RE: Vantelesna oplodnja XII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (19.2.2014 22:31:32)

Izvinite ja malo vise kasnim sa izvestajem aspiracija uspesna 11 jajnih celija sada je zurka [sm=zz_dance.gif] 
Imala sam jake bolove i primala sam infuziju,pa sam tek oko 16h izasla iz bolnice,sada me bolucka stomak ali nije strasno.Ja doduse lezim pa mi je to nekako lakse,nemam krvarenje i sve u svemu je ok.Rekla nam je biolog da nas zove u petak da kaze sta su nasi maleni napravili u labu.Ako bog da u subotu bice transver [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
Hvala vam sto ste mislile na mene da vas ne nabrajam puno vas  [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (19.2.2014 22:36:59)

Ivanice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bice tu lepih embriona

bices ti dobro uskoro kad budes imala svoje bebice u trbi[sm=smiley31.gif]

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (19.2.2014 22:42:25)

Nadam se.Ljubim i grlim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XII (19.2.2014 22:57:00)

i jas primiv infuzija koga mi pravea aspiracija hanka bas mi e zal dusicke ivanica sale daj boze ova vto da ti bide posledno

lesica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (19.2.2014 23:05:01)

Hanka, e misa mu poljubim... ali mi se svidja taj stav 5 dana pa nazad u kolo!!!

Ivanicasale, obecava obecava [sm=bravo.gif]

Ajte devojke, navijam da vas poteramo sa ovih strana u neke zabavnije.

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 8:50:44)

Ivanicasale,
odlicno,samo napred,bice tu kvalitetnih embriona a kasnije i bebica...[sm=bravo.gif]

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 9:50:54)

Cao zenskice,
danas mi je 9 dan od et,osecam se odlicno,nemam nikakav problem,stomak me je boleo 4-5-6-7-8-dan od et ali sad me nista ne boli i super se osecam...da li to moze nesto da prestavlja?mislim da li je to o.k.?

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 10:10:52)

Chypsi,Wiv,kako ste...?kad radite Bete?kad cemo da se radujemo?

degu -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 12:10:38)

Ivanice, super [sm=bravo.gif]
Hankić [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 12:35:15)

Ivanice, bravo, super!!![sm=bravo.gif]
Isidora, moraju da imaju nekoga ko ce ih prijaviti na nekoj adresi u NS. Oni ne moraju da imaju iste adrese, ja i mm nismo, ja sam osiguranik Kraljeva, a on Kragujevca, ali samo je zena bitna. Glupo je da zbog toga sto ih mrzi da idu u selo po upute placaju vto. Uostalom, uputi se uzmu jednom i to je to.
Lidija, ja radim betu u sredu. Nista ne osecam, mada sam se istripovala da nije dobro sto nemam zatvor, pa me drugarica iskritikovala sto lupam[sm=smiley36.gif]

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 12:38:28)

IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN

Cao zenskice,
danas mi je 9 dan od et,osecam se odlicno,nemam nikakav problem,stomak me je boleo 4-5-6-7-8-dan od et ali sad me nista ne boli i super se osecam...da li to moze nesto da prestavlja?mislim da li je to o.k.?

Ne mora da predstavlja problem,mozda je to to.Drzim palceve da jeste barem jedna [sm=duda.gif]

isidora88 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 12:47:38)

g
IZVORNA PORUKA: Chipsy

Ivanice, bravo, super!!![sm=bravo.gif]
Isidora, moraju da imaju nekoga ko ce ih prijaviti na nekoj adresi u NS. Oni ne moraju da imaju iste adrese, ja i mm nismo, ja sam osiguranik Kraljeva, a on Kragujevca, ali samo je zena bitna. Glupo je da zbog toga sto ih mrzi da idu u selo po upute placaju vto. Uostalom, uputi se uzmu jednom i to je to.
Lidija, ja radim betu u sredu. Nista ne osecam, mada sam se istripovala da nije dobro sto nemam zatvor, pa me drugarica iskritikovala sto lupam[sm=smiley36.gif]

problem je sto nemaju u NS nikog ko bi ih prijavio. nece da idu u sela jer su mala, svako zabada nos gde hoce i oni nece da iko zna da imaju neki problem,njihova stvar i razlozi, ja se ne mesam tu.[sm=smiley1.gif]

hvala ti chipsy u svakom slucaju, valjda ce naci nekog u NS, da ne placaju bezveze

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 12:47:47)

Ja betu treba da radim 27.2....a pokusavam sto manje da razmisljam o simptomima, ja sam trudna a za simptome me bas briga [sm=smiley36.gif]

Chipsy i mene taj zatvor brine, u stvari super mi je sto ga nemam jer svaki put od progesterona imam uzas [sm=smiley36.gif]

Ivanice bice tu lepih bebirona [sm=smiley32.gif]

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 14:02:27)

IZVORNA PORUKA: wivern

Ja betu treba da radim 27.2....a pokusavam sto manje da razmisljam o simptomima, ja sam trudna a za simptome me bas briga [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],to je pravo razmisljanje

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 14:19:32)

Isidora, a na koju se opstinu vodi selo? mozda moze samo da promeni izabranog lekara, da bude u gradu, to moze svakako
Grlisa za moju kraljevcanku[sm=smiley31.gif]
Wiv, koji su dan tebi bese vratili? Ti si i aspiraciju radila pre mene, a meni dr rekao da vadim betu 26., meni to nesto rano, ali poslusacu ga. Grlisa i za tebe[sm=smiley31.gif]

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 14:20:51)

Isidora ako teritorijalno ta sela pripadaju Novom Sadu,moze da prebaci karton bez promene prebivalista. Odu u svoje domove zdravlja i podnesu zahtev za premestaj kartona u neki od dz u NS. Posle par dana(oko 7dana se ceka) odu taj izabrani dz da izaberu doktora. Ja sam tako uradila pre 3 godine,a dal se sta menjalo stvarno neznam.

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 14:40:54)

Chipsy meni su aspiraciju radili u nedelju 9.2 a et mi je bio u sredu.
U svakom slucaju imamo jos nedelju dana da proguramo [sm=smiley36.gif]

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 15:02:38)

Wiv,Chypsy,
vidim pricate o zatvoru iliti probavi,mogu samo da dodam da od kako mi je uradjen et,ja imam stolicu redovno svako jutro i to najmanje 2 puta...da li je to ok?prosli put kad mi je radjen et nije bilo tako,,,

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 15:04:12)

Koliko vidim nas tri trebamo saznati za pozitivne bete od prilike u isti dan?[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Jole84 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 15:37:40)

Ivanice za divne embriončiće [sm=bravo.gif] [sm=smiley31.gif]
Lidija,Chipsy,Wivern navijam jako za vaše bete i prašim punoooo [sm=9nebesa.gif][sm=smiley31.gif]

plačljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 15:41:02)

Drage moje čekalice bete samo da vas pozdravim a Wivern posebno [sm=smiley31.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 15:44:11)

Placljiva [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Cecana -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 15:44:49)

I ja navijam svom snagom da budu pozitivne bete.
Ne opterecujte se simptomima, moze da ih bude ali i uopste ne mora.
Srecno svima koje očekuju uskoro rezultate[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mina@ -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 15:52:57)

Ivancice, "komsinice", jako navijam!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.2.2014 15:57:12)

Navijamo devojke [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>