Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2021 20:31:20
|
|
|
|
Filadendronka
|
Stigla i od
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2021 21:22:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Fili, verovatno od Jes? :) I nama je i od Jess i od Milene i Mati, predivne su Ja mislim da su nam sada sve stigle, nisam 100 % sigurna, ali mislim da je tako
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2021 22:26:07
|
|
|
|
jess021
|
E nek'' su i nase stigle 🤣
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 18.1.2021 23:38:06
|
|
|
|
mama Jo
|
I nama je stigla od Jess, divna je, devojcice su se bas obradovale 😊 Hvaaala Mati, kakva je situacija, je l' vam stiglo sta?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 19.1.2021 9:33:30
|
|
|
|
Filadendronka
|
Da, nama stigla i od Jess. Ne znam sta bi sa onom porukom iznad. Nema Mame Ivane,ni Ivanke... Sta li se sa njima?
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 20.1.2021 22:22:40
|
|
|
|
mati
|
Da mi je poštar sada bio blizu, ne bi se lepo proveo. Strasno stvarno. A već sam se žalila na njega. I ne samo ja. Nego ljude mrzi da idu do pošte i da ih šalju od jednih do drugih. Sada sam našla ovo u sandučetu. Poslednji put sam izlazila oko pet i ničeg nije bilo, uvek bacim pogled. Znaci, ili je završilo čak u drugoj zgradi pa je neko doneo, ili u drugom sanducetu. Jer poštar ne rade celog dana. I da, na jednoj koverti je datum 21.12. Jao kakav idiot još više me razbesneo sada.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 20.1.2021 22:23:11
|
|
|
|
mati
|
Hvala drugari, deca su se svakako obradovala...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 30.11.2021 11:27:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Mene moja deca pre neki dan pitaju hocemo opet onako da pravimo i saljemo i primamo novogodisnje cestitke? 😀 Je l' neko zainteresovan mozda?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 30.11.2021 11:46:53
|
|
|
|
Milena18
|
Mi jesmo! M stalno gleda čestitke koje je dobila prethodnih godina i već je isplanirala ponovo da pravi.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 30.11.2021 13:55:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam za
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 30.11.2021 17:24:57
|
|
|
|
Bambino1
|
Zene samo da vam kazem svaka cas_t za ideju. Sad sam procitala temu da vidim sta je poenta. Prelepa ideja, svaka cas_t. 👏😀
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 1.12.2021 11:13:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kada ponovo pravimo i saljemo? Mi smo ZA 😊
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 1.12.2021 11:25:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Super bas se radujem 😁 Moram pogledati koje adrese imam 😁
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 1.12.2021 11:43:11
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja imam neke. Ali slobodno mi posaljitee za svaki slucaj 😊
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 1.12.2021 21:30:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja moram da pronadjem sve cestitke. Ali iskreno ne znam da li cu imati ove godine vremena da radim sa decom.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 17.12.2021 11:31:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jel ste pocele sa radom? I da li ste poslale adrese?Ja tek sada vidim da imam 30 poruka. Nadam se da su sve adrese iste kao i prosle godine. Posto njih imam zapisano u svesci.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 17.12.2021 15:13:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nisam sigurna da cemo ove godine praviti.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 17.12.2021 20:54:14
|
|
|
|
mati
|
Nadam se da nismo zakasnili... Tradicionalno učestvujemo.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 19.12.2021 6:43:00
|
|
|
|
mama ivane
|
Cao drugari , ja sam za pravljenje cestitki 🥰 kao i predhodnih godina. Promenila sam adresu stanovanjaMilica RadulovicNemanjina 29/4 32102 Cacak Ovo nam je nova adresa za sada😊 Molim vas ja sam adrese izgubila- izbrisala neznam sta se desilo. Posaljite mi vase adrese.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 19.12.2021 12:24:52
|
|
|
|
Milena18
|
Ima li još zainteresovanih? Hoćemo li da pravimo spisak?
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 19.12.2021 12:45:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Milena, Mama ivana, Mati, Mirko Svirko, Mama jo, i ja, još neko? Svi na M osim mene
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.12.2021 12:46:06 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 19.12.2021 13:47:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi poceliiii 😊Ali saljemo kad izadjemo iz izolacije...
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 23.12.2021 22:40:43
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
MilenA,mama ivane,mama jo i dunja... Da li su vam adrese iste kao prosle godine?
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 24.12.2021 0:55:10
|
|
|
|
Milena18
|
Moja je ista.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 26.12.2021 22:12:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Moja je ista, samo sam vam u privatnoj poruci stavila malo bliži poštanski broj, ali i ne mora, može 11000. Mi smo danas završili čestitke, sutra šaljemo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Aurora za devojcicu?pisuljicaZnam vec par curica sa ovim imenom, meni je prekrasno! A vama?Svidja mi se (
48%)
Ne svidja mi se (
52%)
Ukupan broj glasova: 71Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!