Ana RR -> RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito vreme! (1.2.2014 9:38:37)
|
Vreme je da objavimo dobitnike! Pre toga moram reći da je članica Beba Elena diskvalifikovana iz igre zbog otvaranja duplih naloga. Nadam se da više nećemo imati ovakvih slučajeva, molim vas da poštujete pravila i da se fer borite. Pošto imamo 5 nagrada a glasanjem smo dobili 4 dobitnika, jedna kremica odlazi prvom prijavljenom komentaru, a to je Nestrpljivaa. 1. komentar broj 12 (Didy) sa 8 glasova IZVORNA PORUKA: Ana RR 12. Još davno kada se rodio moj bata, kremu "chicco" su mu kupili mama i tata. U šetnju idu naoružani do zuba jer tu je čarobna "chicco" tuba. Namažu mu kremicu i vetar ne može ništa njegovom licu. A sada sam se rodila i ja i čekam poklon od keproma. Kremu za hladno i vetrovito vreme biramo uvek tu nema dileme. 2. komentar broj 4 (New Mom) sa 6 glasova IZVORNA PORUKA: Ana RR 4. Kad se nosić i obrazi zacrvene, tu je Chicco Baby Moments da pomogne. 3. komentar broj 18 ((Klarita) sa 2 glasa IZVORNA PORUKA: Ana RR 18. Kada sam svoju princezu rodila, najhladnija zima nas pogodila, nismo se previse opterecivale, iako smo pored reke set_ale, Chicco krema nas je stitila i za najlepse obraze brinula! 4. komentar broj 21 (srecica_80) sa 2 glasa IZVORNA PORUKA: Ana RR 21. Hladan vazduh u mene duva, ja sam mali, ali uz Chicco kremu meni nista ne fali. Radujem se odlascima napolju, "jer sta mi zima moze, sta mi sme, nek mi nosic pocrveni, eto to je sve." 5. komentar broj 1 (Nestrpljivaa) IZVORNA PORUKA: Ana RR 1. Chicco baby moments krema cuva lica nasih malisana. Molim Nestrpljiivu i Klaritu da mi pošalju svoje podatke (od ostalih dobitnika imam) a nagrade preuzimate u Aksinoj radnji koja vam odgovara. Čestitam! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|