Klarita -> RE: Vaskulitis kod dece (19.1.2014 23:28:57)
|
Ufffff, imunolozi sto znaju...odmah poprave ishranu, izbace mleko, dodaju imuno sirup, izderu se majkama sto deci daju slatkise i to ti je[sm=hudicek1.gif] Bar ovi niski imunolozi. Eventualno ti daju uput za UZ kod decijeg gastrologa, da se vidi da nije losom hranom kojom majka nutkala dete ostetila i unutrasnje organe... Serpice, poludela sam prosle godine i predprosle, prosla sam kroz sve stadijume, od imunologa preko alergologa, pa i do gastrologa...dok ih sve obidjojh, hvala Bogu, detetu se tackice povukose. Ona je jos imala plikove tu i tamo.... Kamenov je izuzetan strucnjak, ali od njegove antimilk terapije mi se vec smucilo. Od 10 deteta koja znam da su bila njegovi pacijenti, svo deset_oro je alergicno na mleko, a mi majke smo nepismene jer smo detetu davale vocni jogurt koji im je unistio crevni epitel, a, ne daj Boze puding...a, jos sto je moja mala isla u vrtic, pa ja sam totalna nemajka. Svaka njemu cas_t, ali brate... Tvoja smizla je velika devojka, ne plasi se nista, samo i tamo kad odes opusteno. Mozda da slikas, da vidimo??? Nisam dermatolog, ali sam sa K prosla cudo sa tim koznim promenama. [sm=smiley31.gif] Ni dan danas ne znam sta joj je bilo,ali je proslo sve hvala Bogu i ne ponovilo se...neka i tvojoj lepotici prodje kao rukom odneseno, da je bar ne kljukaju kortikopreparatima,mastima na bazi kortiko i dr....
|
|
|
|