RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

bubulence -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 11:43:14)

krem supa od karfiola i pohovane palacinke... ako mi ikada stignu sampinjoni...

Sanjica26 RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 11:45:45)

Domaca supica i pilav sa mesom.
Bubi po kom receptu pravis pohovane palacinke?

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 11:47:51)

Bubulence jel stavljas marinirane sampinjone? Ja izmesam njih sa kuvanom piletinom i pavlakom.

Didy -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 11:54:12)

Pohovane palačinke nisam pravila sto godina! Sad sam shvatila zašto - obično ih pravim kad nam preostane palačinki za drugi dan, a ne pamtim kad nam je ostalo u poslednje vreme. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Ja izdinstam sveže šampinjone, dodam pavlaku i ponekad naseckam šunkaricu u to. Zamotam ih, pa u brašno, u jaja, u prezlu i onda ili u teflon ili u rernu na pek papir. Premažemo ih kečapom pre jela i to je to.

Mala Elena -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 11:56:05)

Sanjice , ako mogu ja da pomognem posto se B. ne javlja. Kao fil stavljas kackavalj pa sunku ili pecenicu ili pilece grudi, pa onda premazes kajmakom ili krem sirom i dodas pecurke koje si prethodno proprzila na ulju( mnogo je ukusnije sa lukom ali ga ja jos ne jedem).
Valjas ih u brasno pa jaje paprezlu i przis .[sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 11:59:52)

Hvala zene. Htela sam za goste da spremim picu. Kaze mi mm da taj njegov drug jede kao mecava. [sm=smiley36.gif]Barem tri pleha treba. Imam samo jedan veliki od sporeta. Imate li ideju sta bi mogla pored pice da spremim?

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 12:04:00)

Mozda jos nesto od slanog testa Sanjice [sm=zmeden.gif]

Didy -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 12:10:53)

Proje, pitu, slanu tortu si mogla juče, ona treba da prenoći, meni je ona mnogo zgodna jer može dan ranije da se napravi. Meni je nekako najbrže da ispečem proje u kalupima i nasečem suhomesnato i naserviram na oval. Tu znam da će se svi najesti, a ne napatiš se previše. Možeš i pohovane palačinke, i one se brzo spremaju. Možeš ih i ranije napraviti, pa samo malko podgrejati pre služenja.

Mala Elena -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 12:13:31)

Pravila sam skoro pancerote , super su ispale. Fil ti je isti kao za palacinke, slobodno stavi vise i dodaj kecap ako volite i malo origana da doda smek .A peces u plehu .Ako te zanima napisacu ti recept.

branki* -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 12:14:03)

upravo htedoh da to napisem,mozes i ti te pohovane palacinke,to svi vole.ili cak ja ponekad uzmem belo meso,pa ispohujem male snicle od njega,da nisu standardne velicine pa uz kisele krastavcice i neki umak..

Sanjica26 RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 12:17:58)

Didy oni dolaze sutra tako da mogu danas slanu tortu. Hvala vam na idejama. [sm=smiley1.gif]
I pohvane palacinke zvuce privlacno.[sm=smiley1.gif]

minnica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 13:57:05)

Peče se američka pita sa mrvičastim testom i jabukama. Cela kuća miriše na cimet. [sm=9nebesa.gif]

branki* -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 13:59:14)

ponesena vasim pricama,upravo zavrsih palacinke..ima i slanih i slatkih.samo nema pohovanih[sm=smiley36.gif]
a,sto se tice mirisa kod mene..cela kuca mirise na ulje przeno[sm=hudicek1.gif]

bubulence -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 14:00:41)

eee kasnim... ja prodinstam malo luka, ubacim sveze sitno seckane sampinjone, pecenicu... tim punim palacinke, preko tog punjenja narendam malo kackavalja ili trapista, zamotam i pohujem isto kao i meso...

branki* -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 14:02:27)

bubi,dok ti dodjes,oni vec i pojeli palacinke[sm=jezicek.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

milicicak -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 14:03:43)

Pileca supa, pire od kelerabe, celera i sargarepe, krmenadle u kesi
Sad cu da smutim rolat, gospodjica trazila :)

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 14:09:32)

Danas kremenadle sa lukom i pirinčem, pečeno u rerni. Moram da napravim i neki kolač, imamo goste popodne.

wivern -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 15:27:35)

Jaja na oko-za dorucak (dobila pohvalu od mm da pravim ista jaja kao i njegova mama, siti se ismejasmo)
I sad spremam bukovacu...u belom sosu..njam ..i snenokle [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 15:32:57)

Ufff

Za mm i anu je ispekao on leskovačle pljedže sas sir napravila ja krompir pire, za mamu ostale ćufte od juče, za mene danas testenina i salata

Kasnje da se nakanim da pravim opet one Torbičine mafine, ovaj put imam i voćni jogurt a i uzela sam neku mlečnu čokoladu sa punjenjem od karamele (želja mm)

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 15:33:53)

Jagnjetina sa krompirima iz kese i starinska griz pita, okacicu [sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 15:40:04)

Ja ovde dolazim samo da slinim nad vasim postovima [sm=smiley36.gif]
Kad budem mogla da kuvam pocecu i nesto pametno da pisem [sm=smiley36.gif]

Žapkić -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 16:28:45)

Za ručak pljeskavice od pilećeg belog mesa (seckanog)
A posel se spremam da pravim šampitu po Lesicinom receptu, na koju smo se opasno navukli![sm=smiley36.gif]

lelaigor -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (6.9.2014 22:29:01)

Mi smo danas za ručak jeli burek, užasno mi se jeo već danima i u povratku sa pijace, rešismo da ga uzmemo. Njam!
Al' zato kad ne pravim za nas, pravim za druge, nikad se ne otresem kuhinje...[sm=smiley36.gif] Pravila sam slanu tortu za porudžbinu, metnuću recept, ako već nisam...

branki* -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (7.9.2014 9:11:40)

danas kod nas[sm=smiley1.gif]
domaca pileca supa,
peceni bataci i riza,
salata mesana,
lubenica.

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (7.9.2014 9:16:40)

kod nas se kuva supica a mislim da cu da napravim presedan za nedelju i napravim picu [sm=smiley36.gif]
verovatno cu morati ponovo da cimam Anu RR za testo [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>