Delijagirl -> RE: Pauk...josh jedan...evo josh jedan...jojjjjj (12.9.2009 1:40:18)
|
Smeskhica kupi macku :) To ti je moj najbolji savet mi smo imali brdo muva, pajkova, komarca dok sam zivela kod Babe i dok nisam nasla Bellu i posle toga nemam nista jer bella sve to pohvata i pojede valda joj je to neke vrste fast food. Kod nas u zgradi imamo drugi problem ljudi koji se nalaze ispod nas ocigledno ne ciste kucu ili sta vec jer imaju miljun buba raznoraznih i mene to pravo izobezumlja( jesam dobro napisala?) bube su im kod ulaznih vrata ono uzas jedan. Bukvalno svake tri mesece zovem buba servis jer dobijam serije histerickih napada ako vidim jednu. Zatvorila sam svaku i najsitniju rupicu sa silikonom i cak sam isla po celoj zgradi da nekako nateramo komsije da zovu buba servis ili sta vec da urade samo da se to sredi i u celoj zgradi smo poprskali protiv buba samo oni jedini nisu hteli i naravno one su i dalje tu. Opet jeste da ako ima u stanu jedna moje macke i psi je srede ubiju, udave, raskopusaju ali opet bre. FUJ FUJ FUJ FUJ
|
|
|
|