Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.8.2014 17:29:35
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahahahahha da si blize da jedemo zajedno ahahhahhahahhaha
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 19.8.2014 18:31:58
|
|
|
|
minnica
|
Danas kolenica sa krompirom i salata od čeri paradajza (sve domaće )
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 9:35:20
|
|
|
|
branki*
|
upravo zamesila kiflice.slikam sve,pa cu ako umem da okacim recept kasnije(posto sefovi kukaju da nemaju recepte )
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 16:20:37
|
|
|
|
17 joka
|
krompirice i sku[u
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 16:32:32
|
|
|
|
Ipokrisia
|
uuuh zene evo omlatih pola kila oslica koje sam pekla i plus pohovane tikvice...nije mi dobro koliko sam se najela ali oboooozavam u trudnoci to sad da jedem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 16:52:31
|
|
|
|
Anoniman
|
rucak od juce, sada sam napravila mm tost da ponese veceras na posao i ispekla bakin kolac sa pomorandzom ili ti galete fantasticno su meke, a tek sto mirisu taanannnaanna Bubiiiiiiiiiiii veceras pizzaaaa! Inace sutra mislim da nam napravim ovo za dorucak deluje mi bas njami KLIK
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 16:56:19
|
|
|
|
Ipokrisia
|
ja sam ljudi danima mastala o princes krofnicama, a ne znam da ih napravim, i mama mi danas donela,....ajoooj mojoj sreci nije bilo kraja!!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 16:59:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ipo ne spominji mi ih, moracu sutra da ih pravim, ja sam nasla odlican recept i ispadnu savrsene ahahahha bolje bi bilo da spremam ispit koji mi je u sledeci ponedeljak, nego da smisljam sta da jedem i sta da pravim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 17:12:17
|
|
|
|
bubulence
|
mmmmmm UM, cek da vidim kada imam prevoz . ipokrisia mi obozavamo princes krofne i bas sam ih cesto pravila pre trudnoce. sada mi se slatko uopste ne jede... ali mogla bih sutra na brzinu da zbrckam. mi smo danas imali svega 2min da spremimo rucak, pa je bila supa iz kesice i pecena paprika sa jajima. cvekla za salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 17:19:33
|
|
|
|
Ipokrisia
|
ja ranije uopste nisam jela nesto kolace, samo cokolade , a i smara me da pravim slatkise, nesto bre to sve dugo traje, zato samo slano spremam al eto sad u trudnoci spopale me te princces krofne nisam normalna!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 17:30:03
|
|
|
|
eca89
|
Zapečeni makaroni sa sirom :P
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 17:43:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Um nas toliko mami tim spremanjem. Samo kad joj jedan dan banemo. Zene zavidim vam na kuvanju. Sad kad budem pocela od 1. da radim sve cu na brzinu da jedem i da spremam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 17:52:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Slobodno Samo se na vreme najavite da vas lepo ugostim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 21:28:53
|
|
|
|
superm
|
Pravila sam super oblande koje se brzo spremaju i jos brze pojedu!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 21:43:59
|
|
|
|
soni
|
kakve su to??
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 21:50:58
|
|
|
|
superm
|
Fil napravim tako sto otopim 125 gr margarina, dodam jednu pavlaku, 150 gr mlevene plazme, secera po ukusu. Isfilujem 1 list oblande, urolam i to je to. Treba malo da se stegne u frizideru, ako prezivi toliko I da, naucila sam od Torbice da list oblande treba uviti u vlaznu krpu da omeksa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 22:03:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Pasulj za dva dana
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 20.8.2014 22:06:35
|
|
|
|
Torbica
|
Superm Ja sam danas pekla keksice i jedan hleb. Na rucak smo isli kod drugarice kojoj je bio rodjus pa je bilo predivne ribe iz pecenjare i krompir salate, peceni saran i pastrmka su bili fenomenalni!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.8.2014 10:09:06
|
|
|
|
Olga75
|
pravicu mesni rolat i varivo od graska
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.8.2014 10:57:23
|
|
|
|
bubulence
|
zapecena boranija sa suvim rebrima... nego ne znam kakvu supicu da zbrckam... imam samo sargarepu i krompir... i mozda jos malo graska... videcu. desert kakao kocke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.8.2014 11:01:29
|
|
|
|
branki*
|
domaca pileca supa i krompir corba sa pilecim mesom. bubi,pa skuvaj sargarepu,malo graska,1 krompir i posle dodaj zacine i fidu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.8.2014 11:07:09
|
|
|
|
Olga75
|
a mozes da izdinstas malo luka , sargarepu , grasak , zalijes vodom i dodas krompir na kockice , malo belog luka i zacinis kako vec volite
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.8.2014 11:15:31
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a mozes da izdinstas malo luka , sargarepu , grasak , zalijes vodom i dodas krompir na kockice , evo ovo sam upravo i uradila. samo sam spremila i pilecu dzigericu da ubacim sa krompirom jer ce Ema sigurno samo to jesti a jako voli dzigericu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 21.8.2014 11:28:00
|
|
|
|
jabudic
|
E'o ne znam, bogami Odavno već ne znam šta mi se radi u kuhinji
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.8.2014 11:00:56
|
|
|
|
milicicak
|
Dorucak: ovsena kasa sa dzemom od sumskih jagoda i lesnikovim mlekom Rucak: bataci sa povrcem u kesi Dzert: rolat sa dzemom od kajsija preliven cokoladom
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posna pesak tortaRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.