RE: Vantelesna oplodnja XII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

snovi -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.2.2014 20:36:02)

Ja se slažem sa Verkom, ipak je ljudski to što su uradili, jer vrlo dobro znaju kolike su šanse, bolje da novac sačuvaš za postupak koji obećava, a za to vreme prirodni radovi .. Nije sada ali će biti [sm=duda.gif], znam [sm=smiley31.gif]

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: Skijasica

Odmori se i fizicki i psihicki, pa kreni u nove pobede!
Ja cvrsto verujem da cemo sve jednog dana grliti nase [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Potpisujem.
Ali ja nisam iznenadjena njihovom odlukom. Meni je cak za postovanje, jer sanse su zaista bile jako male, ja sam cak sama rekla Daci da odustane. Medjutim, sledeci put ce biti sve ok. Znam.[sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.2.2014 20:38:26)

Veverko, i meni je zao sto su sad prekinuli kad se desava nesto konacno,ali se i slayem sa Verkom, velike pare u pitanju i da bar ima jedan eskim puno bi ynacilo kasnije, covek se pored psihofizickog stanja istrosi finansiski uzasno i ja to dobro znam

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.2.2014 20:50:14)

Daco [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Mozda bi stvarno mogla da ides na varijantu pregnil i pokusavanje prirodno. Jel taj desni jajovod prohodan?

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.2.2014 22:00:42)

Daco sad napravi jednu lepu pauzu i odmori se od svega....pa idemo sve iz pocetka [sm=rozica.gif]

Verolina -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.2.2014 22:07:17)

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Daco [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Mozda bi stvarno mogla da ides na varijantu pregnil i pokusavanje prirodno. Jel taj desni jajovod prohodan?

Ja mislim da je njoj prohodan desni, samo sto joj je jajnik priljubljen uz matericu. Ali to nema nikakve veze, jer ja sam zivi primer da se i sa tom opcijom moze zatrudneti.

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.2.2014 22:18:23)

Ne mogu da znam naravno sa sigurnoscu. Ali mislim da su vece sanse da je dobar folikul na desnom taj sto dobro izgleda od pocetka i raste ravnomerniije a sad je 15 mm.
Taj od 17 mm koji se stvorio skoro preko noci na levom mi je sumnjiv. Dacika meni je najvise zbog te nedavne punkcije hidrosalpinksa, da iskoristis vreme jel su uslovi mozda optimalni za implantaciju. Samo se potrudi da psihicki ne pokleknes, verujem da je jako tesko pored tolikih prepreka, Ali moras.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Verolina -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.2.2014 22:20:55)

Ja verujem u oba. Dok rastu dobro je.

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (7.2.2014 22:21:51)

daco slazem se sa ostalim curama probaj sa Pregnilom i radi na prirodnjaka ko zna mozda uspe pa i ti nama budes lepa [sm=nosecka.gif]

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 0:41:56)

Daco mogu da zamislim kako ti je posle toliko injekcija i mucenja ali nije kraj,ti si hrabra zena i uspeces da ostvaris svoj cilj,baci se ti nama na prirodnjaka u uzivkaj,videces da ces nam uskoro biti [sm=nosecka.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 7:58:57)

PA stvarsno ste divne i najbolja podrska na svetu [sm=smiley31.gif]
Ja sinoc sam nakon onog poziva, otisla i odmah zaspala...probudio me jajnik jutros u 4h.
Pitale ste me za stanje jajovoda, desni je ok., a i onaj folikul od starta koji lagano raste je na desnom jajniku. Posto mi predlazete pregnil, imam pitanje-kad ga njega primim, posto su mi folikuli razlicitih dimenzija?[sm=zmeden.gif]

Verolina -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 9:35:01)

Kad ti desni dostigne 20-22mm

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 9:37:48)

Daco ja bih zbog estradiola jos cekala, znaci nebih pre nedelje primala pregnil. Jel mozes na ultrazvucnu kontrolu u nedelju ili privatnici ne rade?

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 9:47:28)

Nedeljom ovde niko ne radi [sm=zmeden.gif]
A da rizikujem i ne primim pregnil?[sm=zmeden.gif]

Verolina -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 10:05:15)

Idi u ponedeljak ujutro. Ja sam sigurna da do ponedeljka nece prerasti velicinu za primanje pregnila. Ali ne bi bilo lose da uradis veceras estradiol jos jednom.

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 10:08:39)

Verka, niko ne radi subotom popodne[sm=zmeden.gif]
Au...vise mi se smucilo sve...[sm=smiley13.gif]

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 11:13:11)

Nista Daco onda uradi sve u ponedeljak ujutro ako mozes, trebalo bi da bude ok . Ili radis pa si planirala tek za popodne? Mislim mozes naravno da ides i skroz na prirodno pucanje, ali je sigurnije sa pregnilom zbog tvog istorijata sa folikulima koji prerastaju. Joo jedan E2 nebi bio los cisto da znas da li si se priblizila optimalnim ovulatornim vrednostima.

Bebana17 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 11:19:32)

Daco, folikul na desnom sporo raste, ali raste, dobrog je oblika, a sporo raste najverovatnije zbog suprefacta (i meni su pod diferelinom jako sporo rasli folikuli), a na uz kada je veličina najvećeg folikula bila malo preko 19mm je doktor rekao sutra uveče da primim ovitrell. S obzirom na to da prilično sporo raste, možda nije kasno da u ponedeljak ujutro odradiš uz i estradiol i proceniš kada je vreme za pregnil (ili uz dogovor sa svojim ginekologom). Neki lekari daju pregnil čak i na veličini od 24-25mm (pa najverovatnije ponedeljak nije kasno da čekaš). A za vikend da pratiš stanje sa lh trakicama obavezno.

bubili023 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 12:20:34)

Zdravo zenice [sm=smiley31.gif]
Nije me bilo neko vreme zbog guzve na poslu...
prosli smo prvostepenu i sad u utorak idemo na drugostepenu na Betaniju.
Interesuje me, da li moze neko da mi kaze ko je na Betaniji radio vto, koliko se u proseku ceka na pismo posle drugostepene? [sm=zmeden.gif] Uplatila bih letovanje od 01.07. pa sad ne znam da li ce me zvati do kraja juna [sm=zmeden.gif] A bas mi se ide na more malo da iskuliram od svegaaaa

Verolina -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 12:25:07)

IZVORNA PORUKA: Bebana17

Neki lekari daju pregnil čak i na veličini od 24-25mm (pa najverovatnije ponedeljak nije kasno da čekaš). A za vikend da pratiš stanje sa lh trakicama obavezno.

Da, ali ja nisam za to. Ne kazem, bilo je slucajeva da je uspelo, ali kod mene i kod vecine nije. Zasto? Zato sto je meni ovulatorni pik prosao kad sam primila pregnil na folikul od 24mm. Znaci, zamatorela jc koja je trebalo da preraste u cistu. Rezultat, losa implantacija i rani spontani u sestoj nedelji.

Verolina -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 12:28:01)

Da dodam, ja mislim da joj nece porasti na tu velicinu do ponedeljka, ali i ako porastu, bolji je pregnil nego cista.

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 12:28:03)

mojoj drugarici iz K.M beta pala na 8 a bila je 32[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Lepterija -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 12:33:35)

Je li to ona sto ti ja rekoh da je mala beta za 10.dpt? Bas mi zao. To se skoro desilo jednoj u Spebu, Bila je 50 beta, pa spala. [sm=smiley13.gif]

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 12:45:17)

jeste ta je

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 12:46:52)

A koliko jedinica Pregnila?[sm=zmeden.gif]

Verolina -> RE: Vantelesna oplodnja XII (8.2.2014 12:49:51)

Pregnil 5000. Ne treba ti vise.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>