stevajela -> RE: Post na RR koji mi je promenio razmišljanje (11.9.2009 13:08:13)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Evo jednog: IZVORNA PORUKA: stevajela Kako moze biti vise nacina batinanja dece?Razlika je u mestu udarca i intezitetu,a poenta batinja je ista. Jaci i superiorniji tuce slabog i nejakog. I dalje tvrdim da ima različitih oblika batina, i da postoji OGROMNA razlika između packe i batinjanja kajšem, ali nakon ovog što sam boldirala, ipak sam malo zastala. Pročitala sam još jednom i temu o kaznama, i odlučila da probam. Ova rasprava o batinama se vodila poslednji put 31.7., sada je 10.09., Luka je od onda dobio možda 2-3 šamara, ali kao odgovor na njegovu nasilnost prema meni, po principu "Spremi se da dobiješ nazad i da naučiš da udariš nazad!", jer verujem da će ga u kolektivu to čekati! [sm=bravo.gif] Samo jos jedan savet u vezi tog samaranja. Mom detetu sva deca otmu igracke,jer ne zna da ih zadrzi.U vrticu mu je svaka igracka bila max 3 sekunde u ruci,dok se sinu od moje poznanice to ne desava,zato sto ga je ona ucila da on zadrzava i otima igracke.Ja to nisam htela niti cu raditi,na sta su mi med sestre rekle da i ne treba da ga ucim to,jer on sam treba da shvati sta treba da radi.Tako da moj ti je savet da ga ne ucis to,jer necemo mi biti uvek s njima u raznim situacijama da ih poducavamo i stitimo.Ako dobije cusku u vrticu,neka sam shvati sta treba da radi.
|
|
|
|