Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.11.2020 10:59:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Daaaa, mi hocemo!
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.11.2020 11:19:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeej, super, i mi naravno 😊 Hajde, prosle godine su se deca bas radovala 😍
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.11.2020 11:55:49
|
|
|
|
Milena18
|
I mi smo za
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.11.2020 12:41:58
|
|
|
|
mikica88
|
Bas je ovo simpaticno.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 10.11.2020 0:25:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi cemo da se potrudimo da se ove godine aktiviramo. ❤️
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.11.2020 8:12:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Super, bas se radujem i ja... Malo da se zanimamo i da se deca raduju 😊
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.11.2020 10:01:40
|
|
|
|
nata11
|
A kako ovo ide drustvo? Mi kao crtamo vodenim bojicama pa ako je neko za apstraktnu umetnost... Jel moze mailom ili mora postom?
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.11.2020 10:07:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Starom metodom postom. 😊
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.11.2020 13:15:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da pocnemo na vreme 😂
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.11.2020 14:41:04
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mi smo tu naravno! D se raduje, vec pominje kad pocinjemo. Vremena nemam, pocela sam na poslu da seckam hamer. 😂
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 11.11.2020 20:36:24
|
|
|
|
smeško
|
Evo i mi hocemo ponovo da probamo. Proslog puta nisu stigle i sada saljemo iz druge poste. Nema sanse da opet udjem u istu. Ni nama ni vama nisu stigle. Nisam smela da kazem deci, rekla sam da su se drugari odusevili.🥺
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.11.2020 1:46:37
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi smo ZA 👍 Saljemo i ove godine.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.11.2020 10:50:34
|
|
|
|
mati
|
Tradicionalne, da... Deca se bas raduju.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 15.11.2020 11:17:58
|
|
|
|
smeško
|
Ja nemam vase adrese pa mozete da mi posaljete u poruci. Poceli bismo da pravimo. Svasta smo kupili.☺️
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 20.11.2020 8:46:19
|
|
|
|
mama ivane
|
I moja deca se bas raduju pravljenju cestitki, nemoj te nas zaboraviti, jos uvek cuvamo vase cestitke , pre nekoliko dana su bas gledali cestitke i cerka pita kada ce mo opet praviti.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 22.11.2020 2:59:01
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
I mi zelimo da ucestvujemo. Prosle godine je bilo bas zabavno i jako smo se radovali svaki put kad bi stigla nova cestitka.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.11.2020 0:40:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage, nema nam sada Les, ona je bila logistika oko adresa, pa mi javite da li svi imate sve adrese, ako ne, da prosledimo gde kome fali. Nema nas puno, možemo svako-svakom da pošalje čestitke, slažete se? Jedva čekam da se bacimo na ukrašavanje
< Poruku je uredio marketing RR -- 24.11.2020 3:26:21 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.11.2020 0:49:54
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja imam adresu Ivanke, Kh, Mati, mama jo, lesica, dunja, Fil, mama ivane.. Ko zeli neka mi posalje da adresu 👍💟
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.11.2020 8:06:40
|
|
|
|
jess021
|
Slazem se, moram da proverim ciju adresu nemam.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.11.2020 10:45:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze svako svakom 😊 A ja inace nemam nijednu adresu 😞 letos mi nesto stalno bagovalo na RR i ja onako automatski izbrisem sve prepiske, i cim sam kliknula prodje mi misao da su mi tu adrese za NG... Hocete da napravimo onako grupnu poruku sa nama svima ko ucestvuje pa da napisemo adrese? Dunja sta ti kazes?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 25.11.2020 10:47:35
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja sam pocela da pripremam, ali nemam kad. Sa D cim krenem da radim, eto ga J da sve unisti. 🙃 Ali sredicemo u naredne dve nedelje.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 25.11.2020 10:49:46
|
|
|
|
Filadendronka
|
A ime mog deteta se po padezima menja isto kao Marko, Janko.... Secam se kako su Dunja i njen muz vecali kako je pravilno. 😂
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 30.11.2020 15:26:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi treba jos nesto sitno da dokupimo. Ideja mi je da posaljem u prvoj polovini decembra, da stigne na vreme. Prosli put sam poslala tik lred NG, pa su putovale mesec dana 🙄 Hajde sad da probamo ranije, dok ne krene ludilo.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 1.12.2020 9:50:16
|
|
|
|
mama ivane
|
Posaljite mi vase adrese , nemam nijednu adresu🙈
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke!4 1.12.2020 10:14:13
|
|
|
|
jess021
|
I meni😬
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Da li bi se zaljubili u osobu sa hendikepom?taki_82Da (
22%)
Ne (
26%)
Mozda (
51%)
Ukupan broj glasova: 68Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!