Anoniman -> RE: Kako povecati kolicinu mleka (28.11.2011 9:41:34)
|
nemoj da brines. ja sam provela besanih noci jer smo po "receptu" hteli da ga hranimo na 2,5 sata, a on nece pa nece da se probudi. nema sta nismo radili, i po spisku i po babi i stricevima, al ne vredi. na kraju smo hranjenje pomerili na 3 sata, s tim sto navijemo sat na 4, kada ga na silu probudimo. negde izmedju tog 3-eg i 4-og sata se sam probudi - gladan i vrlo budan i zeljan. onda smo preneli tu informaciju pedijatrici, ocekujuci da ce da nas nakrpi na sva zvona, medjutim zena rece "polozili ste za sve petice" (i mm i ja smo prvi put roditelji), navodno beba nema sat da bi znala da mora da bude gladna na 2,5 sati, nego jede kad i koliko joj treba, a i postoji mogucnost da je moje mleko jace pa da mu i ne treba cesce. posto mu dajemo da sisa 5 minuta pa podrig, pa opet 5 minuta itd (znaci, 4 puta sisa) taj poslednji put nece. stisne usta i mrsti se, ne bi mogao ni slaninicu tamo da provuces. ja kazem vazi, neces-nemoras, pa necu ga muciti! i do sada mu nista nije falilo, lepo napreduje, vratili smo porodjajnu tezinu i galopiramo ka dalje. ono sto sam uspela da shvatim - nema recepta za bebu. cula sam od 5 medicinara 6 razlicitih prica, isprobala svaku od njih, proplakala-prolupala i otkacila i to sve za 2 nedelje (pa ti vidi taj emocionalni tobogan), na kraju uzela ono sto radi, ono sto Gasa voli i ono sto mene usrecuje i rezultat sada gleda na spratu, bez gasova i suv. ima neku foru sa lezanjem i osmatranjem okoline. malo spooky al' ajde [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|