NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XII (10.12.2013 16:39:02)
|
Ninnochka, draga bez treme. Ja sam bila na kosultacija u petak, bilo je puno žena, i to sve prebačene iz Višegradske. Procedura je sledeća, predaješ im svu dokumentaciju u kopiji, urade ti uz, izračunaju bmi, muž da uzorak za spermogram, i onda imaš konsutacije sa lekarom (sve to je trajalo od 8 do 13:30, pa spremi vodu i grickalice [sm=jezicek.gif] ) Kako je meni taj dr tražio dopunu dokumentacije, tj. mišljenje endokrinologa da smem raditi vto jer imam hašimoto i povišen prolaktin, zakazali su mi sutra da im donesem to mišljenje. Kad sam pitala kad da očekujem proces, isti dr mi je rekao da svima zakazuju nove konsultacije za kraj januara, pa će nam tada reći u kojem ciklusu radimo vto, a kako on reče to će biti u periodu između februara i maja. Eto tako je bilo kod mene, sutra idem da predam mišljenje endokrinologa i tada će mi dati datum da se javim u januaru. Sve devojke koje su bile taj dan, ili su trebale još nešto da donesu, ili su im odmah tada rekli kada u janauru da se jave na nove konsultacije. Piši kako si ti prošla, i bez treme [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|