Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 0:28:41
|
|
|
|
vikiveki
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 12:38:58
|
|
|
|
branki*
|
Kako su lepe,vikiveki
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 13:13:56
|
|
|
|
vikiveki
|
Nama su malopre stigle čestitke od New Mom,milicicak,i Ivanke75...Deca su se oduševila,a čestitke su predivne...hvala vam drugari
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 18:38:44
|
|
|
|
Figaro88
|
Vikiveki cestitke su divne Andreu je danas sacekalo puno sanduce,odusevila se,evo i slikice
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 19:57:43
|
|
|
|
mila83
|
Mi smo danas dobili jos 4 cestitke,od Bibilib, Vikiveki, NM i Milicicak. KLinci i ja smo odusevljeni,malo je reci ! Evo sve cestitke ukupno,tu su i od Nikiteki,Figaro i Dunje RR.Hvala svima jos jednom !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 20:00:32
|
|
|
|
mila83
|
Evo i nasih cestitki koje smo pravili za vas,dobili smo ukupno 12 adresa i svima smo danas poslali !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 20:08:33
|
|
|
|
Anarunika
|
Divno žene, jako su vam lepe čestitke sve!
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 20:40:17
|
|
|
|
branki*
|
I mi smo danas dobili od nikiteki,new mom i milicicak,kako su lepeee
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 9:12:08
|
|
|
|
nikiteki
|
Nama su stigle cestitke od figaro milicicak i New mom evo i slike
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 10:58:49
|
|
|
|
adulence
|
ja sam konacno sve napravila i danas idu na slanje,a nama su stigle od vikiveki,figaro,nikiteki i tete milicicak(slatko se nasmejah tom "teta") iva je bas bila odusevljena i svaki dan me tera da otvaram sanduce...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 13:48:35
|
|
|
|
Bibilib
|
Stigla nam je cestitka od Mati i Milicicak Hvala puno,jako smo srecni.....Posle kacimo slike....
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 14:05:07
|
|
|
|
nikiteki
|
Stigla cestitka od mati
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 19:32:25
|
|
|
|
mati
|
Super !! Poslali smo ih juce oko 17h, bas su brzi..
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 21:22:52
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: adulence ja sam konacno sve napravila i danas idu na slanje,a nama su stigle od vikiveki,figaro,nikiteki i tete milicicak(slatko se nasmejah tom "teta") iva je bas bila odusevljena i svaki dan me tera da otvaram sanduce... Hihihi, adulence, mene sva deca zovu teta M :) Nama stigle cestitke od vikiveki i NM :) hvala drugari :)
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 22:15:12
|
|
|
|
vikiveki
|
drugari, sve čestitke su predivne
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 30.12.2015 13:07:35
|
|
|
|
adulence
|
Stigla nam je i od mati,divna je ...nase ce konacno danas na slanje,imam tako malo vremena ne zamerite ako stignu sledece godine...hehehe
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 31.12.2015 13:33:20
|
|
|
|
vikiveki
|
Nama su danas stigle predivne čestitke od Mile83 i adulence... dečaci sad svaki dan samo bacaju pogled u sanduče,već navikli da im skoro svaki dan stižu čestitke kad prođe Nova godina pitam se šta ću onda
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 31.12.2015 13:35:38
|
|
|
|
branki*
|
Ja isto kao adulence,da se izvinim sto kasnim sa cestitkama,bila sam sama sa decom,nije bilo moguce da ranije posaljem ali,stizuuuu!
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 31.12.2015 14:55:37
|
|
|
|
mila83
|
Nama je juce stigla cestitka od mati,deca su odusevljena,samo gledaju u sanduce svaki dan! ovo je predivna ideja i bas sam srecna sto sam deo toga !
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 31.12.2015 16:23:02
|
|
|
|
nikiteki
|
Nama su stigle od vikiveki i adute ce hvala vam puno divne su kasnije stavljam slike
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.1.2016 22:55:20
|
|
|
|
nikiteki
|
Danas nam je stigla cestitka od mila83
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 6.1.2016 20:04:48
|
|
|
|
Žapkić
|
Mi imamo boginje, pa smo kasno i skapirali da smo ove godine propustili da se prijavimo za čestitke... No, tina je iscrtala dve- za Ivu, tj Ivanku i za naše drage Novosađane- New Mum (njihove adrese smo imali od ranijih godina). Dogodine crtamo više!!!! Ljubimo vas sve !!! I hvala puno Ivi za čestitku!!! (Ivanka)
< Poruku je uredio Žapkić -- 6.1.2016 20:06:58 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 6.1.2016 20:23:15
|
|
|
|
wivern
|
Mi smo ove godine dobili jednu posebno dragu cestitku od naseg drugara Save, tate Draganceta i mame Dunje . Fotkacu je pa cu da stavim ovde, a sledece godine se i mi prijavljujemo
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 7.1.2016 17:31:33
|
|
|
|
mati
|
Nama su stigle cestitke od new mom, figaro, adulence, nikiteki, mila83, vikiveki i tete milicicak . Divne su sve. Poslali smo 12, valjda su svima stigle, a i mi ocekujemo jos.
< Poruku je uredio mati -- 7.1.2016 17:32:15 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 7.1.2016 19:23:34
|
|
|
|
nata11
|
Super su cestitke. za klince i klinceze
Anketa
Za djevojcicuEma (
44%)
Hana (
37%)
Nastasija (
19%)
Ukupan broj glasova: 125Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!