|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/13 [chat]
6.12.2013 15:11:57   
Dada81
Jole,covece,otkad nisam tu,sad tek vidim da si RRuser posted image I pozdrav svimauser posted image Cak me i mm poceo da grdi sto cesce ne dolazim ovde,vidi da mi fali,a meni zelja nije bila u skladu sa mogucnostima..

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 326
6.12.2013 15:33:48   
jole82
Eee Dado user posted image svrni nam kad god možeš....
adulence il prave sneška il spavaju zimski sanuser posted image kako ti njonja?

Enyoj the silence!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 327
6.12.2013 15:37:56   
Dada81
Vec sam mislila da ce moj post ostati zadnji na svakoj temi gde danas pisah user posted image
Joj,dosla bih ja ,ali nema tog polozaja,a ne smem ni da sedim bas dugo,malac bas nisko. a,od mg njonjanja vec dugo nema nista,to mi taman uvertira.Imacu podocnjake za medalju,pocela sam da ih gajimuser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 328
6.12.2013 16:16:32   
jole82
Hahhaha...ne vidim ti ticker...koliko još imaš da guraš?

Enyoj the silence!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 329
6.12.2013 16:21:49   
Dada81
Ja sam ti sad 32.nedelja,imam jos,samo da udjem u 9.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 330
6.12.2013 16:28:51   
adulence
Evo kljukam se cajevima bolje je malo...Iv se probudila pa se sad tu po kuci zanimamo

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 331
6.12.2013 16:39:17   
Misha i Ljisha
Cao mame. Vidim pusto ovde hehe...Mi bile u skitnji. Ovo moje dete ko da hranu videla nije ona je samo jela i jela i jela i jela a ja spremila rucak pre nego sto smo otisle i kao vracamo se za 3 da ona ruca , ali nisam joj dala jos da jede vec smo svratile i do moje mame pa smo tamo po kuci cunjale, kod babe ima svasta i puno prostora a ne ko ovde kod nas sve s oprostenjem sprceno. Eno je sad dzonja.

Moj tata jadan danas na ovoj hladnoci i vetru i kisi i snegu sadio kruske. Bas mi ga zao, smrzao se covek, jos je meni cepao drva i lozio vatru da nam se ne ugasi kad se vratimo. Bas mi ga zao.user posted image

Dunja je odusevljena cim se druzi, ovaj njen drugar hoda naveliko a dan je mladji, jedino se ne pusta ide uza zid i drzi se za namestaj a kad nema za sta da se pridrzi onda puzi ili se drzi za tricikli i gura ga ispred sebe. Dunja pravi korake za njim ko blesava sto inace ne radi ali je sad valjda dobila malo podstreka. Jako mi je smesno Dunja ga je skoro prestigla, a on rodjen sa 5 kguser posted image , skoro su iste visine a mozda je D i teza od njegauser posted image . Guzonja, teska joj je guzica cccc..

I tako zabavila se ona i zabavila se mama, pa sad evo na miru pijem kaficu i cekam da se mm vrati poslala sam ga po jelku i ukrase hehehe...Jao kiticemo jelku od kad to nisam radila pa sigurno jedno 12 godina

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 332
6.12.2013 16:58:13   
Rosita
Hej zene. Samo da potvrdim egzistenciju. Noc je bila katastrofa, budio se svako malo, ustane i dere se :( Bas smo mm i ja odlepili. Al sta ces. Nek je ziv i zdrav i to ce proci. Ja sam mnogo umorna, da se primetiti :/ Pozdrav svima.
PS Prijo, i ti javno pricas da ste isli kod MOMKA? Ccc. Raskidamo.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 333
6.12.2013 17:07:52   
Dada81
Adulence,ozdravi brzo! Mi Lj,vi ste bas lepo proveli dan,a sad ce uz kicenje proci jos lepse.Meni je najlepse od kad David ucestvuje s nama i pricalica komentarise gde koju kuglu treba staviti.A,inace,da mi muz nije na terenu,isli bi i mi u kupovinu jelke,prosla se pocela rasipati,ali dala je sve od sebe.

Direktna veza do poruke: 334
6.12.2013 17:08:39   
Misha i Ljisha
hehehe e kad sam znala da ces tako nesto napisatiuser posted image . Mi to malo derana da pravimo ljubomornim da se on malo potrudi da dodje do nas user posted image ... Znas kako sve sami momci oko nas nijedna devojkauser posted image al bas nijedna. ne brini cuva se ona za svog soul mate-a al ako se cuva ne mora da znaci da su joj oci iskopane pa da ne moze da viri hihihih...

Ps: izvinjavam se zbog gresaka u kucanju ako ih ima drzim jr u narucju pa tesko kucam. Nesto mi se probudil u placz

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 335
6.12.2013 17:16:14   
jole82
Pa uzbudljiv joj dan bio MiLj..sad prebrojava šta je sve radila...
Ja sam gajila ideju dok sam bila trudna da ćemo ive godine kititi jelku kao zbog T..pošto ni mm ni ja nismo u prazničnom fazonu...namćoriuser posted image al pošto to njoj sad neće ništa predstavljati, samo zanimaciju koju će da obara s dubkom...odlučila sam da ipak nećemo ni ove..nego brate mili dogodine imaće skoro 2 više će kapirati i šta je jelka i sve ostalo...daleko od toga da je sad tupson...al koncept N. godine sigurno ne kapira kao ni dedicu...eto videće jelku kod babe i dede i ako bude jelke na dekici 22.12. i dosta za ovu godinuuser posted image

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 336
6.12.2013 17:20:00   
Misha i Ljisha
Jole verovatno si u pravu ali mi cemo ove godine neku malu i popecemo je na neku komodu heheh..Cisto da joj bude zanimljivo eto i deda mraza joj vec neko vreme pokazujem da se ne uplasi kad ga vidi. Mada gomila dece place kad vidi dedu heheh..ako ova moja krene da place bice veselo ona je bas grlata. Dobra je dobra je i onda kad krene ne moz verovati da je to isto dete. Kaze ovaj radnik ovde posto rade vec 20 dana i nisu culi dunji nikad da place da mu dodje da je ustine da vidi on zna li ona da place hahaha..rekoh nemojte ogluvecemo svi, grlata je

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 337
6.12.2013 17:26:15   
jole82
Hahaha...isto i kod nas..ništa ništa, al kad krene da zavija odjekuje po sobiuser posted image
Videćemo kako će reagovati na dekicu..kad idemo u tempo vazda ima nekih maskota što tumaraju a ona im aplaudira a i oduševljava se...no videćemo kako će to izgledati...spremiću fotoaparatuser posted image

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 338
6.12.2013 17:27:56   
Misha i Ljisha
da i D isto sva odusevljena al nije to isto hehehe... Povucicemo dedu za braduuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 339
6.12.2013 17:28:01   
Dada81
Tako smo i mi na okrugli manji stolic ,koji sam prekrila do poda nekim lepim platnom,stavili jelku od oko pola metra i imam sliku Davida od oko godinu dana,hteo je malo da opipa te kugle,ali mu nije bilo ni toliko pristupacno,posle se navikao i nije navaljivao.U pravu si da nema smisla,oni to jos ne znaju,ali eto,meni bilo simpaticno da vidim njegovu reakciju. Mada i to sto kazes,videce kod babe i dede pa i to dovoljno.

Direktna veza do poruke: 340
6.12.2013 17:34:18   
Rosita
I mi cemo neku malu jelkicu i mozda svecice.
Nemoj der ti prijo ovo ono, u nama tece planinska krv, zilava, plaha sorta 'sto za ljubav glavu gube', i tako to, kapiras? Prema tome, s m e r n o s t. :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 341
6.12.2013 17:41:08   
Misha i Ljisha
Rosi jesi li ti vozac? Da dodjete do nas ehhehe...Malo dete da se nadise seoskog vazduha i da upozna ljubav svog zivotauser posted image

inace verovali ili ne nas snesko jos uvek nije skroz istopljenuser posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 6.12.2013 17:47:12 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 342
6.12.2013 17:48:11   
Rosita
Na zalost nisam i gorko se kajem :(. Fala na pozivu, hm, ko zna, al vec cemo se upoznati ,ja verujem :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 343
6.12.2013 20:28:11   
Torbica
Evo i nas!
Cera i ja bile u Big-u, da opustosimo Dexy i spremimo paketice za Deda Mraza u mojoj firmi... Umorila sam se, a jos treba da sijuckam veceras, hm... Pozdravce od nas

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 344
6.12.2013 20:31:36   
pocahontas
MiLj kakav bre snesko? ovde nema ni s od snega...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 345
6.12.2013 20:45:57   
jole82
Poc, ako Ljiša kaže da ima sneška, onda ga ima i tačka...
(ćuti bre jel znaš da ima puškuuser posted image user posted image )
Torbi super za pustošenjeuser posted image tako i treba...
Adulence kako si nam
Rosi..što kažeš i sve će to da prođe...
Meni najveća briga što neće da jede koliko jede inače, a prošlu prehladu kad je bila mnoooogo slinavija je jela normalno...i kuma me ubeđuje da ne lupetam, al eto..svakom svoja muka najveća,...al to da mi se budi noću, ja bi poludela(nemoj molim te da shvatiš pogrešno-ne mislim da ti tu imaš uticaja) nego eto ja sam što kaže Ljiša staro džangrizalo i mene bi to devastiralo...al opet eto i one-da je svakom dato ono sa čim može da se nosi...tako da kosmička ravnoteža-valjdauser posted image
Odosmo na kupanjac, pa sve redom...

Enyoj the silence!

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 346
6.12.2013 20:51:28   
adulence
Dobro vece..meni je danas bilo ok medjutim sad kako sam se sprenila i legla komplet mi se zapusio nos,uzasno mi je,ali dobro proci ce...ujutru idem malo da sredjujem noktice,uh jedva cekam...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 347
6.12.2013 20:55:24   
Anck Su Nmaun
Uspavala sam princeze, sad sedim u miru i kuckam u mraku ..pored okicene jelke user posted image daaa okitile smo je danas, devojke su bas bile sretne! malo nam je jos siromasna jer su nam ostali ukrasi od one male pa ih je malo ali kupicemo jos, preeedivnih ima u Merkuru!

Inace me neka prehlada opet sastavila, pa sam se nabucala luka i slanine... mm na fudbalu pa kad dodje i baci mi se u zagrljaj ima da ga opijem user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 6.12.2013 20:56:06 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 348
6.12.2013 20:56:01   
nina26

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

al to da mi se budi noću, ja bi poludela(nemoj molim te da shvatiš pogrešno-ne mislim da ti tu imaš uticaja) nego eto ja sam što kaže Ljiša staro džangrizalo i mene bi to devastiralo...al opet eto i one-da je svakom dato ono sa čim može da se nosi...tako da kosmička ravnoteža-valjdauser posted image
Odosmo na kupanjac, pa sve redom...

cekaj, cekaj kad ti dodje drugouser posted image imas srece sto ti je T zlatno dete, pa ces da platis ceh u drugom kruguuser posted image

inace, pozz svimauser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 349
6.12.2013 21:03:56   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Rosi jesi li ti vozac? Da dodjete do nas ehhehe...Malo dete da se nadise seoskog vazduha i da upozna ljubav svog zivotauser posted image

inace verovali ili ne nas snesko jos uvek nije skroz istopljenuser posted image

A nas snesko se danas otopio,pa sam pokupila loncic sto je bio sesir i dugmice od ociju i ostavila kad opet napada da imamo za sneska.
Ljiso jel ti zivis bas uz medjunarodni put,jer mi tuda prolazimo kad idemo kod mojih u So?

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here