Maja1309 -> RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] (8.12.2013 15:03:23)
|
ksenix ja sam cerviks promatrala prvi put u ciklusu kad sam ostala trudna. al tada ga nisma znala uporediti ni sa čime. uglavnom tada ga nisam mogla dohvatiti 5dpo nikako, sve je bilo mokro i meko, dole kad uvučeš prst sve mokro i meko, a cerviksa nema, tada sam ostala trudna. kasnije kad sma istraživala. kažu da je cerviks prije menstruacije nisko, lako ga možeš dohvatiti, tvr i suh. kad je ovulacija visoko je meko i mokro, nakon ovulacije ako nije došlo do trudnoće nisko, tvrdo, suho. ako je došlo do trudnoće, meko, mokro i ne možeš ga dohvatiti. to je najlaički rečeno. e sad mene bini ja ga mogu dohvatiti danas 12dpo, al 5dpo je bio skroz nisko. sad je višlje, i bilo je suho i tvdo, sad je meko i mokro. najgore je što kažu da je sve ovo kao i pms i trudnički simptomi, sve može biti a i ne mora. nije mi se dao jutros raditi test, strah me... prekjučer mi je temp bila 36,8, a zadnja 2 dana 36, 7. pa me strah. e jučer sam imala jako tešku glavobolju, nikad me tako glava nije bolila, to je nešto nevjerojatno. bila sam u ponu cijeli dan od rane zore, možda zbog umora, al i do sada sma bila umorna pa me nije tako boljela...
|
|
|
|