RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (29.4.2014 18:43:28)

Kod nas ti je svaki dan tako, Una obozava da jede, ali se na njoj to ne vidi[sm=zmeden.gif] cak je i u vrticu fino rucala, i daaaa, po ceo dan bi mogla da jede krem i hleb, tegla nutele od 750g ne moze da nam traje dve nedelje....

superm -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (29.4.2014 19:03:30)

Pravila sam puzice od testa i slane i slatke. Super su, okacicu recept, ako uspem i sliku.[sm=jezicek.gif]

Didy -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (29.4.2014 21:28:03)

Ja sam danas pravila potaž od šargarepe, karfiola i celera s malo belog luka, juneće šnicle dinstane u paradajz sosu i šampinjonima i pire krompir + zelena salata i limunado-orandžada. Svima se baš dopalo, bilo je preukusno, a ostalo je i za sutra. [sm=bravo.gif]

jovicaa -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (29.4.2014 23:05:46)

ja neku opicenu kombinaciju koja je super ispala.
cuspajz od boranije sa crnim lukom, przene pilece cevape i kupus salata!

bubulence -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (29.4.2014 23:09:28)

kod nas fileti soma, sa povrcem u belom vinu (za E je islo posebno)... cuveni paradajz sa mladim lukom... supicu smo imali od pre 2 dana... veceras pravila palacinke... mislim da ce se mm pretvoriti u palacinku jer pravim bar 3x nedeljno a sto se njega tice moze i cesce...

madre -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (29.4.2014 23:14:45)

musaku sa zelja i mlevene junetine + kiselo mleko i paradajz sa lukom za salatu.

Sanjica26 RR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (29.4.2014 23:17:57)

Mogla bih Teodoru da posaljem na palacinke posto mene to mrzi da pravim. Uglavnom pravi mm.
Kod nas je bio spanac i mladi krompirici.

bubulence -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (29.4.2014 23:21:55)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Mogla bih Teodoru da posaljem na palacinke posto mene to mrzi da pravim. Uglavnom pravi mm.
Kod nas je bio spanac i mladi krompirici.

salji je, da pravi Emi drustvo :D . ja inace jedem sve zivo ali palacinke ne mogu ocima da vidim, osim onih zalivanih...
madre, hvala za ideju za sutrasnji rucak, imam zelje u zamrzivacu pa da ga iskoristim...

dijana1* -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (30.4.2014 0:49:38)

IZVORNA PORUKA: Unina mama
tegla nutele od 750g ne moze da nam traje dve nedelje....

[sm=smiley3.gif]
u mojoj kuci dva dana [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (30.4.2014 8:21:16)

Hhhahhahaha
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: Unina mama
tegla nutele od 750g ne moze da nam traje dve nedelje....

[sm=smiley3.gif]
u mojoj kuci dva dana [sm=smiley36.gif]

dobri ste![sm=jezicek.gif] Ja ne volim nutelu, mislim nije ista za nase trziste, ne moze da pridje onoj koju sam probala u Nemackoj i Grckoj, e ta tegla kod mene ne bi trajala 2 sata....

Do sada sam volela samo eurro krem , ali su se nesto iskvarili, onda sam u ideii nasla cipiripi nugat predobar je[sm=smiley1.gif]

lelaigor -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (30.4.2014 10:32:31)

Pire krompir i belo meso.

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (30.4.2014 11:33:40)

Cipiripi su izmenili sada je super.

Ja juce videla od Verke pa kuvala sarme u vin lisu ali nisu bas nesto ispale.[sm=smiley13.gif]
Danas cu samo grcku salatu i dvopek .

Klarita -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (30.4.2014 13:26:39)

Ja svracam da vidm ko sta pravi,a jedino da se upisujem svaki dan iznova sa jedno veliko NISTA [sm=jezicek.gif] I tako od kad sam se porodila! Majka skuva svaki drugi dan, pa nam donese, a sledecih par dana radice restoran [sm=smiley13.gif]

NadaR -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (30.4.2014 13:41:13)

Za mm I M pasulj od juce jer su ludi za njim . [sm=smiley36.gif]

Sebi cu ispeci piletinu I salaticu .

Verolina -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (30.4.2014 14:10:01)

IZVORNA PORUKA: madre

musaku sa zelja i mlevene junetine + kiselo mleko i paradajz sa lukom za salatu.

Ja cu sutra da prepisem ovo[sm=bravo.gif]
Danas smo kod muzevljevih (jer se svekrva priprema psihicki za spremanje jedne vrste kolaca za Djurdjevdan, te iz tog razloga ne moze nista da kuva, a ja sam uz sve to diskretno optuzena kako ce mi se ubudjati glineni lonac. Ha ha ha...I tako Janko+Marko daju Verku kao kuvaricu[sm=smiley36.gif])pa sam nabacala u zemljani lonac jagnjetinu, krompir, praziluk,celer i sargarepu. Krcka se vec tri sata. Jos satak. Mnogo sam gladna.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (30.4.2014 15:35:05)

Mame treba mi recept za proju koju mogu peci u tepsiji,treba mi za Djurdjevdan i dal je secem vrucu ili hladnu?

New Mom -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (30.4.2014 15:37:50)

Kod nas danas mladi krompirici i svinjske snicle i paradajz salata.

minnica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (30.4.2014 15:47:56)

IZVORNA PORUKA: mimahana

Mame treba mi recept za proju koju mogu peci u tepsiji,treba mi za Djurdjevdan i dal je secem vrucu ili hladnu?

Ja pravim bez recepta, onako odokativno, ali ima tema proja, pa pogledaj. Sačekaj obavezno da se prohladi, pa onda seci.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (30.4.2014 15:53:06)

IZVORNA PORUKA: minnica

IZVORNA PORUKA: mimahana

Ja pravim bez recepta, onako odokativno, ali ima tema proja, pa pogledaj. Sačekaj obavezno da se prohladi, pa onda seci.

Hvala draga
[sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (30.4.2014 17:20:19)

danas sam pravila paradajz corbicu i pekla krompir , imala sam ideju da bude pekarski pa sam skapirala da nemam belog luka pa sam mu dodala jaje i mleko i tako pa zapekla , zver se razbila od klope
za desert smo pojele oooogromnu kerelabu
obecaal sam i kuglof al to cu kasnije

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (1.5.2014 8:29:20)

Danas mm pece rostilj, jupiii! Imam cokoladnog kolaca, sacuvala sam od utorka, juce ga sakrila [sm=jezicek.gif]
I naravno peci cu lepinjice, zelena salata, mladi luk, domaci majonez. Moram samo meso da sameljem (elektricna masina) i da napravim cevapcice.

majared -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (1.5.2014 8:38:25)

Za dorucak proja i to je verovatno sve od mene za danas. Rucak najverovatnije rostilj

madre -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (1.5.2014 22:46:57)

pileca dziga, a za salatu kupus sa sargarepom.

Ivanka 75 -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (1.5.2014 22:51:09)

Domaci cevapi, marinirane krmenadle, kobasice, home-made pileci raznjici, mlade rikvice, crni luk, sampinjoni - sve mm pod strejom iza kuce ispekao na rostilju [sm=bravo.gif]
Zeleba salata sa rotkvicama, kupus sa krastavcima, crni i beli mladi luk - by me! [sm=smiley1.gif]

superm -> RE: Šta smo danas pravile - 6. deo (2.5.2014 18:02:02)

Krofne zapecene u rerni[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>