|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/13 [chat]
3.12.2013 21:18:04   
Rosita
Nisam ni ja u fazonu jao ne mogu ovo i ono, mislim uskukam se nekad al to mi dodje kao izduvni ventil i niko me blizak ne uzima za ozbiljno jer zna da cu ja to sve uraditi, samo 'nako drobim. Sto kaze Jole, sama sam ga i rodila : )
Haha, Lj, dobra si. Ma ja sam malo frksi zato sto je noc, al dobro, bice sve ok.
Sta fali sto prducka, rade joj creva :)
Ajd zene. Da turim dete u krevet pa cu i ja uskoro. Noc.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 201
3.12.2013 21:21:36   
mtajcica83
Mame, please pogledajte temu inhalacije..
Torbice pomagaj..user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 202
3.12.2013 21:41:22   
Misha i Ljisha
ja cim cujem prduckanje odmah frasove dobijamuser posted image

Idem da spavam. Umorna sam ko ker a iskreno nista veliko danas nisam radila. Sutra imam goste jeeeeee....zivi ljudi haahahha...Nekad su mi samo mame na rr razgovor.

Rosi zelim vam da noc prodje super da se zapitas u jednom trenu jel sve ok zato sto se ne budi hahaha...Tako i ja.

Pozdrav mame

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 203
3.12.2013 21:51:09   
serpica
I ja sam mrtva danasuser posted image bebac se sad uspavao posle nosenja celog popodneva,to se nije desilo do sada nikad,place po malo ali se umiri ali evo vec par dana je nervozan i place a danas posebno,ne znam da li ga nesto boli,ali sam takodje primetila i da dosta balavi,ali bas dosta i stalno gura ruke u usta,znam da nije gladan a opet rano je za zubice jel da? Starije devojcice su bas kasno dobile zubice,pa mi je ovo sad bas strano.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 204
3.12.2013 21:51:38   
Torbica

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Ja odgovorih a nisam ni videla ovo, iskocilo mi inhalacije, a volem tu temu user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 205
3.12.2013 21:54:03   
pocahontas
vece je pocelo tako sto se bebana izvrnula dok je puzala (uopste mi nije jasno kako, a nisam videla iako je bila pored mojih nogu)i slucajno ujela za unutrasnju stranu gornje usne, to je malo krvarilo, a ona je jako plakala, al je brzo prestala, e onda je u njenoj sobi eksplodirala sijalica dok je mm palio svetlo i razletela se po celoj sobi (jer ja godinu dana nisam u stanju da odem i kupim neku plafonjeru ili luster), ja uzela ususivac da to usisam, a moja gospodjica udarila da se dere iz sveg glasa (ne znam da li sam pisala o tome, ali ona dozivljava nervni slom kad cuje zvuk usisivaca) i takooo, jedva se snirila, onda je mm okupao i legla je. e dok sam ja oprala neke sudove, malo izhibernirala i konacno odlucila da cu veceras da operem kosu, lepo udjoh u kupatilo, sve spremila za posle, usla u kadu i user posted image nema kapi tople vode!!! neko je slucajno iskljucio bojler i sad cu da cekam jos sat vremena da se isti napuni da bih opala kosu..user posted image a spava mi se jos od sedam sati..

Direktna veza do poruke: 206
3.12.2013 21:55:29   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: Torbica

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Ja odgovorih a nisam ni videla ovo, iskocilo mi inhalacije, a volem tu temu user posted image

Procitala, hvala puno na odgovoru..user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 207
3.12.2013 22:03:41   
Janncica
Poch,tebi bas nije dan. user posted image To za bojler mi je jako poznato i cesto mi se desi.Ali sam uglavnom ja ta koja zaboravi da ga upali posle kupanja J. user posted image
Serpice,to je normalna oralna faza.Ne mora da znaci da ce zubi jos. Sto se plakanja tice,i moj S je tako kad je imao dva meseca.O boze,kad se samo setim user posted image Svako vece urla nekoliko sati.Ja nosim kroz hodnik i pevam.J ne moze da spava od njega,uzas.Ali proslo i to.Sad kukam sto jurca ceo dan po kuci.Konacno seta sam po sobi,ali opet moram po malo za njim da ne padne. I samo me vice i trazi i nece od mene. user posted image
Porastu oni caskom,ali dok taj casak ne prodje mi moramo malo da kuknemo.I to je normalno.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

Direktna veza do poruke: 208
3.12.2013 22:13:02   
Torbica
Ma nista Mtajcice. Mada, volela bih da cujem taj kasalj, iskreno. Sve je to drugacije uzivo, da shvatim zasto je neko nesto dao... user posted image
Poc, draga, i ja cu da perem kosu, vode koliko znam imam, nego da ceri sredim neku majicu/tuniku tj da pretvorim majicu u tuniku, sad je u toj fazi user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 209
3.12.2013 22:18:23   
adulence
Dobro vece,Iv odavno spava,mm isto spava nesto mi je bolesljiv ,ali drzi se...ja oprala kosu i sad se izvrnula,pa cu na spavanjac...
Jao jole slatko me nasneja za slike...heheheh...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 210
3.12.2013 22:19:42   
Torbica
Odoh i ja, ljubim vas

Patrijarh Pavle

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 211
3.12.2013 22:24:23   
Anck Su Nmaun
Cao mame, ja stigla user posted image
Mrtva sam umona popijem caj sa mm i odoh da dzonjam ...zzzz.....

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 212
3.12.2013 22:41:18   
vikiveki
Dobro veče mame...ja sam moje vragolane sredila i legli su u krevet,a napolju laju kerovi kao ludi za nekom kerušom ide čitav čoporuser posted image Neznam šta mi je ali počeo želudac da me boli pa sam rastvorila šumeći ranisan jedino mi to pomaže

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 213
3.12.2013 22:43:10   
Rosita
Meni bojler non stop radi, gasim ga kad se kupamo. Nema ono nocu se greje. Jedan elektricar objasnio mojoj babi, inace stedisi, da se tako manje trosi struja jer samo dogreva. Ima logike, mada je meni racun za struju urnebesan. Kad mm nesto zvocne, ja kazem rek'o elektricar, strucno lice :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 214
3.12.2013 22:47:08   
vikiveki
Jeste Rosita,i moj tata je električar pa se pridržava toga da je bojler uvek uključen i voda se samo dogreva,a isključujemo kada se kupamo

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 215
3.12.2013 22:49:18   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Cao mame, ja stigla user posted image
Mrtva sam umona popijem caj sa mm i odoh da dzonjam ...zzzz.....

Pa kako je bilo Anck,počinješ li da radiš?

Direktna veza do poruke: 216
4.12.2013 7:07:14   
Misha i Ljisha
Jaoooooo mi naspavani jeeeeeeee.... Bas lepo. Sta da kazem osim moram gvirnuti da nije konacno izbio neki zubonja hehehe... Nego sto iskljucujete bojler kad se kupate? Meni je non stop uljucen. Tolko sudova na dan operem onda bih mogla samo da ga ukljucujem i iskljucujem.

Sad cemo beka i ja da radimo dobro jutro, to joj je valjda omiljena aktivnost ujutru sad se vec ona trudi da podigne roletne sama hehehe... Jao ja ne znam smutila bih neke kolace na brzaka zbog gostiju a vetar mi duva kroz frizider. Sad cu da pogledam u babin kuvar, neke sirotinjske kolace da napravim, npr vanilice, hihih..mislim da imam sve, ide svinjska mast, jaja pekmez brasno i td. Nadam se da imam sve od sastojaka u kuci.

Ne znam ni sta cu nama danas da pravim. Belu corbu verovatno sa belim mesom i povrcem. Sreca pa uvek imam nesto u zamrzivacu. A imacu i cas danas jeeeeeeeeeee.... Tako da cu se malo i opariti. Jao sirotinjo i Bogu si gresnauser posted image

Idem mame. Pozdrav

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 217
4.12.2013 7:07:33   
mama micki
Dobro jutro mame. Evo mi sad ustali, Sara se igra a ja pijuckam kaficu. Juče smo imali goste pa sam sinoć zaspala čima sam spustila glavu na jastuk...noć je prošla super, nije se budila.
Šta vi radite mame?Hvala puno na jučerašnjim čestitkama!!!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 218
4.12.2013 7:09:33   
vikiveki
Dobro jutro mame,vidim ovde sam bila yadnja ja sinoć i prva sam jutrosuser posted image
Noćas je bila jedna od onih noći koju sam celu prespavala,jer niko se nije budio, a nisam ni ja.Kako smo legli tako smo svi zaspali...Stefi se probudio u 6h i samo prešao kod nas u krevet i nastavio je da spava...Mm otišao na posao a ja sedim i pijem kafu u tišini i uživam...izvoliteuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 219
4.12.2013 7:17:24   
vikiveki
Misho i Ljisho ista je situacija kod nas ono da promaja duva kroz frižideruser posted image ali zato u zamrzivaču ima mesa koliko oćeš,još sad kada stignu kobasice....
Ja isključujem bojler dok se kupam zbog struje,tako mi od malena govorio tata a on je električar...a isključuje se da nas slučajno ne bi udarila struja dok se kupamo ,ako dođe do nekog spoja mislim pogrešnog

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 220
4.12.2013 8:22:44   
Torbica
Dobro jutro mame, ja odoh u skitnju, imam sto stvari po gradu da pozavrsavam.
Ljisho mm je elektroinzinjer, energeticar, on insistira na tome, jer u slucaju nekakvog krarkog spoja ili cega vec - ode glava, bukvalno. A imama me je odmalena ucila tome da gasim bojler dok se kupam. I ja to postujem. Pali/gasi, sta ima veze, nije se zezati sa strujom. Ljubim vas, begam

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 221
4.12.2013 8:27:12   
Anck Su Nmaun
Ovde nisam skontala Ljisa pise o bojleru u sudoperi, a vi o ovom za kupanje.
I ja gasim ovaj u kupatilu, ali ovaj u sudoperi nikad.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 222
4.12.2013 8:44:57   
little_one
Jutro mame!

Mi sinoc imali goste, djever i njegova djevojka, malo se zezali pa smo trcali u neku brzinsku nabavku kad su otisli i bas mi neka jurnjava juce cijeli dan bila...malac se rita u stomaku, sestra mu zaspala a ja cituckam malo sta ste pisale...i ne mogu da vas pohvatam cim jedan dan preskocim...

Uhvatih da pisete o bojleru, mi ga nikad ne gasimo, pa cak ni kad se kupamo, srecom sve instalacije radio moj tata, pa sam nekako mirna po tom pitanju, al preventivno bi ga sigurno trebali gasiti...ipak nemamo naviku...ali tamo gdje je zivio mm dok je studirao, kada je nekako provodila struju, i on se bukvalno plasio tamo kupati...uzas, i sama sam jednom osjetila tu neku struju, i nije mi bilo svejedno...i to sve bez obzira sto je bojler bio ugasen...negdje je bilo struje...srecom nije se desila nikad neka tragedija, al ufff....

Stize nam RR djed mraz uskoro i baaaaaas se radujemo...iduci vikend se druzimo i odrasli i djecica! user posted image

Direktna veza do poruke: 223
4.12.2013 8:59:05   
viktori
Dobar dan od nas. Posle onakvog dana, pardon dva dana predivna noc. Bebac je celu proveo u svom kreveticu niej se budio, spavao kao mator mnogo je bio smesan sa nekim pozama hihiihihi. I evo sad ustali, nesto nije ni hteo da siki al na kraju daj. Evo ga svadja se sa crtacem user posted image
Mi smo prikacili toplu vodu na kotao za gas i tako da je uvek ima i uzivamo. Bojler i nemamo u kupatilu. A sto se tice "kukanja" iliti zaljenja vec sam rekal jednom to ej normalna stvar potpuno. Msm ja odavno ne verujem u super junake, osim ako necu doooobro da se nasmejem tako da supermeni, betmeni, zene macke, pa i super zene...

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 224
4.12.2013 9:54:22   
Rosita
Jutro mame. Mi smo solidnu noc imali. Budio se u pocetku dva puta, al brzo se smirio i ustao u pola 7, cak nije ni sisao nocas. Jutros grudi kamenje. Morala sam da izmuzem al po navici u pelenu umesto da iskoristim za veceru. Al dobro sad. Mora tata cesce na put :)
Evo ga sad se igra.
Ljub.mame.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here