Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.9.2014 23:16:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spagete carbonara.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 0:16:49
|
|
|
|
gagana83
|
I ja danas carbonara, moje dete se davi u njima. Za veceru proju a za dezert tiramisu cupcakes, nasla recept na Coolinariki, prelepi su ispali.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 9:40:14
|
|
|
|
bubulence
|
danas cu slatki kupus sa suvim rebarcima po receptu melike iz c kuhinje. uglavnom ga kuvala kao corbu sa suvim rebarcima, ovako nisam spremala. Ema trazi pitu sa jabukama pa cu joj verovatno ispuniti zelju...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 10:51:17
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 11:26:51
|
|
|
|
Ana13
|
Dimljeni cureci batak sa krompirima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 12:04:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Pravim neki buc,buc..prvo sam batkove i karabatkove zacinila i stavila senf,malo su odstojali,pa sam ih zapekla..sad sam dodala sitno iseckanu papriku i dinstam sve..planiram da dodam pavlaku,da budu u sosu.. i obaricu pirinac..pa ko prezivi,pricace!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 12:24:41
|
|
|
|
anita
|
Makarone sa slaninom, sunkom i kackavaljem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:01:18
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: lelaigor Supa od juče i kroasani by UM. Pola sa kačkavaljem, a pola sa pekmezom od jagoda. Ostala si duzna slike Evo, sad ću da prebacim slike sa aparata pa da ih metnem u temu. Kod nas danas makarone i gulaš od pileće džigerice i srca.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:12:33
|
|
|
|
Anoniman
|
pasulj, dugo ga nisam pravila i bas je super ispao.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:24:15
|
|
|
|
Žapkić
|
Krompir-čorbu sa puno šrgarepe. Sutra se posti, pa će to biti i sutrašnji ručak
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:27:25
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Pravim neki buc,buc..prvo sam batkove i karabatkove zacinila i stavila senf,malo su odstojali,pa sam ih zapekla..sad sam dodala sitno iseckanu papriku i dinstam sve..planiram da dodam pavlaku,da budu u sosu.. i obaricu pirinac..pa ko prezivi,pricace! rucak je ispao ekstra!!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:32:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja sam juce sto i Zapkic i ostalo mi sada da ruckam jer sam sama... a posle ce biti spremanja i spremanja... Zavrsila sam desert , kombinacija kiselo slatka (visnja-karamel, cokolada)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:34:14
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: vonavoj Pravim neki buc,buc..prvo sam batkove i karabatkove zacinila i stavila senf,malo su odstojali,pa sam ih zapekla..sad sam dodala sitno iseckanu papriku i dinstam sve..planiram da dodam pavlaku,da budu u sosu.. i obaricu pirinac..pa ko prezivi,pricace! rucak je ispao ekstra!!! nismo ni sumnjali . moj rucak za sada savrseno mirise, videcemo kakav ce biti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:35:43
|
|
|
|
amelia
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Ema trazi pitu sa jabukama pa cu joj verovatno ispuniti zelju... Bubi po kom receptu pravis pitu? Bas mi se i meni jede htela sam da napravim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:38:32
|
|
|
|
bubulence
|
ma draga, samo narendam jabuke, ubacim cimet i secer i redjam na gotove kore, dve po dve urolam i to je to. 3 min pre kraja prelijem sa malo zasladjene vode, vratim i gotovo. nista lakse a jako su ukusni kolacici...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:48:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
Da li mazes sa necim te dve kore da zalepis?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:50:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e sto imam super recept za lenju pitu od jabuka. Hocete? Ne znam jel smem ovde? Ne slikam ja svoje radove pa da kacim u C recepte.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:51:01
|
|
|
|
emicaa
|
Za ručak makarone i piletinu sa sosom,za večeru ću donijeti pizu iz restorana i od mene dosta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:56:19
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha e sto imam super recept za lenju pitu od jabuka. Hocete? Ne znam jel smem ovde? Ne slikam ja svoje radove pa da kacim u C recepte. valjda smes. imam i ja neki recept ali mi je ovo jednostavnije...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 13:59:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
2 čaše brašna 1 čaša šećera 1 čaša mleka pola čaše ulja 1 jaje 1 prašak za pecivo fil 1,5 kg. jabuka ili koliko volite šećera zavisi koliko su kisele, oko 1 čaše kašikica cimeta vanilin šećer fora je u tome sto se ne dobije klasicno testo vec retko, sipa se pola na dno podmazanog pleha stavi u rernu na 180 stepeni i pece 10 min, onda se izvadi stave se jabuke i odgore opet prelije tim testom i vrati se u rernu i pece jos 20 min. Odlican recept. A ne ono mesi razvlaci, stavljaj na oklagiju testo i sl. ovo je lenja pita zaboravih da kazem i plus mikserom se sve zavrsi. napravim kolace ocas posla
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 26.9.2014 14:02:21 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 14:01:54
|
|
|
|
Bibilib
|
Danas necu nista spremati idem na rucak kod mojih,jer je mom bratu divan dan... a bice i totreeee
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 14:39:59
|
|
|
|
Olga75
|
ajde molim vas da koristite pretrazivac evo tema LENJA PITA MILJ , kopirala sam tvoj recept tamo ja sam danas pravila uzlivancu i suu iz kesice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 15:12:00
|
|
|
|
New Mom
|
Piletina sa sampinjonima u crveno-belom sosu (sos od paradajza i neutralne pavlake) i pomfrit.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 16:50:51
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Spagete carbonara. Uf ovo nisam odavno pravila
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.9.2014 18:15:53
|
|
|
|
amelia
|
Upravo napravila lenju pitu sa jabukama i gravce na tavce ispali su fenomenalno za mene [sm=jezicek.gif
< Poruku je uredio amelia -- 26.9.2014 18:17:14 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.