RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Napravimo zajedno

Poruka

nikiteki -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (23.12.2015 17:43:24)

Ja sam danas poslala cestitke svima nisam bas puno ukrasavala deca su najvise dekorisala ja sam bas imala dosta torta da pravim ali sve u svemu zavrsismo i poslasmo drugarima

branki* -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (23.12.2015 21:37:32)

Ja treba da dokupim jos nesto,nadam se da sutra zavrsavamo i u onda u petak ili za vikend konacno saljemo!

Bibilib -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (23.12.2015 23:14:08)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Bibilib nije Snežana nego Suzana, tj. to sam ja :) potpisala sam mene i Savu ja mislim :) Znači stiglo jeeej, a nije se odlepilo [sm=smiley36.gif] koliko vidim ;)

Joj draga izvini molim te,mene deca zanovetala dok sam kucala i eto pogresila sam.... Hvala jos jednom puno... a odlepile se 2-3 nego smo mi to sredili....[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (23.12.2015 23:20:29)

Znala sam [sm=smiley36.gif], hvala na brzoj reakciji [sm=smiley4.gif]

Bibilib -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (23.12.2015 23:57:10)

Nista bre.... nego vam ja ne mogu opisati markovu srecu kad je uzeo koverte u ruke[sm=smiley36.gif] to je bilo [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]stiglo pismo,stiglo pismo [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

vikiveki -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (24.12.2015 2:17:56)

Ja sam se danas oduševila tj. moja deca više kada su zatekli čestitke u sandučetu...nama je stigla Savina i Suzanina čestitka i od Andreje i Ane.Sutra ću postaviti,kada ubacim te slike u komp.Čestitke su predivne.Ja sam od sutra na raspustu pa ću se ozbiljnije pozabaviti pravljenju čestitki

nikiteki -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (24.12.2015 8:36:59)

Ja kasnije postavljam sliku cestitke nase dobijene

Figaro88 -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (24.12.2015 8:44:27)

Mi smo Andrea i Ana [sm=smiley36.gif] Bas mi je drago da su vam vec stigle cestitke i da vam se svidjaju [sm=bravo.gif]

nikiteki -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (24.12.2015 8:46:28)

Prelepe su hvala vam puno nadam se da ce se i vam svidete sto su moje devojcice pravile

vikiveki -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (24.12.2015 19:08:12)

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Mi smo Andrea i Ana [sm=smiley36.gif] Bas mi je drago da su vam vec stigle cestitke i da vam se svidjaju [sm=bravo.gif]

[sm=smiley36.gif] da videla sam da u zagradi piše Figaro,ali nisam bila sigurna jer nisam znala da ste se i vi prijavili.Baš mi se svidela vaša čestitka,i ja sam sa ćerkom slične napravila, ali kada sam videla vaše više su mi se svidele [sm=smiley1.gif]

Figaro88 -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (25.12.2015 9:31:26)

Viki fala [sm=smiley31.gif] Nama je jutros stigla Dunjina,nisam otvorila cekam Andreu iz skolice [sm=smiley1.gif]

milicicak -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (25.12.2015 10:30:26)

Mi danas poslali cestitke :)
A kad smo se vracale iz poste srele smo cika postara koji je mini bubi rekao da ima postu za nju, to odusevljenje je trebalo videti, jedva je sacekala da stignemo do stana. Hvala nikiteki i Figaro [sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (25.12.2015 11:35:10)

[sm=sloncek.gif] Hvala Dunja RR i Figaro ! Mi smo otisli u sredu u Ns,jutros smo se vratili i u sanducetu su nas docekale vase cestitke ! Deca i ja smo odusevljeni ! Mi cemo praviti za sve RR drugare cije adrese imamo,pa posto jos nismo za sve izradili,planiramo u ponedljak da saljemo.[sm=bravo.gif]

mati -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (25.12.2015 16:31:44)

Stigle cestitke od nikiteki i figaro. Hvala devojke super su cestitke Matija sse bas odusevio.
Mi cemo naase poslati sutra dekorisane su i spremne samo jos da odredimo koju kome saljemo.

Bibilib -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (25.12.2015 16:36:22)

Mi smo danas poslali nase cestitke a vi ih dragi moji ocekujte....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (25.12.2015 17:30:27)

Stigla nam je cestitka i od Nikiteki ! Hvala puno ,deca su se bas obradovala ! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

nikiteki -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (25.12.2015 18:47:52)

bas mi je drago da su vam stigle cestitke puno pozdrava od nas

dddaca -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (25.12.2015 22:26:18)

Joj kako je ovo sa razmenom cestitki lepa ideja. Citam i sva sam se raznezila. Sledece godine ucestvujemo i mi, sad nemamo pojma sta je to

branki* -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (26.12.2015 7:36:08)

Mi mora da posaljemo danas,inace nece stici do nove godine.sve sam zavrsila,samo da ispisem adrese na kovertama.
I,daaa,vec smo dobili od figaro[sm=bravo.gif],hvala lepo![sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (26.12.2015 11:39:55)

Ja samo da prijavim stigle od nikiteki i Figaro...hvala puno Iva je bila van sebe..

Bibilib -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (26.12.2015 12:56:26)

Stigla nam je cestitka od Nekiteki [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Jako smo srecni i hvala punoooo....

vikiveki -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (26.12.2015 18:02:30)

Ja sam danas poslala 7 čestitki, ostalo je još da dovršim 5 i njih šaljem u ponedeljak,nadam se da će stići pre Nove godine.Sve sam slikala, ali još nisam prebacila u komp[sm=smiley1.gif]

Figaro88 -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (27.12.2015 15:15:33)

Drago mi je da vam se svidjaju [sm=smiley1.gif] Andrea je otkrila da kada duva u slamcice na Dunjinoj cestitki svaka proizvodi razlicit zvuk pa sad ide po stanu i svira [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (28.12.2015 0:02:50)

Figaro predivna vam je čestitka.
Evo nekih koje sam ja večeras završila i spremila za slanje sutra

[img]http://i.imgur.com/MC82RNz.jpg[/img]
[img]http://i.imgur.com/pZaGa4S.jpg[/img]

vikiveki -> RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! (28.12.2015 0:24:03)

Evo nekih od pre neko veče. Sada kada gledam slike, primetila sam da nisam svugde napisala tekst zato se izvinjavam unapred ako sam nekoma poslala čestitku bez teksta.Bila sam jako umorna i spavalo mi se, pa se uopšte ne sećam da li sam na svim čestitkama napisala tekst
[img]http://i.imgur.com/4p7Tk7p.jpg[/img]
[img]http://i.imgur.com/a4dU7Er.jpg[/img]
[img]http://i.imgur.com/ASJlGvC.jpg[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>