Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 30.11.2013 23:56:11
|
|
|
|
Žapkić
|
Vikiveki, jesi li pravila ovu moju?
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 2.12.2013 10:06:16
|
|
|
|
Jole84
|
Viki pravila sam,super je ispalo,mada sa sitnim izmenama
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 2.12.2013 10:13:29
|
|
|
|
vikiveki
|
Pa recept je takav da možeš dodavati šta još hoćeš,ja sam jednom stavila unutra i seckane viršle i kulen ...ustvari i ja uvek nešto drugačije napravim i dodam nešto drugo Žapkić nisam još pravila,uvek mi nešto iskrsne sada V ima temp. a ja bioh htela da je i on proba,mada sam rešila da je danas pravim jer mu se izgleda apetit vratio,evo ga traži da jede
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 2.12.2013 10:58:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo Žapkić, sve sam spremila što treba i kada mi ćera ode u školu pravim
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 2.12.2013 21:24:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Pita je gotova i ukusna je
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 18.12.2013 22:09:40
|
|
|
|
Figaro88
|
Pre neko jutro sam pravila i super je
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 19.12.2013 16:06:01
|
|
|
|
g.a.g.a
|
ovo zvuci ukusno, ,probacu,a da li si probala pizza pitu ali sa korama za pitu?
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 19.12.2013 16:09:53
|
|
|
|
g.a.g.a
|
isto tako radim i ja ali mislim da je i vikin recept odlican,vec sutra ga probam pa javljam
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 19.12.2013 21:02:46
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: g.a.g.a ovo zvuci ukusno, ,probacu,a da li si probala pizza pitu ali sa korama za pitu? E i to je mljac ja pravim onako u rolat se uvijaju kore,jel to taj recept?
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 19.12.2013 21:34:09
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja cesto pravim pica pitu,na jednu koru se maze jogurt sa uljem i jajetom,na drugu pavlaka,prasak za pecivo i jaje,a na trecu ide kecap,kackavalj i sunka,pa se to urola i urolano opet premaze pavlakom....
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 20.12.2013 1:06:40
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma recept je super tj. pita ima super ukus,a što mi se još sviđa jeste to da se nemoramo strogo pridržavati recepta,ja puno puta neke stvari dodam a neke izbacim. A pravila sam i ja pizza pitu od kora ,i kao uvijenu u rolat i kao običnu pitu...i sve mi se sviđaju jer najvažnije je da imaju ukus pizze jer ga moja deca i mi obožavamo
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 21.12.2013 13:55:09
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Ja pravim sa starim hlebom,isecem na kriske,umocim u mesavinu jaja i mleka i odgore stavim sta se zateklo u frizideru... sinoc sam pravila za veceru...
|
|
|
|
RE: Pizza pita sa starim hlebom 21.12.2013 14:43:36
|
|
|
|
Nimfa
|
Ja pravim tako sto stari hleb isecem na kriske pa namazem kecap preko nastavljam sve kao za picu zapecem prelijem jajima pa opet zapecem i super je
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.