Poppy -> RE: Vantelesna oplodnja XII (25.2.2014 14:29:32)
|
Pozdrav svima. Chipsy, Lidija [sm=smiley31.gif]. Ja sam juce radila betu koja je ocekivano negativna. Pa da se upisem u red negativnih beta za februar [sm=smiley13.gif]. Juce je poceo ciklus, ali prvi dan nesto bezveze braon sekret. To mi ranije nikad nije bilo, pa pretpostavljam da je od utrogestana kojeg sam uzimala ovog meseca nakon ovulacije. Sto je cudno jer kao taj braon sekret pre ciklusa ukazuje na nizak progesteron, a utrogestan je upravo progesteron. Uradila sam i hormone stitne zlezde i TSH je 3,1. Pre sest meseci je bio 1,9, a pre tri meseca 2,5. Sad jos i to. Moram otici sa tim nalazima kod nekog dobrog (normalnog) endokrinologa. A nemam nikog jer ranije se nisam bavila time. Kod koga vi idete? Kakva je dr Jelena Todorovic, mislim da je nju dunja ranije hvalila? Na slici deluje da je fina [sm=smiley4.gif]. Takodje mi je feritin nizak, skoro na donjoj granici, a to hoce da onemogucava zacece. Skijasice, mislim da i ja imam nesto slicno na grlicu. Za to mi je jedna dr rekla da nije nista, a druga dr je rekla da moze smetati zacecu jer onemogucava spermatozoidima da nesmetano prodju. Naravno, ovo je bitno jedino kod prirodnog pokusavanja, a verovatno zavisi i od toga gde tacno na grlicu se nalazi. Ali se moze skinuti biopsijom kada ustinu to mesto i otkinu tu zlezdicu. Drzim palceve da nas druge devojke obraduju lepim vestima
|
|
|
|