Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 0:28:41
|
|
|
|
vikiveki
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 12:38:58
|
|
|
|
branki*
|
Kako su lepe,vikiveki
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 13:13:56
|
|
|
|
vikiveki
|
Nama su malopre stigle čestitke od New Mom,milicicak,i Ivanke75...Deca su se oduševila,a čestitke su predivne...hvala vam drugari
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 18:38:44
|
|
|
|
Figaro88
|
Vikiveki cestitke su divne Andreu je danas sacekalo puno sanduce,odusevila se,evo i slikice
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 19:57:43
|
|
|
|
mila83
|
Mi smo danas dobili jos 4 cestitke,od Bibilib, Vikiveki, NM i Milicicak. KLinci i ja smo odusevljeni,malo je reci ! Evo sve cestitke ukupno,tu su i od Nikiteki,Figaro i Dunje RR.Hvala svima jos jednom !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 20:00:32
|
|
|
|
mila83
|
Evo i nasih cestitki koje smo pravili za vas,dobili smo ukupno 12 adresa i svima smo danas poslali !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 20:08:33
|
|
|
|
Anarunika
|
Divno žene, jako su vam lepe čestitke sve!
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 28.12.2015 20:40:17
|
|
|
|
branki*
|
I mi smo danas dobili od nikiteki,new mom i milicicak,kako su lepeee
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 9:12:08
|
|
|
|
nikiteki
|
Nama su stigle cestitke od figaro milicicak i New mom evo i slike
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 10:58:49
|
|
|
|
adulence
|
ja sam konacno sve napravila i danas idu na slanje,a nama su stigle od vikiveki,figaro,nikiteki i tete milicicak(slatko se nasmejah tom "teta") iva je bas bila odusevljena i svaki dan me tera da otvaram sanduce...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 13:48:35
|
|
|
|
Bibilib
|
Stigla nam je cestitka od Mati i Milicicak Hvala puno,jako smo srecni.....Posle kacimo slike....
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 14:05:07
|
|
|
|
nikiteki
|
Stigla cestitka od mati
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 19:32:25
|
|
|
|
mati
|
Super !! Poslali smo ih juce oko 17h, bas su brzi..
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 21:22:52
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: adulence ja sam konacno sve napravila i danas idu na slanje,a nama su stigle od vikiveki,figaro,nikiteki i tete milicicak(slatko se nasmejah tom "teta") iva je bas bila odusevljena i svaki dan me tera da otvaram sanduce... Hihihi, adulence, mene sva deca zovu teta M :) Nama stigle cestitke od vikiveki i NM :) hvala drugari :)
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 29.12.2015 22:15:12
|
|
|
|
vikiveki
|
drugari, sve čestitke su predivne
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 30.12.2015 13:07:35
|
|
|
|
adulence
|
Stigla nam je i od mati,divna je ...nase ce konacno danas na slanje,imam tako malo vremena ne zamerite ako stignu sledece godine...hehehe
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 31.12.2015 13:33:20
|
|
|
|
vikiveki
|
Nama su danas stigle predivne čestitke od Mile83 i adulence... dečaci sad svaki dan samo bacaju pogled u sanduče,već navikli da im skoro svaki dan stižu čestitke kad prođe Nova godina pitam se šta ću onda
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 31.12.2015 13:35:38
|
|
|
|
branki*
|
Ja isto kao adulence,da se izvinim sto kasnim sa cestitkama,bila sam sama sa decom,nije bilo moguce da ranije posaljem ali,stizuuuu!
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 31.12.2015 14:55:37
|
|
|
|
mila83
|
Nama je juce stigla cestitka od mati,deca su odusevljena,samo gledaju u sanduce svaki dan! ovo je predivna ideja i bas sam srecna sto sam deo toga !
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 31.12.2015 16:23:02
|
|
|
|
nikiteki
|
Nama su stigle od vikiveki i adute ce hvala vam puno divne su kasnije stavljam slike
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 5.1.2016 22:55:20
|
|
|
|
nikiteki
|
Danas nam je stigla cestitka od mila83
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 6.1.2016 20:04:48
|
|
|
|
Žapkić
|
Mi imamo boginje, pa smo kasno i skapirali da smo ove godine propustili da se prijavimo za čestitke... No, tina je iscrtala dve- za Ivu, tj Ivanku i za naše drage Novosađane- New Mum (njihove adrese smo imali od ranijih godina). Dogodine crtamo više!!!! Ljubimo vas sve !!! I hvala puno Ivi za čestitku!!! (Ivanka)
< Poruku je uredio Žapkić -- 6.1.2016 20:06:58 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 6.1.2016 20:23:15
|
|
|
|
wivern
|
Mi smo ove godine dobili jednu posebno dragu cestitku od naseg drugara Save, tate Draganceta i mame Dunje . Fotkacu je pa cu da stavim ovde, a sledece godine se i mi prijavljujemo
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 7.1.2016 17:31:33
|
|
|
|
mati
|
Nama su stigle cestitke od new mom, figaro, adulence, nikiteki, mila83, vikiveki i tete milicicak . Divne su sve. Poslali smo 12, valjda su svima stigle, a i mi ocekujemo jos.
< Poruku je uredio mati -- 7.1.2016 17:32:15 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 7.1.2016 19:23:34
|
|
|
|
nata11
|
Super su cestitke. za klince i klinceze
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?