LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XII (26.2.2014 23:29:32)
|
Chipsy,Alex...ne mogu da Vam opisem koliko mi je zao[sm=smiley19.gif] Alex koja je izgubila bebu u poodmakloj trudnoci a Chipsy sto ti na vreme nisu primetili problem sa bebom.Ne znam sta je tacno u pitanju kod Tvoje cerkice,ali ako moze da se oporavi i bude kao sva normalna deca,nemojte gubiti nadu i borite se za nju...Bog ce Vam pomoci ..Kao i svima koji zele da imaju decu...Nadam se...Sutra idem da radim kontrolnu betu,mada znam rezultat od pre neki dan,ali sta cu,rekli da ponovim,jos nisam prokrvarila,pa ko zna mozda me Bog pogledao?[sm=smiley13.gif]A ako je beta i dalje negativna...ja cu sve ciniti i dalje da ona postane pozitivna... Mina,jA iskreno mislim da nema pravila gde se radi transfer,to je postupak koji mogu uraditi i ja.nikakva specijalna intervencija,mislim da je najvaznije da imas kvalitetne j.celije kao i embrione ,da ne updnes u hiper.a ostalo sve zavisi od naseg organizma...da li ce se nase bebice ugnjezditi ili ne.Ja sam oba puta et radila u Jevremovoj kod DR.Ljubica.zelim ti puno srece i nema odustajanja drage moje forumasice.Glavu gore i idemo.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|