je ova ogavna jos na snazi evo moja cestitka: sve sto pozelite neka bude zele Vam zverica , matori i moja malenkost i evo novogodisnja pesmica KLIK
< Poruku je uredio Olga RR -- 31.12.2013 23:11:18 >
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 23:23:39
|
|
|
|
Sanchy
|
Olga super pesmica,svima isto zelim,sve najlepse u novoj,cekalice da predju u crtice a crticama laku trudnocu i sto laksi porodjaj,mamama dobru i srecnu decicu i pre svega zdravu a zdravlje zelim i svima nama,za ostalo cemo se snaci ...M.spava od osam sati,mi vecerali,na programu nema nista interesantno tako da mi se vec spava,,,jos malo,
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 23:28:27
|
|
|
|
lesica
|
I ja da se na vreme prikljucim cestitkama! Zelim vam sve one velike i male stvari koje zelite sebi i svojima. Da decica budu zdrava, muzici poslusni i brizni a vi uvek nasmejane. Da se mnogima od vas oboje obe crtice i od septembra da se popune narucja.... I tako... mislim da je dovoljno! Ljubim vas sve!
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 23:38:48
|
|
|
|
Torbica
|
Kako lepe zelje! Predivne! Pridruzujem se svim srcem!
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 1.1.2014 0:09:07
|
|
|
|
jovicaa
|
zene srecna vam svima nova godina, zelim vam sve najlepse od srcETA! konacno novi smajlici, juuuuuuuupppiiiiii ovaj je odlican
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 1.1.2014 0:11:29
|
|
|
|
Moiraina
|
Srećna svima nova 2014. godina!
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 1.1.2014 0:13:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećna nova drage RR devojke, puno zdravlja, smeha i uspeha!
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 1.1.2014 0:14:51
|
|
|
|
lesica
|
Jos jednom, srecna vam Nova 2014. godina, drage!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?