Torbica -> RE: Razgovori mama 12/13 [chat] (28.12.2013 22:24:15)
|
Cao mamike! Nista lepse nego kad su decica zdrava, zaista. Jole, ponekad simptomi "prehlade" hoce da budu od zubica, vrlo brzo ce ti se pokazati da li jeste ili nije. Ja sam jednom zbog prezapusenog nosa i 38.6 odvela Djoleta u dezurnu ambulantu (vikend) da ga pogledaju. A on cist kao suza. Ponekad je tesko razluciti sta je od cega, ja kad nisam sigurna odmah vodim dete. Ne mogu mu pogledati usi, a sto se pluca tice, to sam apsolvirala. Grlimo vas u svakom slucaju. Jako lepo druzenje na Dekici, totalna opustencija. I opet, instikt i odlicna procena, bebac je spavao do 15 i 30! Prosto, cini mi se da vikendom nadokadi i onaj manjak ako mu tokom nedelje u vrticu zafali sna. Dobro je da ga nisam mrcvarila. Mm jos nije dosao, a otisao u 6 i 30.... [sm=smiley13.gif] Malopre sam popila vince sa komsinicom, pa cu lagano da privodim dan kraju. Joooj, nemam Nero a moram neke DVD-ove da narezem i vratim sutra a moj pametni inzener ga nije instalirao kad je reinstalirao sistem! [sm=smiley35.gif] Sinoc mi je rekao - sutra..Ispade - malo sutra! [sm=jezicek.gif] ljubim vas
|
|
|
|