dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (13.2.2014 11:32:50)
|
IZVORNA PORUKA: baby_blue Meni je uvek rastao taj dominantni folikul, a onda ne pukne...a endometrijum mi je uvek bio dobar. Videcemo. kako kazu, tako cemo.[sm=smiley1.gif] Primila sam jedan Diferelin nakon operacije, i sad za koji dan cu jos jedan, i posle cim dobijem, eto me na klinici.[sm=smiley1.gif] Jel ti radis ili si na bolovanju? Kako se treba ponasati posle fet-a? Mirovanje ili...? Mislim da je i moja priča bila takva sa folikulima, ali je endo bio dobar, a mislim da je to za FET najbitnije. Ja nisam mirovala, čak ni mm nisam rekla da idem na transfer, otišla sam sama, vratila se i radila. Nisam ležala, i šetala sam od prvog dana, kako mi je Bilja i rekla - uobičajeno ponašanje, ali razumno. Nikako da se uležim. U kući sam se normalno ponašala, sve kao i pre, jedino nisam dizala teško. Tek posle pozitivne bete sam rekla mm, bio je u šoku (a kako i ne bi bio) [sm=smiley36.gif] Sećam se da sam sa našom forumašicom Erato [sm=smiley27.gif] išla u poresku da rešavam nešto za firmu, nekoliko dana pre bete, kao da se ništa ne dešava [sm=smiley36.gif] Negde od decembra sam smanjila tempo posla, ali moj posao mogu od kuće da radim, tako da to olakšava. I dalje radim ..i dalje špartam, do poreske, do DZ, aktivna sam dosta.
|
|
|
|