New Mom -> RE: Moje, tvoje NASE (26.12.2013 13:30:26)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ipak smatram da treba objasniti da su određene stvari lična stvar. Lukina školska torba je Lukina! I nema šta Marko da čačka po njoj. Dakle, treba raspoznavati i šta je bitno: Lukine školske sveske su bitne i ne može Marko da crta po njima! ALI: dva identična notesa koji je jedan Lukin a drugi Markov, a služe da se iz njih kidaju papiri i crta se po njima, tu nije bitno koji je čiji - dok u nekom ima papira, kidaće se i crtaće se. Kad se potroše oba, kupićemo nove. IZVORNA PORUKA: Peace* Ima tu još jedna caka (M mora još malo da ti poraste): Ako se ne dogovorite, uzeću i neće dobiti ni jedan. Na Aleksu već možeš da primeniš: "M je prvi uzeo, malo će se igrati i daće ti. Ako mu otmeš, ja ću uzeti i skloniti i nećeš se time igrati ni sada a ni posle", a za histeriju pošalji ga u sobu i nek izađe kada se smiri. IZVORNA PORUKA: Peace* I ne brini, još malo M da poraste, pa ćeš kidati kosu što se tuku oko nečega, jer, neće ni M uvek puštati da mu A uzme. I to će tako trajati dok A ne shvati da ga brat neizmerno voli, i da ako ga zagrli, izljubi i lepo zamoli, da će mu ovaj mali blesavi sve dati. [sm=smiley29.gif] Ne bih ništa dodavala. I ja ovako radim.
|
|
|
|