Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 24.12.2013 17:47:48
|
|
|
|
Sesilija 83
|
biserce cestitam
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 24.12.2013 19:45:04
|
|
|
|
viking
|
Imamo temu www.ringeraja.rs/forum/U_trudno%C4%87i_kod_zubara!/m_12391/tm.htm Možda nađeš nešto zanimljivo. IZVORNA PORUKA: Lorena Lee Interesuje me da li ste vi imale slicnih problema sa zubima tokom trudnoce?
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.12.2013 5:55:44
|
|
|
|
Lorena Lee
|
Hvala Vec sam to citala
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.12.2013 7:41:28
|
|
|
|
Dani.kv
|
Dobro jutro Mi smo sinoc kasno dosli kuci. Meni se prispavalo pa nista od kuckanja. Bebe su dobro. Stomak je krenuo da se spusta i da namestaju za rodjenje ali dr kaze uz terapiju i mirovanje ucicemo u NG. Inace mene kiselina muci sve jace, kosti se raspadaju i jedva cekam kraj
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.12.2013 8:33:17
|
|
|
|
Powerpuff Girl
|
Dani, i ja sam upala u neku fazu da se pitam kad ce vec jednom TO da se desi. Ne znam vise cime ni da ispunim dan. Umorim se nakon kraceg odlaska do prodavnice, nocu moram ravnomerno da se okrecem kao prasence na raznju... Eh
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.12.2013 9:06:04
|
|
|
|
mirkam
|
Kako smo jutros stomacici? Mene od jutros boli desna strana stomaka, valjda se bebac nezgodno podkocio. Dani, sta bi na kontroli juce? Mene sinoc dr nije htio da pregleda, kaze nema potrebe. Pogledao ctg i rekao da opet dodjem u petak sa ctg-om pa da se dogovorimo oko datuma za CR. Kao ne zna do petka koji ce biti prvi radni dan posle NG Ja se iskreno nadam da je 3. januar radni dan
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.12.2013 10:50:54
|
|
|
|
Dani.kv
|
PG ja sam dosla u fazu kad lezanje na desnom boku ne dolazi u obzir jer mi smeta. Juce na UZ na ledjima isto za malo da se ugusim. Slosilo mi se pa me lekar podigao Hvala Bogu da je sve u redu s njima a ja cu nekako da prezivim. Slabo izlazim, samo kad moram. Raspadaju mi se kosti. Eto blizi mi se rodjendan i NG i umesto da se radujem brojim dane do 9-tog i strepim
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.12.2013 11:18:12
|
|
|
|
Sesilija 83
|
ode mi ceo post.. ukratko, sve me boli ne spavam nocu idem po sto puta u wc, jedva cekam da se porodim.... sutra imam kontrolu i pregled,ctg,... nadam se da ce da kaze da ostanem da me porodi...
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.12.2013 13:05:51
|
|
|
|
srna001
|
Gde ste trudničice!Ima li šta novo kod vas?
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.12.2013 13:20:59
|
|
|
|
buba m
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Jel pao dogovor za ime? Mislim jel pristao mužić Ne izjašnjava se još. kaže, glasaćemo posle nove godine. Samo je zaboravio da sam ja 2 u 1 i da se moj glas broji duplo! Ja bebu zovem po imenu, pošto kažu da u ovom periodu može da čuje. On se ponekad zezne pa je i on zove imenom. Tako da, 90% biće Iskra!
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.12.2013 13:22:07
|
|
|
|
marijana22
|
Pozzz Ja jutros bila do dr. po dozmake, dala mi je upute za sve (nadam se, nisam jos pregledala). Skuvala sam kaficu pa polako pijuckam, malo da odmorim pa cu po A. u vrtic. Dani opusti se, sve ce biti ok, bebe su vec velike. Za 10-ak dana ulazis u 9. i da se porodis ranije bilo bi sve ok Mirka mislim da su i 3.01 i 6.01 radni dani
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.12.2013 13:22:50
|
|
|
|
buba m
|
Kod mene, osim povremenog zatvora nema ništa novo. Sledeće nedelje idem na uz. Jedva čekam da vidim kako napreduje mala vrtiguza! Srna kako je kod tebe? Jeste došli kući?
< Poruku je uredio buba m -- 25.12.2013 13:23:44 >
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.12.2013 13:32:05
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Biserce Evo me!!! U 9stavljena na indukciju, u 12:40stigao bata. Mali je i sladak! Kakva poruka! Kao da je bila na kafi a ne na porođaju! Čestitam!!!
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 25.12.2013 19:07:56
|
|
|
|
viking
|
Evo i ja da vas pozdravim, ni kod mene nema ništa novo, po ceo dan se smaram i premeštam s jednog kreveta na drugi. Sutra imam firminsku novogodišnju večeru, pa idem malo da se podružim sa kolegama, inače ubi ova dosada. Za vikend ćemo da kitimo jelku, jedva čekam
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 26.12.2013 13:11:37
|
|
|
|
mirkam
|
Pa gdje ste sve danas? Sesilija, sta bi na prgledu?
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 26.12.2013 13:25:10
|
|
|
|
viking
|
Stvarno, Treće tromesečje nikada nije bilo mirnije....
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 26.12.2013 14:21:35
|
|
|
|
Nimfa
|
Pozz Mirno je verovatno zbog praznika,mnogo je obaveza koje treba da se zavrse i pored toga pripreme za bebu
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 26.12.2013 14:50:21
|
|
|
|
viking
|
Praznici su i u drugim temama, pa žene pišu
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 26.12.2013 14:55:10
|
|
|
|
Jole84
|
Fale vam novi đaci uskoro stižu
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 26.12.2013 15:22:03
|
|
|
|
Nimfa
|
Pa onda su im druge teme zanimljivije heheh,salim se smanjuju se u trecem stvarno nam treba dopuna
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 26.12.2013 18:38:38
|
|
|
|
Powerpuff Girl
|
ja nista pametno nemam da napisem. danas me stomak bas zatezao, beba se tumba, kretala sam se korakom puza do prodavnice. Eh...
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 26.12.2013 18:49:29
|
|
|
|
17 joka
|
PG, ostalo je još malo Dani, rekoh ti ja da su bekice dobro i da cete zajedno u novu godinu, još malo i gotovo posle sledi uzivanje Vik i vi se polako blizite
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 26.12.2013 21:33:27
|
|
|
|
Powerpuff Girl
|
Joka dosla da bodri svoje drugarice
|
|
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 26.12.2013 21:40:41
|
|
|
|
17 joka
|
pa moram one koje su mi drage da pratim, kad mi vec nije sudjeno da se druzimo u ovim temama
|
|
RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel... 26.12.2013 21:51:10
|
|
|
|
Sesilija 83
|
pozdrav trudnice od mene porodilje... danas u 16h sam se porodila prirodno sa epiduralom, jutros u 10 na kontroli otvorena 3 prsta, kontrakcije na 5 min, u 12hsam usla u salu u 16 rodila devojcicu 3.450/52 ja sam super a ona je premedena( nije sto je moja al je stvarno lepa)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?