Zlatna ribica -> Zacenjivanje (13.9.2009 21:19:16)
|
Danas mi je sin priredio takav sok, da ne znam kako sam prezivela. On ponekad zna da se zaceni kad kenjka, ali to me nikad nije uzbudjivalo ni malo. Medjutim, danas, kad sam htela da mu promenim pelenu ( u poslednjih par meseci se buni svaki put kad to hocu da uradim), pocne da kenjka, kao da place, i onda se tako zaceni, da je za par sekundi ceo pobeleo, a usta mu ljubicasta, i vidim da ne dise. Moja mama, koja je lezala pored njega, brzo ga uhvati i krene da ga okrece na stomak, a vidim joj po licu da je izbezumljena, pobelea kao krec. Meni se vreme iskrivilo, oteglo, cini mi se da to traje citavu vecnost. Znam da sam negde citala sta treba da se radi u takvim situacijama, ali sam zablokirala, paralisao mi se mozak, i samo sam ga scepala i pocela da ga drmusam i da panicno vicem njegovo ime. Muz je uleteo u sobu, i moj ocuh, i dete nekako se "odceni" i poce da dise, pa da place. Ljudi moji, kad nisam umrla ! Posle sam sela, i kad sam pocela da placem, da ridam, i da se tresem kao prut ! Srce mi vec satima preskace, ne mogu da dodjem sebi. Muz mi je rekao da sam trebala samo da mu dunem u lice, automatski bi udahnuo vazduh. To sam citala i kao zapamtila, ali eto, kad je trebalo da odreagujem, ja sam se totalno paralisala. Uzas ! Jel imala neka slicno iskustvo ?
|
|
|
|