RE: Vantelesna oplodnja XII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.12.2013 18:58:13)

Ma kakvi napusta....uvek postoji neko resenje...cak I onda kada se najmanje nadas...
Samo napred...[sm=smiley31.gif]

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.12.2013 19:02:57)

Daco srecno sutra[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
Uplasenaa i moj uput je kod njih,sta su ti rekli na kakvom si protokolu?

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.12.2013 19:39:39)

Dacika sreca prati hrabre[sm=bravo.gif] a ti si jedna od mnogih za koje znam da ce uspeti u 2014 da budes[sm=nosecka.gif]

uplasenaa -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.12.2013 20:12:16)

Ivanice rekla mi je Jasmina da sam na duzem protokolu i to je sve sto znam nijednu vise informaciju nisam dobila u vezi toga videcemo sta ce nam reci 30-og i da li cu se ja do tada resiti candide mene ona najvise brine

Skijasica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.12.2013 21:35:02)

Daco draga,

samo napred. Nema odustajanja. Svi te bodrimo i podrzavamo, nemoj da klones ni zbog svih nas!!! [sm=pikapoka1.gif]

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (20.12.2013 21:41:16)

Daco drzim fige za sutra,da nam se javis sa lepim vestima.

Jole84 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 13:26:00)

Uplašena pokušaj sa onim prirodnim receptom belo vino i beli luk,jeste grozno ali opasno trebi bakterije! Srećno [sm=bravo.gif]

Dacika srećno draga [sm=smiley31.gif]

uplasenaa -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 15:48:12)

jole jedem beli luk svaki dan i limun,pijem odvratne cajeve inace sam na dieti vec duze vreme bez secera,belog brasna suhomesnatog cinim sve da unistim candidu brine me da joj odgovara mikroginon i da se zbog toga nemogu otkaciti od candide

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 16:57:10)

uplasena meni je terapija za candidu bila Lomexin vag. i Canesten.Procesljaj google i druge forume mozda nesto korisno procitas u vezi nje.
I meni je Jasmina rekla da sam na dugom protokolu ali pitacu ih ja u ponedeljak posto idem tada necu da cekam 30-ti.Jer hocu da znam zbog stana.Odakle si ti bese?Da li ces da uzimas stan u toku stimulacije u Nisu ili kako ces ako nisi iz nisa?

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 16:58:04)

Daco sta je bilo danas?

uplasenaa -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 17:46:06)

Ivanice sad sam koristila lomexin 25-og radim kontrolne briseve a pre toga sam koristila canesten nije mi pomogao,sve sto postoji na googlu u vezi candide sam procitala.Iz leskovca sam to je oko40km do nisa nisam planirala stan mislim da oni nama daju terapiju da nosimo kuci e sad oko aspiracije,transfera dali smem da putujem ili ne neznam jer meni je ovo1 vto i neznam jel smem da putujem?Ivanice ti koliko si udaljena od nisa?

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 18:29:28)

Uplasena na tu daljinu smes da putujes,ja sam u prvoj vto putovala sve vreme postupka i na aspiraciju i na transfer,a meni je klinika nekih 30-ak km.
A sto se kandide tice neznam sta da ti kazem,pokusaj da skuvas belo vino i beli luk,smrdi za medalju ali ubija sve. Ili razmucenu sodu bikarbonu pa u irigator i ispiranje.

uplasenaa -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 18:47:43)

stetice beli luk jedem trudim se svaki dan da ga koristim ali neznam dali smem da pijem belo vino jer pijem mikroginon?

ivanicasale -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 19:08:19)

Uplasenaa ja sam iz Zajecara nekih 100km do Nisa,ja necu da se cimam vec cu uzeti stan.Sto se tice aspiracije i transfera sa putom to ne znam ja sam i sa prvom vto koju sam radela u tvom gradu uzela stan na mesec dana i bili smo dole.Tako da za to neznam da ti kazem kako je bolje.

uplasenaa -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 19:54:50)

videcu kad odem sad 30-og sa jasminom sta ce mi reci oko puta,a ti si vec duplo dalje od nisa

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 20:10:48)

Pa vi ste zaista sve divne, kad mi dajete ovakvu podrsku [sm=smiley31.gif]
A sada sledi izvestaj:
Dr Kopitovicka je zaista divna zena...po njoj situacija nije toliko alarmantna, a narocito sto nisam bila na stimulaciji i ne zna se odgovor jajnika. Njen predlog je dugi protokol i to od danas krecem sa Mikroginonom, nakon 12.dana uzimam i Superfakt, sredinom januara mora punkcija hidrosalpinxa, provera hormona i ako je sve u redu stimulacija. Ne znam sta da mislim?![sm=smiley13.gif] Spebo i Ivanovici su bili protivnici stimulacije, a ovi sasvim drugaciji pristup imaju.

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 20:33:25)

Dacika konacno neko normalan! To je moje misljenje. Slazem se da je jedini pravi signal kakva je funkcija jajnika odgovor na stimulaciju. JA iskreno nisam bas razumela zasto su oni bili protiv iste jel sam ubedjena da nista ne moze da ti se desi. Najgora varijanta je da ne odreagujes na istu, ali sumnjam posto i bez stimulacije proizvodis jajne celije. Hiperstimulacija je kod tebe gotovo iskljucena. Agresivna stimulacija se ponekad izbegava kod zena sa smanjenom rezervom da se ona nebi dalje trosila naglo, ali mislim Ivanovici i Spebo su te poslali na donaciju tako da o cemu pricamo?!? Moje misljenje je da vredi probati. Jedino sto je Macut bio protiv da se 3 meseca stimulises dok se ne stabilizuje stitna ali oni ce i isteci do tada zar ne....Puno te pozdravljam vrsnjakinjo[sm=smiley31.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 20:41:07)

Daco rekoh ja da dosta klinika odbija pacijente zbog procenta uspesnosti.....nisi ti ni prvi ni poslednji slucaj da se nisu ni potrudili da probaju...jer, boze moj, smanjice im procenat...
Samo ti guraj dalje...realno I ne moze nista da se zna dok ne krenes sa stimulacijama
[sm=smiley31.gif]

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 20:46:14)

bas tako wivern,
najvise bi voleli pacijentkinje od 25 godina bez ikakvih problema, sa savrsenim hormonima gde je uzrok infertiliteta malo losiji spermiogram ili blokirane tube. Kakva je to lekarska etika kad odbijaju bilo sta sto im se ucini da mozda nece uspeti ?! Jos je ona bez stimulacije iz prve dobila i OK jajnu celiju i embrion i eto transfer nije uspeo, ne razumem koji je argument Ivanovicima da se ne pokusa opet. Samo napred Daco.

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 20:51:30)

Daco[sm=bravo.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 20:52:37)

Hvala vrsnjakinjo, wivern [sm=smiley31.gif]
Maslacak, taman istice 3 meseca pauze, ali mi je problem sada sto krecem s Mikroginonom. Macut mi je rekao da bas ako moram, njega koristim. Isto tako mi je rekao da uradim hormonski status, a ja cu biti pod Superfaktom i mikroginonom [sm=zmeden.gif]
Isto tako, dr je naglasila da cu morati bas cesto da kontrolisem tsh u narednom periodu.
Stetice [sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 20:53:41)

Dacika, potpisujem Maslačak i Wivern, i želim ti da svima njima pokažeš da možeš, jer verujem da možeš, i da te čeka sreća velika u Novom Sadu [sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 20:55:25)

Hvala, Dunjice [sm=smiley31.gif]

plašljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 21:22:02)

Srećno Daco [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Vantelesna oplodnja XII (21.12.2013 21:54:58)

Daco sada lagano u nove borbe,sretno.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>