|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice- treće tromesečje (27 - 42 nedel...
18.12.2013 14:17:05   
srna001
Definitivno nas je sve manje starih user posted image .Došlo vreme za mlađe naraštaje user posted image user posted image user posted image Neka, neka.

PG hvala na lepim željama!

Ja sam još uvek tu mada sam sinoć mislila da ću do jutra biti zrela za porodilište.Imala sam baš intenzivne bolove, izbrojala 4 do 5 takvih kontrakcija i onda je sve stalo.Videćemo kako će biti večeras.Danas je zatišje pred buru.user posted image user posted image

Pomirila sam se sa sudbinom da 100% zdrava na porođaj otići neću.T je spala ali sam provalila da su boln ežlezde ustvari od zuba i desnih koji su mi natečeni od jutros.Ispiram žalfijom, sodom bikarbonom i propolisom i nadam se najboljem!

(odgovor članu subotičanka)
Direktna veza do poruke: 351
18.12.2013 14:19:53   
Sanjica26 RR
Ajde Srna cekamo te u nove teme.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 352
18.12.2013 15:48:34   
Milica cica
Vik, Dani koliko vi često radite briseve? Meni su rekli da mi duplice treba da kontrolišemo briseve na svakih mesec dana zbog mogućih infekcija...Meni to nema logike, ako nemaš nekih tegoba. I šta ima veze da li neko nosi dve bebe ili jednu, opasnost od infekcije je ista kod svih.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 353
18.12.2013 17:51:21   
buba m
Mico i meni moj dr svake 4 nedelje proverava briseve a ne nosim blizance. To je iz čiste predostrožnosti.

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 354
18.12.2013 18:27:44   
Dani.kv
Mico i ja radim svaki mesec sve pretrage. Mislim da je tako bolje. Blizanci crpe i snagu i zdravlje. Sve je to preventivno

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 355
18.12.2013 18:50:06   
reve84
Samo sve da vas pozdravim!
Citam vas kad stignem ali meni je sve oko beke novo pa se jos privikavam pa mi za sve treba duplo vise vremena!

Srna mislim na tebe i mnogo mi je zao sto nismo bile zajedno u Visegradskoj mislim da bi to bilo super! :)
Mada sam upoznala Sanjicu26 i to mi je mnoooogooooo dragoooooo!!!

Zelim vam svima svu srecu!!!

Pozzzz

Posle kise dodje duga :))))

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 356
18.12.2013 19:43:59   
srna001
Evo da vas izvestim, pre dva sata mi je ispao čep e sad samo mogu da čekam.Ali od tad nešto baš i nema kontrakcija!Da sačekam jutro pa na Sv. Nikolu!user posted image

A inače kao nisam čekala user posted image user posted image

< Poruku je uredio srna001 -- 18.12.2013 19:48:35 >

(odgovor članu reve84)
Direktna veza do poruke: 357
18.12.2013 21:34:12   
buba m
Srna user posted image ! Divno, na veliki svetac!
Neka Sveti Nikola pomogne da sve prođe brzo i lako!

< Poruku je uredio buba m -- 18.12.2013 21:35:11 >

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 358
18.12.2013 22:32:43   
Powerpuff Girl
Srna, navijamo da sve prodje superishka! user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 359
18.12.2013 23:08:19   
viking
I ja prvi put čujem za ovo a išla sam, sticajem okolnosti, kod više doktora. Ja sam radila bris mesec dana pred VTO i posle u šestom mesecu, a pretpostavljam da će mi tražiti pred porođaj još jednom. Stvarno ne vidim zašto bismo mi bile podložnije infekcijama, naročito što se mi uglavnom više čuvamo i više mirujemo, uglavnom nam je zabranjen odnos s partnerom (ali i sa drugima user posted image ) tokom svih 9 meseci, i stvarno ne znam zašto bismo radili bris jednom mesečno, pogotovo ako nisu rađeni serklaž i amnio (moj slučaj)?
U redu mi je da ideš češće na pregled i da vadiš krv svake 4 nedelje, ali brisevi?
IZVORNA PORUKA: Milica cica

Vik, Dani koliko vi često radite briseve? Meni su rekli da mi duplice treba da kontrolišemo briseve na svakih mesec dana zbog mogućih infekcija...Meni to nema logike, ako nemaš nekih tegoba. I šta ima veze da li neko nosi dve bebe ili jednu, opasnost od infekcije je ista kod svih.
user posted image )

< Poruku je uredio viking RR -- 18.12.2013 23:09:53 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 360
18.12.2013 23:10:34   
viking
Srna, mislimo na tebe user posted image

IZVORNA PORUKA: srna001

Evo da vas izvestim, pre dva sata mi je ispao čep e sad samo mogu da čekam.Ali od tad nešto baš i nema kontrakcija!Da sačekam jutro pa na Sv. Nikolu!user posted image

A inače kao nisam čekala user posted image user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 361
18.12.2013 23:25:33   
Milica cica
Slažem se Vik, ali eto, hoće da nas maltretirajuuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 362
19.12.2013 8:33:27   
dijana1*
Jutro trecakinje, kako ste mi?
Ja povucem a vi ponovo zabusavateuser posted image joj jojuser posted image
Srna meni je u petak ujutru ispao sluzni cep a u utorak ujutru je krenuo porodjaj. Mislim na tebe i navijam da bude lako i expresno brzouser posted image
Veliki pozdrav za sve:-)

Direktna veza do poruke: 363
19.12.2013 9:36:36   
Powerpuff Girl
Evo ja isla da radim urin, urinokulturu, krvnu sliku... da mi na vreme budu gotove analize za porodiliste. Nekako mi ne deluje verovatno da cu izgurati bas do termina :)

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 364
19.12.2013 11:10:23   
Sesilija 83
evoi mene sa ctg-a, kontrakcije blage, otvorena dva prsta... zakazala mi je za sledeci cetvrtak opet pregled i ctg, ako se u medjuvremenu ne desi nista... a ja bih da se do cetvrtka porodim, nekako nemogu vise da cekam i da trudnijem...

(odgovor članu Powerpuff Girl)
Direktna veza do poruke: 365
19.12.2013 11:16:24   
Biserce
kod mene jos nista, danas kod mojih i kod kumova na slavu. Sutra ujutru treba da se javim u bolnicu ako do tad ne krene, a nikakvih simptoma sem sto me opet nesto smlatilo i nemam snage ni za sta

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 366
19.12.2013 12:46:57   
buba m
Sesilija, Biserče user posted image izgleda da će ova nedelja biti puna rođendana! Dijana, Srna još vas dve! Pravi baby bum! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 367
19.12.2013 13:06:03   
Jole84
Bubo kako si,jel ne bole grudi više? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 368
19.12.2013 13:23:30   
Dani.kv
Poz devojke. Pratim vas i navijamuser posted image

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 369
19.12.2013 13:56:26   
Powerpuff Girl
Porodila se Srna 15 minuta nakon ponoci, stigao je Kolja! user posted image

KLIK - tema otvorena za Srnu :)

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 370
19.12.2013 21:36:02   
marijana22
Pozdrav drustvo

Mi bili kod mojih, malo pomagali oko slave, pa sam slabije svracala na rrr. Aleksa ima neku infekciju oka pa ne ide u vrtic, a ja sutra moram na komisiju pa cemo se nekako iskombiinovati.

Odoh da citam sta ste pisale

(odgovor članu Powerpuff Girl)
Direktna veza do poruke: 371
20.12.2013 0:46:44   
Dada81
Da vas i ja pozdravim! Sve nas je manje ovde,ali nam se ipak jave sveze mame,meni odmah skoci adrenalin da sto pre obavim sve,iako po dr.za tacno 7 dana ulazm u 9.Vazno da svima dobro prodje i da se od srca iscestitamouser posted image
Sta je sa Mirkam,vidim nije se jaljala posle laganih kontrakcija...Ovaj moj mali upravo udara,namesta se,mogu reci da mi prija jos da ga osecam ovako u stomaku,brzo mi je prosla ova trudnoca,iako me vec koji mesec sve boli,nekako ipak prodje u trci.
Bila u utorak kod dr.redovna kontrola,nema mog dr,primi me drugi,pogledao na uz preko stomaka i dole na uz,kaze u redu je,a kada sam mu spomenula da imam malo sekreta,prepisao mi Cefalekcin kapsule i Nistatin vaginalete,ali ja ne znam,nije mi vadio niko briseve da ja to sa nekom sigurnoscu uzimam,ima li neko iskustva,Nistatin mi stoji neotvoren,sta da radim?Ne uzima mi se nesto eto,samo sto sam spomenula malo sekreta,bez odredjnog pregleda,ne znam...

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 372
20.12.2013 7:16:21   
dijana1*
Dado posto imas jos vremena do porodjaja mozda bi bilo bolje da uradis briseve i da sa sigurnoscu koristis terapiju ako ti uopste i treba. Sekret pred kraj trudnoce je normalan. Nema potrebe da se kljukas ako je sve uredu.user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 373
20.12.2013 8:15:55   
Sesilija 83
Jutro i od mene, mm odveo malu u vrtic a ja pijem 3u1 i cekam da mi donese neki breakfast, ne mogu nista da spremam...
Dado uradi prvo briseve pa posle ako ima potrebe koristi terapiju, ja sam radila pred kraj osmog i imala sam nesto neznam kako bese i koristila 7 dana vaginalete Macmiror i posle ponovila briseve i sad je ok,
sutra cu da uradim koprokulturu,urin i urinokulturu,i mozda izvadim i krv ako me ne mrzi....
A popodne trebam po neku doznaku za desetak dana u DZ, a stvarno me mrziiiii ,da se smaram tamo...
Ja sam se od sinoc nesto sve razsrafila,kad hodam kao da mi ispadaju delovi idem kao po jajima.. ako me razumete....user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 374
20.12.2013 8:19:05   
Sesilija 83
Dijana sta radi beban, jel je sa tobom,jel doji? kako ti je rana?

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koliko carskih rezova možete imati i kolik...
Svaka žena je drugačija. Neke se oporavljaju na sličan način nakon svakog carskog reza, dok drugim ženama treba više vre...
Da li je sigurno uzimati aspirin tokom tru...
Da li je uzimanje lekova u trudnoći sigurno jedno je od najčešćih postavljanih pitanja među trudnicama, a danas vam odgo...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Пушење током трудноће.
пеперутка16

Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.

Click Here